Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι από σήμερα, όλες οι smart τηλεοράσεις της μοντέλα 2019 αλλά και κάποια μοντέλα του 2018 θα «δεχθούν»  μια καινούργια αναβάθμιση λογισμικού η οποία  θα περιλαμβάνει τη νέα εφαρμογή Apple TV, σε περισσότερες από 100 χώρες και θα προσφέρει υποστήριξη για το AirPlay 2 σε 176 χώρες. Οι πελάτες της Samsung θα μπορούν να παρακολουθούν τηλεοπτικές εκπομπές της Apple TV, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές του iTunes στις τηλεοράσεις τους.

Η εφαρμογή είναι πλήρως ενσωματωμένη στην πλατφόρμα Smart TV της Samsung: απλά θα πρέπει ο κάτοχος να επιλέξει το εικονίδιο Apple TV app για πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που έχει αγοράσει στο iTunes (αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμες πάνω από 100.000 ταινίες και προγράμματα iTunes για αγορά ή ενοικίαση) , συμπεριλαμβανομένων των τίτλων που είναι διαθέσιμοι στο 4K HDR (σε πρότυπο HDR10, καθώς η Samsung δεν υποστηρίζει Dolby Vision). Οι κάτοχοι Samsung μπορούν επίσης να εγγραφούν σε κανάλια της Apple TV από την εφαρμογή (επί πληρωμή) και να τα παρακολουθήσουν κατόπιν αιτήματος. Οι χρήστες της Samsung θα μπορούν να επωφεληθούν από την Apple TV +, την υπηρεσία συνδρομής βίντεο της Apple, στην εφαρμογή Apple TV σε μοντέλα που θα ενσωματώσουν την υπηρεσία το φθινόπωρο.

Με την υποστήριξη του AirPlay 2, οι πελάτες μπορούν επίσης εύκολα να αναπαράγουν βίντεο και άλλο περιεχόμενο από το iPhone, το iPad ή το Mac τους απευθείας στις τηλεοράσεις Samsung. Η εφαρμογή Apple TV θα λειτουργεί τέλεια με τις υπηρεσίες Smart TV της Samsung, όπως ο παγκόσμιος οδηγός, η Bixby και η λειτουργία αναζήτησης.

Παρακάτω είναι η λίστα των τηλεοράσεων της Samsung που θα λάβουν σταδιακά τη νέα ενημέρωση λογισμικού:

– Σειρά Samsung QLED 4K Q6, Q7, Q8, Q9 (2018 & 2019)
– Samsung QLED 8K Q9 Σειρά (2019)
– Η σειρά πλαισίων Samsung (2018 & 2019)
– Η σειρά της σειράς Serif (2019)
– Σειρά Samsung UHD 6, 7, 8 (2018 & 2019)
– Samsung FHD / HD 4, Σειρά 5 (2018)

Πηγή: Samsung

Share.

Perfect Image

Leave A Reply