LG OLED C4

Η LG λανσάρει την τελευταία σειρά τηλεοράσεων OLED, σειρά LG OLED C4, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία gaming. Με τεχνολογία αιχμής, εκπληκτικά οπτικά στοιχεία και προηγμένες λειτουργίες gaming, η LG OLED C4 πρόκειται να επαναπροσδιορίσει τα πρότυπα οικιακής ψυχαγωγίας και gaming.

Η σειρά LG OLED C4 προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία OLED που με τα αυτοφωτιζόμενα pixel παρέχει τέλειο μαύρο, άπειρη αντίθεση και πλούσια χρώματα. Οι παίκτες βιώνουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας με κάθε λεπτομέρεια να ζωντανεύει, είτε εξερευνούν σκοτεινές σπηλιές είτε ζωντανούς κόσμους φαντασίας. Ο προηγμένος επεξεργαστής α9 Gen 7 AI της C4 βελτιώνει την ευκρίνεια και μειώνει τον θόρυβο, εξασφαλίζοντας μια κρυστάλλινη εικόνα ακόμη και σε γρήγορους ρυθμούς σενάρια παιχνιδιών.

 

Η σειρά OLED C έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων gamers. Με εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης μόλις 1ms και απίστευτα χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτο και ευέλικτο παιχνίδι. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε εντολή εκτελείται σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε παιχνίδια γρήγορης δράσης.

Η LG OLED C4 διαθέτει μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά που επικεντρώνονται στο gaming και βελτιώνουν την εμπειρία του, όπου η γρήγορη δράση δεν σταματά ποτέ. Μηδενικές αλλοιώσεις[1] και καθυστερήσεις με AMD FreeSync Premium, συμβατότητα NVIDIA G-Sync[2], λειτουργία 144 Hz[3] και ενσωματωμένο VRR[4], για μια ασύγκριτα καθαρή, ομαλή εικόνα, ενώ το UX που είναι προσανατολισμένο στον παίκτη και η απλή ροή παιχνιδιών επιτρέπουν στο χρήστη να διεισδύσει κατευθείαν στον κόσμο του παιχνιδιού.

Με το Game Optimizer οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα επιλογής των ιδανικών ρυθμίσεων για το είδος και το περιβάλλον του παιχνιδιού και με το  Game Dashboard[5] για μια εξατομικευμένη εμπειρία όπου ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο μενού καθώς παίζει χωρίς να κάνει παύση και έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Η LG OLED C4 δίνει πρόσβαση σε χιλιάδες κόσμους παιχνιδιών[6] αφού διαθέτει μια επική βιβλιοθήκη τίτλων παιχνιδιού στο cloud για streaming στη στιγμή χωρίς να χάνει ο χρήστης χρόνο από το παιχνίδι σε λήψεις ή ενημερώσεις.

Επιπλέον, η LG OLED C4 προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου. Η τηλεόραση υποστηρίζει Dolby Atmos®[7], παρέχοντας πολυδιάστατο ήχο που τοποθετεί τους παίκτες στο κέντρο της δράσης. Η λειτουργία AI Sound Pro προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου ανάλογα με το περιεχόμενο, παρέχοντας μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ήχου για κάθε παιχνίδι.

Η LG OLED C4 δεν είναι μόνο δύναμη στο gaming, αλλά διαθέτει επίσης κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό που συμπληρώνει κάθε χώρο διαβίωσης. Τα εξαιρετικά λεπτά πλαίσια και η μινιμαλιστική βάση ενισχύουν την αισθητική, ενώ η πλατφόρμα webOS παρέχει εύκολη πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming, εφαρμογές και έξυπνες οικιακές συσκευές.

[1] Με πιστοποίηση για «Εξαιρετική απόδοση παιχνιδιού» και χρόνους απόκρισης από την Intertek.

[2] Τα NVIDIA, G-Sync και GeForce Now είναι εμπορικά σήματα της NVIDIA Corporation

[3] Τα 144 Hz της C4 λειτουργούν αποκλειστικά με παιχνίδια ή εισόδους υπολογιστή που υποστηρίζουν 144 Hz.

[4] Το VRR κυμαίνεται από 40 έως 144 Hz, και είναι μια πιστοποιημένη προδιαγραφή του HDMI 2.1.

[5] Το Game Dashboard ενεργοποιείται μόνο όταν ενεργοποιούνται αμφότερα τα «Game Optimizer» και «Game Dashboard».

[6] Οι υποστηριζόμενες συνεργασίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα.

[7] Τα Dolby και Dolby Vision είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Dolby Laborato-ries Licensing Corporation. Το σύμβολο διπλού D αποτελεί εμπορικό σήμα της Dolby Laboratories Licensing Corporation

Share.

Perfect Image

Leave A Reply