Η Trinnov συνεχίζει να προωθεί την ανάπτυξη της τεχνολογίας WaveForming, αυτή τη φορά κυκλοφορώντας ένα νέο εργαλείο σχεδίασης. Δημιουργημένο τόσο για επαγγελματίες ήχου όσο και για λάτρεις του ήχου, αυτό το διαδικτυακό εργαλείο απλοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας προσαρμοσμένων διατάξεων δωματίου ικανές να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες ήχου WaveForming.

Το WaveForming είναι μια τεχνολογία room correction που αντιμετωπίζει ειδικά την αναπαραγωγή χαμηλών συχνοτήτων. Όταν εφαρμόζεται σωστά, δημιουργεί καθαρά και λεπτομερή μπάσα, ακόμη και σε δωμάτια με δύσκολη ακουστική διάταξη. Σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους ακουστικού σχεδιασμού, το WaveForming δίνει βάρος στην εστίαση του ηχητικού περιεχομένου σε σχέση με την απλή επεξεργασία της ακουστικής χώρου και στην προληπτική διαμόρφωσή του. Το κάνει βασιζόμενος σε προηγμένους αλγόριθμους για τη βελτιστοποίηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ πολλαπλών υπογούφερ και του περιβάλλοντος ακρόασης.

Μέχρι τώρα, η σκέψη της ανάπτυξης του WaveForming ήταν τρομακτική, γνωρίζοντας ότι απαιτεί ακριβείς μετρήσεις και βαθμονόμηση για να λειτουργήσει βέλτιστα. Αυτό το νέο εργαλείο WaveForming έχει σκοπό να απλοποιήσει τη διαδικασία, δίνοντας στους επαγγελματίες ήχου όσο και για λάτρεις του ήχου τη δυνατότητα να εξερευνήσουν πώς θα ήταν να εφαρμόσουν το WaveForming στον χώρο του έργου του. Επιτρέπει στους χρήστες να προσδιορίζουν τον βέλτιστο αριθμό και τη διάταξη των υπογούφερ για τον συγκεκριμένο χώρο τους.

Όπως συνοψίζει ο Arnaud Laborie, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Trinnov Audio, «Το WaveForming είναι μια τεράστια αλλαγή στον τρόπο που σχεδιάζονται τα Home cinema. Είμαστε ενθουσιασμένοι που διευκολύνουμε την υιοθέτηση αυτής της συναρπαστικής τεχνολογίας δημοσιεύοντας αυτό το δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο, έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να προσδιορίζουν με σιγουριά το WaveForming για τα Home cinema τους.”

Το εργαλείο σχεδίασης είναι τώρα διαθέσιμο μέσω του ιστότοπου Trinnov Audio και είναι ένας από τους πολλούς δωρεάν πόρους που έχει κυκλοφορήσει η Trinnov για να υποστηρίξει την υιοθέτηση αυτής της προηγμένης τεχνολογίας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WaveForming ή το πλήρες χαρτοφυλάκιο της Trinnov, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.trinnov.com.

Αντιπροσωπεία : NICK. J. LAIOS S.A.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply