Η LG ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ UNITY…

Δελτίο Τύπου

Η LG Electronics (LG) υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας (MοU) με την Unity, την κορυφαία πλατφόρμα στον κόσμο για τη δημιουργία και τη λειτουργία 3D περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο (RT3D), με στόχο την ανάπτυξη του meta-home, καθώς και των digital humans.

Το Meta-home θα επιτρέψει στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν εξαιρετικά ακριβή πανομοιότυπο του προσωπικού τους χώρου διαβίωσης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να περνούν χρόνο σε μια δυναμική, virtual έκδοση του σπιτιού τους. Όλα τα προϊόντα της LG που είναι εγκατεστημένα στο πραγματικό σπίτι του χρήστη μπορούν να βρεθούν μέσα στο meta-home. Επιπλέον, όποιες προσαρμογές κάνει ο χρήστης στις ρυθμίσεις, τις δυνατότητες ή τις λειτουργίες των LG συσκευών εντός του ψηφιακού περιβάλλοντος θα αντικατοπτρίζονται και στον πραγματικό κόσμο, παρέχοντας έτσι μια καινοτόμα και λειτουργική μέθοδο ελέγχου και μια ευχάριστη, νέα εμπειρία πελάτη.

Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να προσαρμόσουν την ψηφιακή τους κατοικία αναδιατάσσοντας τα έπιπλα και τις συσκευές και να συναντηθούν με άλλους meta-home χρήστες από όλον τον κόσμο, για να μοιραστούν προσωπικές συμβουλές και εμπειρίες σχετικά με τη χρήση των προηγμένων lifestyle λύσεων της LG.

Επιπλέον, το meta-home θα διαθέτει digital humans που μπορούν να αντιληφθούν πότε οι χρήστες χρειάζονται βοήθεια, προσφέροντας έγκαιρη υποστήριξη, για παράδειγμα, εάν χρειάζονται καθοδήγηση στη διαχείριση μιας συγκεκριμένης λειτουργίας κάποιας συσκευής. Μέσω της ενσωμάτωσης της αναγνώρισης φωνής της LG, της επεξεργασίας φυσικής γλώσσας και των τεχνολογιών εκμάθησης, καθώς και της εξελιγμένης μηχανής της Unity – που χρησιμοποιείται σε διάφορους κλάδους – αυτοί οι ψηφιακοί βοηθοί θα μπορούν να επικοινωνούν με εξαιρετικά φυσικό τρόπο.

Εκτός από τις δεξιότητες συνομιλίας, οι virtual ένοικοι του meta-home θα κάνουν τις αλληλεπιδράσεις να έχουν πιο «ανθρώπινη» αίσθηση χάρη στις ρεαλιστικές, κατάλληλες για την περίσταση εκφράσεις του προσώπου και τις χειρονομίες τους.

«Το Meta-home με ψηφιακούς ανθρώπους θα αξιοποιήσει τις προηγμένες τεχνολογίες της LG σε συνδυασμό με τη σε βάθος κατανόηση των καταναλωτών και του οικιακού περιβάλλοντος, τις ασυναγώνιστες δυνατότητες της Unity στο RT3D και τα γραφικά υπολογιστών, για να προσφέρει μια πραγματική καινοτομία στην εμπειρία του πελάτη», δήλωσε ο Δρ. Kim Byoung- hoon, CTO και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της LG Electronics.

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »