LG 86QNED816

LG 86QNED816

Δελτίο Τύπου

 

Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2022 – Όταν το Quantum Dot συναντά το NanoCell το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικά χρώματα, εκπληκτική ανάλυση 4K σε μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη για καλύτερη εμπειρία θέασης.

Η τεχνολογία μείωσης φωτισμού της νέας οθόνης LG QNED χρησιμοποιεί αλγόριθμους “deep-learning“ που μειώνουν τον οπίσθιο φωτισμό, δημιουργώντας πιο ευκρινείς, πιο φυσικές εικόνες, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το εφέ του φωτοστέφανου.

Η LG 86QNED816, 86 ιντσών, διαθέτει επεξεργαστή α7 Gen5 ΑΙ[1] που χρησιμοποιεί αλγόριθμους deep-learning τελειοποιώντας την εμπειρία θέασης για κινηματογραφική εμπειρία που κόβει την ανάσα και απόδοση που κλέβει την παράσταση. Το FILMMAKER MODE™[2] διατηρεί τα αρχικά χρώματα, τις ρυθμίσεις και τους ρυθμούς καρέ και αποδίδει το περιεχόμενο ακριβώς όπως το οραματίστηκαν οι σκηνοθέτες.

Χάρη στο AI Picture Pro[3], το αναβαθμισμένο AI 4K Upscaling και το AI Tone Mapping βελτιώνεται η αντίθεση και η ανάλυση για βέλτιστη λεπτομέρεια, ενώ τα Foreground & Background Effect Enhancement και Dynamic Vivid μεγιστοποιούν το βάθος πεδίου και την αναπαράσταση χρωμάτων για εξαιρετικά ρεαλιστική εικόνα.

Τώρα οι ταινίες και τα παιχνίδια αποκτούν άλλο νόημα αφού η LG 86QNED816 με την τεχνολογία υψηλού δυναμικού εύρους, HDR10 Pro & το AI Brightness Control, προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης και ενισχύει το κανονικό περιεχόμενο HDR για να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες και ευκρίνεια σε κάθε εικόνα.

Με το AI Sound Pro[4], ο ήχος γίνεται πιο καθηλωτικός χάρη στους αλγόριθμους deep-learning. Ο επεξεργαστής αναγνωρίζει φωνές, εφέ ήχου και συχνότητες ήχου, επιτρέποντάς του να βελτιστοποιεί τον ήχο με βάση τον τύπο περιεχομένου.

Σχεδιασμένη για το απόλυτο gaming επόμενης γενιάς, η LG 86QNED816 είναι ιδανική καθώς περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες στο gaming. Το Game Optimizer[5] διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις για τα παιχνίδια σε ένα εύχρηστο μενού, ενώ το νέο Gaming Dashboard παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις τρέχουσες ρυθμίσεις. Η συνεργασία με την HGiG[6] προσφέρει τα τελευταία παιχνίδια HDR με απόλυτο ρεαλισμό και βάζει τους χρήστες εντός της δράσης του παιχνιδιού.

Υποστηρίζει 4K στα 120 Hz[7], VRR, ALLM και eARC με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές του προτύπου HDMI 2.1, που συμβάλλουν στη μείωση της θολής κίνησης και των ψεύτικων ειδώλων, παρέχοντας ομαλά και συγχρονισμένα γραφικά σε υψηλή ανάλυση.

Με την προσθήκη του GeForce Now[8] στο gaming, η νέα LG δίνει τη δυνατότητα επιλογής νέων παιχνιδιών από το Cloud, μέσα από μια μεγάλη συλλογή από παιχνίδια που περιμένει τους φίλους του gaming να την ανακαλύψουν και να παίξουν απευθείας μέσα από την τηλεόραση. Χάρη στην υποστήριξη του AMD FreeSync Premium[9], το παιχνίδι γίνεται απόλαυση καθώς στα παιχνίδια δράσης η αλλοίωση, το τρέμουλο και το input lag είναι ελάχιστα.

Η LG δείχνει συνεχώς την ευαισθησία της απέναντι στο περιβάλλον, επενδύει σ’ αυτό και σε έναν πιο πράσινο κόσμο. Γι’ αυτό και η συσκευασία της LG 86QNED816 έχει επανασχεδιαστεί, χρησιμοποιώντας μονόχρωμη εκτύπωση και ανακυκλώσιμο κουτί.

 

[1] Τα μοντέλα QNED 91/85/80 διαθέτουν τον επεξεργαστή α7 Gen5 AI 4K

[2] Η υποστήριξη για το FILMMAKER Mode ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

[3] Το AI Picture Pro δεν λειτουργεί με περιεχόμενο που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε υπηρεσίες OTT. Τα μοντέλα QNED 99/95 διαθέτουν AI 8K Upscaling. Τα μοντέλα QNED 90/85/80 διαθέτουν AI 4K Upscaling.

[4] Τα μοντέλα QNED 99/95 διαθέτουν επεξεργαστή α9 Gen5 AI και δυνατότητα μίξης ήχου virtual surround 7.1.2. Τα μοντέλα QNED 90/85/80 διαθέτουν επεξεργαστή α7 Gen5 AI και δυνατότητα μίξης ήχου virtual surround 5.1.2.

[5]Η διαθεσιμότητα των ενημερώσεων λογισμικού ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο και την περιοχή. Τα στοιχεία στο μενού του Game Optimizer ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη σειρά.

[6] Το HGiG είναι μια εθελοντική ομάδα εταιρειών από τις βιομηχανίες παιχνιδιών και τηλεοράσεων, οι οποίες δημιουργούν και θέτουν στη διάθεσή του κοινού οδηγίες, για να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού του καταναλωτή στο HDR. Η υποστήριξη HGiG ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

[7]Τα μοντέλα QNED 99/90/85/80 διαθέτουν 4K 100 Hz και VRR.

[8]Το GeForce Now είναι εμπορικό σήμα της NVIDIA Corporation

[9] Τα AMD και FreeSync, είναι εμπορικά σήματα της Advanced Micro Devices, Inc. Τα μοντέλα QNED 99/90/85/80 διαθέτουν το AMD FreeSync™ Premium

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »