Η Panasonic ανακοίνωσε την νέα σειρά τηλεοράσεων για το 2024 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Ο Ιάπωνας κατασκευαστής λανσάρει μεγάλο αριθμό νέων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των πέντε νέων τηλεοράσεων OLED.

Η Z90A (42-, 48-, 55- και 65-ιντσών) διαθέτει τεχνολογία Master OLED Pro (εκτός των 42- και 48-ιντσών), με τον ίδιο επεξεργαστή HCX Pro AI MK II που συναντάμε στα κορυφαία μοντέλα. Η Z90A διαθέτει επίσης Fire TV, Game Mode Extreme που προσφέρει ρυθμό ανανέωσης στα 144 Hz και διαθέτει το Dynamic Theatre Surround Pro με μπροστινά ηχεία για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου.

Υπάρχει επίσης φωνητικός έλεγχος με  Alexa στις έξυπνες τηλεοράσεις Z95A, Z93A και Z90A, που σας επιτρέπει να εκκινείτε εύκολα εφαρμογές, να παίζετε μουσική, να αναζητάτε τίτλους, να ελέγχετε τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας και πολλά άλλα με τη φωνή σας – όλα από το σαλόνι χωρίς πρέπει να πιάσετε το τηλεχειριστήριο.

Η Z85A (55 και 65 ιντσών) έρχεται με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, τον HCX Pro AI Processor MK II, βελτιωμένο ήχο σε φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό. Η Z80A (55 και 65 ιντσών) είναι το χαμηλότερο μοντέλο στη σειρά, εξοπλισμένο με τον ελαφρώς λιγότερο ισχυρό επεξεργαστή HCX και Fire TV.

Σειρά led τηλεοράσεων Panasonic lcd 2024

Όσον αφορά τη σειρά LED, τα μοντέλα W95A και W90A πρωτοστατούν. Η W95A (55-, 65-, 75 ιντσών) χρησιμοποιεί τεχνολογία mini-LED για μεγαλύτερη φωτεινότητα. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τον HCX Pro AI Processor MK II, τη βελτιωμένη λειτουργία Filmmaker, Fire TV, Game Mode Extreme και True Game Mode με 144 Hz.

Η W90A (43-, 50-, 55-, 65 ιντσών) διαθέτει οπίσθιο φωτισμό LED Full Array με τον επεξεργαστή HCX Pro AI MK II. Ρυθμός ανανέωσης με 144 Hz και εκτεταμένες λειτουργίες έξυπνου σπιτιού. Άλλο μοντέλο είναι και η W80A που διαθέτει οθόνη φωτισμού LED, Dolby Vision, HDR10+ και Filmmaker Mode. Αυτή η τηλεόραση διαθέτει επίσης την ενσωματωμένη εμπειρία Fire TV.

Το μοντέλο W70A (43-, 50-, 55-, 65 ιντσών) προσφέρει Google TV. Το ενσωματωμένο Chromecast σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, φωτογραφίες ή οθόνες από έξυπνες οικιακές συσκευές απευθείας από ένα τηλέφωνο ή tablet στην τηλεόρασή σας. Τέλος, το νέο S55/50 11 συνοδεύεται από την ενσωματωμένη Fire TV.

Οι τηλεοράσεις Panasonic με ενσωματωμένο Fire TV ενσωματώνουν αγαπημένα κανάλια ροής και ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, εφαρμογές και προσαρμοσμένες προτάσεις σε μία αρχική οθόνη, ώστε να βρίσκετε γρήγορα αυτό που θέλετε χωρίς ατελείωτη κύλιση. Οι τηλεοράσεις με ενσωματωμένη Fire TV διαθέτουν επίσης πιο ισχυρή ενσωμάτωση ζωντανής τηλεόρασης. Αυτό επιτεύχθηκε με την Panasonic που εφαρμόζει πολλές από τις καλύτερες δυνατότητες του δικού της λειτουργικού συστήματος, όπως το Penta Tuner για προηγμένη λήψη εκπομπής. Εκτός από δορυφόρο, καλωδιακή και κεραία, το Penta Tuner υποστηρίζει λήψη μέσω Internet (IPTV) και οικιακού δικτύου (TV>IP). Αυτό σημαίνει ότι οι τηλεοράσεις δεν χρειάζεται να τοποθετούνται κοντά σε σύνδεση κεραίας και ότι τα προγράμματα μπορούν να προβληθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο χωρίς να απαιτείται πρόσθετη σύνδεση τηλεόρασης.

Εν τω μεταξύ, η εφαρμογή HbbTV Operator επιτρέπει την πρόσβαση σε ζωντανό περιεχόμενο και περιεχόμενο κατ’ απαίτηση χωρίς την ανάγκη υλικού ή έξυπνων καρτών. Η εγγραφή USB και το Live TV Rewind κάνουν την προβολή πιο βολική και η αυτόματη ανίχνευση δέκτη και το προηγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας καναλιών απλοποιούν τη ρύθμιση. Μια άλλη δυνατότητα που κάνει την εύρεση και την προβολή περιεχομένου πιο διασκεδαστική και ευκολότερη είναι η βελτιστοποιημένη φωνητική ανίχνευση και πλοήγηση, που υποστηρίζεται από την Alexa. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το συγκεκριμένο κουμπί Alexa στο τηλεχειριστήριό τους, να μιλήσουν και, στη συνέχεια, η Alexa θα μεταβεί στην επιλογή για αυτούς.

Τέλος, το Fire TV Ambient Experience μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε μια πάντα έξυπνη οθόνη, για παράδειγμα με γκαλερί, προβολή φωτογραφιών ή εμφανίζει πληροφορίες με μια ματιά, όπως ημερολόγια και υπενθυμίσεις μέσω προσαρμόσιμων γραφικών στοιχείων Alexa.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Οι τιμές και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο μόλις λάβουμε περισσότερες πληροφορίες.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply