Σας είχαμε ενημερώσει για αυτό το νέο μοντέλο της Epson εδώ.

Σήμερα λάβαμε και την επίσημη ανακοίνωση.

Η Epson ανακοινώνει τον μικρότερο laser βιντεοπροβολέα 3LCD στον κόσμο.

Απολαύστε την ευελιξία και το κομψό στυλ του νέου φορητού laser βιντεοπροβολέα της Epson

Ο πρώτος φορητός laser βιντεοπροβολέας της Epson έχει σχεδιαστεί με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτος για τους οικιακούς χρήστες, τόσο ως προς την ευχρηστία, όσο και το σχεδιασμό. Ο EF-100W/B αποτελεί το μικρότερο laser βιντεοπροβολέας της Epson, ο οποίος είναι μόλις 23 εκατοστά στο μήκος και είναι διαθέσιμος από τον Ιούνιο.

Ο EF-100W/B διαθέτει τη φωτεινή, εντυπωσιακή και μακράς διαρκείας τεχνολογία laser της Epson και διατίθεται σε ένα συμπαγές και ελαφρύ πλαίσιο, με μαύρο ή λευκό περίβλημα.

Χρησιμοποιώντας μια πηγή φωτός laser και τοποθετώντας τα σημεία εξαερισμού και την υποδοχή ρεύματος στην πλαϊνή πλευρά, οι μηχανικοί της Epson δημιούργησαν ένα συμπαγή βιντεοπροβολέα, που μπορεί να τοποθετηθεί και να προβάλει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αυτό δίνει στους χρήστες περισσότερη ευελιξία ως προς τους χώρους που μπορούν να προβάλλουν περιεχόμενο, όπως τον τοίχο, την οροφή ή το δάπεδο. Διαθέτει, επίσης, την δυνατότητα προβολής έως και 150 ίντσες, ιδανική για προβολή περιεχομένου σε εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος. Ακόμα και στο φως της ημέρας, η πηγή φωτός laser προσφέρει μια φωτεινή και ζωντανή εικόνα, χωρίς να απαιτείται από το χρήστη να σβήσει τα φώτα του χώρου, να κλείσει τα παράθυρα ή να χρησιμοποιήσει μια οθόνη. Επιπλέον, σε περίπτωση που η εικόνα είναι στραβή ή παραμορφωμένη, μπορεί να διορθωθεί χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αυτόματης ρύθμισης εικόνας.

Παρέχοντας μια λύση μεγάλης διάρκειας και χωρίς την ανάγκη συντήρησης, η φωτεινή πηγή laser διαρκεί μέχρι και 20.000 ώρες. Αυτό προσθέτει στο προϊόν μοναδική αναλογία στη σχέση ποιότητας και τιμής, αφού δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να χρησιμοποιεί τον βιντεοπροβολέα κάθε μέρα για δέκα χρόνια. [2]

Συμπληρώνοντας το φορητό σχεδιασμό του, η εγκατάσταση του EF-100W/B είναι γρήγορη και απλή. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Οδηγό Χρήσης για να μάθουν πώς να εγκαταστήσουν τον βιντεοπροβολέα και να ανακαλύψουν τα βασικά χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο κάνει την πλοήγηση φιλική προς το χρήστη.

Η πρόσβαση σε περιεχόμενο από το κινητό, το tablet, τη συσκευή αναπαραγωγής DVD, την κονσόλα παιχνιδιών ή το φορητό υπολογιστή πραγματοποιείται εύκολα, εισάγοντας ένα καλώδιο στη θύρα HDMI. Το περιεχόμενο συνεχούς ροής (streaming) είναι, επίσης, απλό – συσκευές όπως το Amazon Fire TV, το Google Chromecast, το Roku και η Apple TV μπορούν να συνδεθούν στην πίσω πλευρά του βιντεοπροβολέα.

Ο σχεδιασμός plug and play περιλαμβάνει, επιπλέον, ευέλικτες επιλογές ήχου: Ενσωματαωμένα ηχεία, σύνδεση Bluetooth για μπάρες ήχου ή υποδοχή ακουστικών. Υπάρχει, ακόμη, μια λειτουργία ήχου, η οποία προσαρμόζει τον ήχο βάσει του περιεχομένου που προβάλλεται.

Ο EF-100W/B έχει σχεδιαστεί για χρήστες που τους ενδιαφέρει το όμορφο στυλ στα προϊόντα. Ο λευκός EF-100W διαθέτει ασημένια στοιχεία, ενώ ο μαύρος EF-100B χάλκινα. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν στρογγυλεμένες γωνίες, ελάχιστα κουμπιά και ένα λιτό, δερμάτινο φινίρισμα.

Η κα Amy Ng, Product Manager της Epson Europe, δήλωσε: «Ο βιντεοπροβολέας αυτός προσφέρει κάτι διαφορετικό από το χαρτοφυλάκιό των προϊόντων μας. Εκτός από την κομψότητα του, προσφέρει μεγάλη λειτουργικότητα για τους οικιακούς χρήστες με το συμπαγές του μέγεθος και την μακράς διάρκειας και υψηλής ποιότητας πηγή laser που διαθέτει. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι ο βιντεοπροβολέας αυτός έχει τη δυνατότητα να ευδοκιμήσει στην αγορά των μικρών επιχειρήσεων, εφόσον απευθύνεται σε κοινά, όπως πωλητές που πραγματοποιούν παρουσιάσεις, επαγγελματίες φωτογράφους και σχεδιαστές που παρουσιάζουν το χαρτοφυλάκιό τους, αλλά και σε ιδιοκτήτες μικρότερων επιχειρήσεων, όπως κέντρα αισθητικής, που αναζητούν προσιτές και δημιουργικές λύσεις προβολής»

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Κομψό φινίρισμα (EF-100W λευκό και ασήμι / EF-100B μαύρο και χάλκινο)
 • Συμπαγής (Π x Υx / mm: 210x227x88)
 • Ελαφρύς (2,7 kg)
 • Μακράς διαρκείας και υψηλής ποιότητας φωτεινή πηγή laser (20.000 ώρες2 / 12.000 ώρες2)
 • Ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες, ακόμα και στο φως της ημέρας (τεχνολογία 3LCD, δυναμική αντίθεση 2,000lm, 2,500,000:1)
 • Μεγάλο μέγεθος οθόνης (μέχρι 150 ίντσες)
 • Ανάλυση HD
 • Προβολή σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση (πηγή laser, σημεία εξαερισμού και υποδοχή ρεύματος στο πλάι)
 • Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση (Οδηγός χρήσης, τηλεχειριστήριο)
 • Λειτουργία αυτόματης ρύθμιση εικόνας (διόρθωση κατόπτρου κάθετη +/- 45, οριζόντια +/- 40)
 • Απλή πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής (1x HDMI 2.0,1x USB)
 • Εύκολες δυνατότητες ήχου (ενσωματωμένο ηχείο 5W, συνδεσιμότητα ήχου Bluetooth, υποδοχή ακουστικών)
 • Χαμηλός θόρυβος ανεμιστήρα (26db / 29db)

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply