Η SVS παρουσιάζει το αποκορύφωμα της ηχητικής εξέλιξης στα ηχεία με τη νέα σειρά Ultra Evolution.

Αποτελούμενη από επτά νέα μοντέλα με αλλαγές στον σχεδιασμό των μεγαφώνων, την αρχιτεκτονική της καμπίνας και τα υλικά των εξαρτημάτων, τα Ultra Evolution εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στην ηχητικιή ποιότητα που ξεπερνά την κατηγορία τους.

Τα τρία νέα μοντέλα ηχείων δαπέδου Ultra Evolution Pinnacle, Ultra Evolution Titan και Ultra Evolution Tower διαθέτουν κυρτή σχεδίαση της καμπίνας τους με σκοπό τη σύγκλιση των ακουστικών κέντρων των μεγαφώνων. Η κυρτή μπροστινή μπάφλα αλλα και η ευθυγραμιση των μοναδως σε συνδιασμό με το cross over, διασφαλίζουν ότι ο ήχος από κάθε μεγάφωνο φτάνει στα αυτιά σας την ίδια ακριβώς στιγμή, μεγιστοποιόντας τη συνοχή φάσης για πιο πειστική και καθηλωτική ηχητική σκηνή με ακρίβεια στην απεικόνιση.

Τα τετραπλά woofer των 8″ με κώνο από fiber class, σε συστοιχία balanced force, παρέχουν αβίαστη απόκριση χαμηλών συχνοτήτων, με σωστά ελεγχόμενο μπάσο.

Η μηχανική ενέργεια από κάθε μπροστινό γούφερ εξισώνεται στο εσωτερικό της καμπίνας από το αντίθετο γούφερ που ενεργοποιείται στην πλάτη του ηχείου και μαζί με τα «ξεχωριστά διαμερίσματα» για κάθε μεγάφωνο εξαλείφεται ο μηχανικός χρωματισμός για καθαρές, ακριβείς χαμηλές συχνότητες σε οποιοδήποτε επίπεδο αναπαραγωγής.

Με την ίδια φιλοσοφία με τα ηχεία της σειράς Ultra Evolution (Pinnacle, Titan και  Tower ) είναι κατασκευασμένα και τα δύο νέα ηχεία βάσης της σειράς, τα Ultra Evolution Bookshelf και Ultra Evolution Nano.

Το νέο tweeter θόλου αλουμινίου, κοινό, σε όλα τα ηχεία της σειράς Ultra Evolution έχει επίστρωση διαμαντιού, μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται “εναπόθεση ατμού” και εφαρμόζεται στα tweeter αλουμινένιου θόλου για να βελτιώσει σημαντικά την ακαμψία και τις ακουστικές του ιδιότητες.

Η συχνότητα συντονισμού έχει κατεβει ακομη πιο χαμηλά κατι που βοηθα πολύ στο δέσιμο με το μεγαφωνο της μεσσαιας περιοχής.

Φυσικά, ως εταιρία με μεγάλη παράδοση στο Home Cinema, η SVS παρουσίασε και το κεντρικό ηχείο Ultra Evolution Center, εφαρμόζοντας και σε αυτό όπως και σε όλα τα άλλα μοντέλα της νέας σειράς, την χρονική ευθυγράμμιση των μεγαφώνων με την ενσωματωμένη κλίση στη μπάφλα

Το πιο πολυσυζητημένο και αναμενόμενο ηχείο στη νέα σειρά, δεν είναι άλλο από εκείνο που απαίτησε η κοινότητα των χρηστών της SVS. Το Ultra Elevation πηγαίνει την πρωτοποριακή και μέχρι τώρα μοναδική σχεδίαση του Prime Elevation ένα βήμα πιο πάνω.

Με μεγαλύτερη διάμετρο γούφερ πλέον απευθύνεται σε πραγματικά μεγάλα setup συστημάτων που απαιτούν immersive ήχο και φυσικά φέρνει μαζί όλα τις νέες σχεδιαστικές καινοτομίες στα μεγάφων, την καμπίνα όπως σε όλα τα μοντέλα της σειράς Ultra Evolution.

Η σίτα είναι μαγνητική επιτρέποντας μια πιο «καθαρή» εμφάνιση όταν αφαιρείται από το ηχείο. Ταυτόχρονα έρχεται μαζί με την ειδική του βάση που του επιτρέπει να τοποθετηθεί σε τοίχο ή σε ταβάνι με σχεδόν μηδενικό κενό τοποθέτησης από τις επιφάνειες αυτές.

Η νέα σειρά ηχείων Ultra Evolution από την SVS, διατίθεται σε τρία χρώματα, Piano Gloss Black, Piano Gloss White και Black Oak με την ίδια τιμή και είναι διαθέσιμα για ακρόαση μόνο από την Ultimate Audio!

Share.

Perfect Image

Leave A Reply