Prime Wireless Pro Speaker & SoundBase

 

 

Ασύρματη επανάσταση!

 

Η SVS αποκαλύπτει το ζεύγος ηχείων Prime Wireless Pro. Υπερβατικός ήχος για τον σύγχρονο μουσικόικόφιλο.

Η δεύτερη γενιά ασύρματων έξυπνων ηχείων και ασύρματου ενισχυτή της SVS φέρνει ποιότητα ήχου αναφοράς στην κατηγορία των ασύρματων, συνδυάζοντας την αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης με άφθονες επιλογές συνδεσιμότητας και έξυπνο, ευέλικτο έλεγχο.

Τα ηχεία Prime Wireless Pro αποδίδουν ήχο υψηλής ανάλυσης ασύρματα μέσω WiFi, Airplay 2 και Chromecast. Με δυνατότητα Bluetooth. Διαθέτει HDMI, είσοδο line, οπτική, είσοδο AUX 3,5 mm και Ethernet, με έξοδο subwoofer.

O έλεγχος μέσω εφαρμογής smartphone/επιτραπέζιου υπολογιστή, τηλεχειριστηρίου υπερύθρων, φωνητικών εντολών και διεπαφής εμπρόσθιου πίνακα με πλούσια δεδομένα με πολλές μοναδικές δυνατότητες, είναι πανεύκολος.

Αποτελούμενο από δύο ηχεία, ένα τροφοδοτούμενο και ένα παθητικό, κάθε μεγάφωνο στα ηχεία SVS Prime Wireless Pro Powered Speakers λαμβάνει ισχύ 50 watt για εκπληκτική απόδοση σε σχέση με άλλα compact ηχεία. Ο ισχυρός ενισχυτής 200 watt (50 watt x 4) παρέχει διακριτή διπλή ενίσχυση στα τουίτερ αλουμινίου 1″ με θόλο και και στους οδηγούς μεσαίων-μπάσων 5,25″ για να εξασφαλίσει τεράστια δυναμική έξοδο χωρίς ίχνος παραμόρφωσης.

Ένα εξελιγμένο DAC 24 bit/192 kHz και με ακρίβεια ρυθμισμένο ενεργό ψηφιακό crossover στα ηχεία Prime Wireless Pro Powered Speakers μεγιστοποιεί την απόδοση κάθε προγράμματος οδήγησης ελέγχοντας την παροχή ισχύος και την απόκριση συχνότητας με ακρίβεια. Η ικανότητα επεξεργασίας επιτρέπει στα ηχεία SVS Prime Wireless Pro Powered Speakers να αποδίδουν την αναπαραγωγή με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση από όλες τις υπηρεσίες ροής, ασύρματα. Χρησιμοποιώντας το ενεργό ψηφιακό crossover, οι μηχανικοί της SVS δούλεψαν πολλές ώρας επάνω στο voicing των ηχείων για να επιτύχουν άψογο ήχο σε οποιοδήποτε σύστημα ή περιβάλλον.

Οι επιλογές ασύρματης ροής για τα ηχεία SVS Prime Wireless Pro Powered περιλαμβάνουν WiFi, Bluetooth, Apple Airplay 2, Chromecast, Spotify Connect και άλλα. Μέσω της εφαρμογής DTS Play-Fi, το σύστημα υποστηρίζει επίσης την αναπαραγωγή με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση από όλες τις μεγάλες υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Music, Qobuz, iHeart, Pandora, YouTube, Sirius XM, Tidal, Pandora, Audible και άλλων.

Prime Wireless Pro Speaker & SoundBase
Prime Wireless Pro Speaker & SoundBase

Μια είσοδος HDMI με δυνατότητα ARC/eARC καθιστά το SVS Prime Wireless Pro κορυφαία εναλλακτική σε είδη όπως οι ηχομπάρες που προσφέροντας ήχο τηλεόρασης και ροή μουσικής στερεοφωνικά με Hi-Fi ήχο!

Άλλες επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν εισόδους για οπτικό, επίπεδο αναλογικής γραμμής, ethernet, AUX 3,5 mm και έξοδο υπογούφερ. Ο έλεγχος είναι δυνατός μέσω smartphone, tablet ή υπολογιστή μέσω της εφαρμογής DTS Play-Fi, της οθόνης στην πρόσοψη του ενεργού ηχείου ή ενός τηλεχειριστηρίου υπερύθρων. Εάν προτιμάτε το hands-free, το σύστημα ηχείων ανταποκρίνεται στις φωνητικές εντολές Alexa και Hey Google μέσω υποστηριζόμενων συσκευών.

Prime Wireless Pro Speaker & SoundBase
Prime Wireless Pro Speaker & SoundBase

Η εφαρμογή DTS Play-Fi επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής, οδηγούς ραδιοφώνου ή διακομιστή πολυμέσων στο σπίτι από οποιοδήποτε smartphone ή tablet και να το διανέμουν σε όλο το σπίτι σε έως και 32 διαφορετικά προϊόντα Play-Fi σε 16 ζώνες.

Αισθητικά, τα ηχεία SVS Prime Wireless Pro Powered Speakers συνδυάζουν την κλασικά όμορφη γοητεία ενός παραδοσιακού στερεοφωνικού συστήματος HiFi με τη σύγχρονη ψηφιακή λάμψη από την οθόνη OLED του μπροστινού πίνακα. Η πηγή, το όνομα καλλιτέχνη, ο τίτλος του τραγουδιού, η είσοδος, οι ρυθμίσεις έντασης και άλλα μπορούν να εμφανιστούν για μια διαισθητική εμπειρία χρήστη. Επίσης στον μπροστινό πίνακα υπάρχουν έξι κουμπιά προεπιλογής με οπίσθιο φωτισμό που παρέχουν άμεση πρόσβαση σε πηγές, αγαπημένες λίστες αναπαραγωγής, υπηρεσίες ροής και πολλά άλλα, όπως προεπιλεγμένους σταθμούς ιντερνετικού ραδιοφώνου.

Οι περιστρεφόμενοι επιλογείς στην πρόσοψη επιτρέπουν στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ των πηγών και να προσαρμόζουν τη φωτεινότητα της οθόνης, καθώς και να διακόπτουν την αναπαραγωγή και να ρυθμίζουν την ένταση του ήχου. Το τηλεχειριστήριο υπερύθρων ελέγχει όλες τις πιο κρίσιμες λειτουργίες και παρέχει κουμπιά άμεσης εισόδου για HDMI, Bluetooth, Optical και Line In για εύκολη εναλλαγή μεταξύ πηγών.

Επανασχεδιάζοντας τον ενσωματωμένο στερεοφωνικό ενισχυτή για την εποχή του streaming, το Prime Wireless Pro SoundBase φέρνει τα ηχεία στο μέλλον του καθηλωτικού ήχου.

Ο στερεοφωνικός ενισχυτής 300 watt (150 watt ανά κανάλι) με DAC 192 kHz/24-bit οδηγεί όλα τα ηχεία στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους με εξαιρετική καθαρότητα, εκπληκτική δυναμική και ισχυρά μπάσα. ΑΠοδίδει ήχο υψηλής ανάλυσης ασύρματα μέσω WiFi, Airplay 2 και Chromecast. Με δυνατότητα Bluetooth. Διαθέτει είσοδο HDMI, επίπεδο γραμμής, οπτική, 3,5 mm AUX και είσοδο ethernet, με υπογούφερ και εξόδους επιπέδου γραμμής.

Εύκολος έλεγχος μέσω εφαρμογής smartphone/επιτραπέζιου υπολογιστή, τηλεχειριστηρίου υπερύθρων, φωνητικών εντολών και της διεπαφής της οθόνης στην πρόσοψη, με πλούσια δεδομένα με πολλές μοναδικές δυνατότητες.

Prime Wireless Pro Speaker & SoundBase
Prime Wireless Pro Speaker & SoundBase

 

Το SVS Prime Wireless Pro SoundBase προσφέρει μεγάλη ισχύ από τον ενισχυτή κατηγορίας D των 300 watt που είναι αρκετά ισχυρός για να οδηγεί οτιδήποτε, από μεγάλα ηχεία δαπέδου πλήρους φάσματος έως πιο διακριτά ηχεία εσωτερικού και δορυφορικού συστήματος με καθαρή, αβίαστη αναπαραγωγή. Το εξελιγμένο DAC 24-bit/192 kHz εξασφαλίζει ακριβή ακρίβεια και τέλεια απόδοση σήματος, ενώ επιτρέπει τη ροή υψηλής ανάλυσης ασύρματα.

Οι επιλογές ασύρματης ροής για το SVS Prime Wireless Pro SoundBase περιλαμβάνουν WiFi, Bluetooth, Apple Airplay 2, Chromecast και Spotify Connect. Μέσω της εφαρμογής DTS Play-Fi, το σύστημα υποστηρίζει επίσης την υψηλότερη δυνατή ανάλυση ροής από όλες τις μεγάλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Music, Qobuz, iHeart, Pandora, YouTube, Sirius XM, Tidal, Pandora, Audible και άλλων.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας αφθονούν με εισόδους για HDMI, Οπτικές, εισόδους αναλογικές εισόδους line και έξοδο υπογούφερ. Με την έξοδο του σε επίπεδο γραμμής, το Pro SoundBase μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως πηγή σε ένα home cinema ή ένα ηχοσύστημα 2 καναλιών.

Prime Wireless Pro Speaker & SoundBase
Prime Wireless Pro Speaker & SoundBase

Ο έλεγχος είναι δυνατός μέσω smartphone, tablet ή υπολογιστή μέσω της εφαρμογής DTS Play-Fi, της οθόνης ή ενός τηλεχειριστηρίου υπερύθρων. Εάν προτιμάτε το hands-free, o ενισχυτής ανταποκρίνεται στις φωνητικές εντολές Alexa και Hey Google μέσω υποστηριζόμενων συσκευών. Η εφαρμογή DTS Play-Fi επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής, σταθμούς ιντερνετικού ραδιοφώνου ή διακομιστή πολυμέσων στο σπίτι από οποιοδήποτε smartphone ή tablet και να το διανέμουν σε όλο το σπίτι σε έως και 32 διαφορετικά προϊόντα σε 16 ζώνες.

Αρκετά συμπαγής ώστε να χωράει εύκολα σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό, επιτραπέζιο ή σύστημα οικιακού κινηματογράφου 2 καναλιών, η αισθητική σχεδίασης του SVS Prime Wireless Pro SoundBase αναδυκνείει την ψηφιακή λάμψη μέσω της οθόνςη OLED στην πρόσοψη. Με δυνατότητα εμφάνισης ρυθμίσεων πηγής, ονόματος καλλιτέχνη, τίτλου τραγουδιού και έντασης ήχου, η κομψή οθόνη παρέχει μια πλούσια και διαισθητική εμπειρία χρήστη. Επίσης στον μπροστινό πίνακα υπάρχουν 6 προκαθορισμένα κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό που παρέχουν άμεση πρόσβαση σε πηγές, αγαπημένες λίστες αναπαραγωγής, υπηρεσίες ροής και πολλά άλλα.

Prime Wireless Pro Speaker & SoundBase
Prime Wireless Pro Speaker & SoundBase

Οι φυσικοί επιλογείς στην πρόσοψη  επιτρέπουν στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ των πηγών και να προσαρμόζουν τη φωτεινότητα της οθόνης, καθώς και να διακόπτουν την αναπαραγωγή και να ρυθμίζουν την ένταση του ήχου. Το τηλεχειριστήριο υπερύθρων ελέγχει όλες τις πιο κρίσιμες λειτουργίες και παρέχει κουμπιά άμεσης εισόδου για HDMI, Bluetooth, Optical και Line In για εύκολη εναλλαγή μεταξύ πηγών.

Τιμές:

PRIME WIRELESS PRO SPEAKER PIANO GLOSS BLACK/WHITE 999€

PRIME WIRELESS PRO SOUNDBASE SPEAKER 799€

(Λιανική με ΦΠΑ)

 

Ultimate Audio

Πύρρωνος 5, Ηλιούπολη 163 46

ΤΗΛ : 2109949050

 

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply