Η SVS, o κορυφαίος κατασκευαστής ηχείων υψηλής απόδοσης, υπογούφερ, ασύρματου ήχου και αξεσουάρ, ανακοινώνει το καλώδιο SVS SoundPath Ultra HDMI. Σχεδιασμένο για να πληροί τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές HDMI 2.1 και 2.1a και την πιστοποίηση 8K Ultra High-Speed,

Τα καλώδια SVS SoundPath Ultra HDMI ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων συσκευών ήχου και εικόνας, ενώ υποστηρίζουν όλα τα παλαιού τύπου πρότυπα. Η προδιαγραφή 2.1a προσθέτει πολύτιμα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη ανάλυσης μέχρι και 8K/60Hz και 4K/120Hz για  ομαλή λεπτομέρεια γρήγορης δράσης, απαραίτητες στο gaming και όχι μόνο. Υποστηρίζονται επίσης αναλύσεις έως 10K για επαγγελματικές χρήσεις AV.

Πέντε ζεύγη αγωγών καθαρού χαλκού υψηλής καθαρότητας OFC εξασφαλίζουν μεταφορά σήματος χωρίς απώλειες, ενώ οι επιχρυσωμένοι αγωγοί 24Κ παρέχουν βέλτιστη αγωγιμότητα στο σημείο επαφής. Έχει θωράκιση mylar πλεγμένη από κράμα αλουμινίου και μόνωση HDPE (πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας) που προστατεύει από παρεμβολές. Ένα ανοδιωμένο κέλυφος αλουμινίου από αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική προσθέτει ανθεκτικότητα μαζί με ένα πυκνά πλεγμένο βαμβακερό περίβλημα για σταθερό κράτημα στο χέρι που προστατεύει από γρατσουνιές και τσακίσματα.

Τα καλώδια SVS SoundPath Ultra HDMI είναι διαθέσιμα τώρα σε μήκη που κυμαίνονται από ένα έως τρία μέτρα από την Ultimate Audio. Όλα τα καλώδια καλύπτονται από 5ετή άνευ όρων εγγύηση.

Τιμές:  1m 39€

           2m 49€

           3m 59€

Διάθεση:

Ultimate Audio

Share.

Perfect Image

Leave A Reply