Η StormAudio συνεχίζει να βελτιώνει τη σειρά επεξεργαστών της με μια νέα, δωρεάν ενημέρωση υπολογισμικού (firmware).      Η νέα αυτή έκδοση με ονομασία 4.6r0, είναι συμβατή με συσκευές ISP Elite (MK1, MK2, MK3), ISP Core 16, ISP Evo και ISR Fusion 20.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες βελτιώσεις στην ενημέρωση είναι ένα αποκλειστικό κανάλι Bass Shaker.
Για όσους δεν γνωρίζουν τα λεγόμενα Bass Shaker είναι συσκευές που τοποθετούνται  στον καναπές μας ή στις πολυθρόνες μας και σκοπό έχουν να μας μεταδώσουν σε μορφή δόνησης, το χαμηλό ενός μουσικού περιεχομένου, είτε αυτό είναι μουσική είτε soundtrack.

Το κανάλι αυτό θα πρέπει να εξαιρείτε από την συνολική διόρθωση του Dirac.

Η Storm αναφέρει ότι οι υπόλοιπες αλλαγές στο firmware επιτρέπουν στους χρήστες να:

  • Χρησιμοποιήσουν το Configurator για να δημιουργήσουν προηγμένες ζώνες ήχου με δυνατότητα διαχείρισης υπογούφερ, υποστήριξη πολλαπλών ενεργών ηχείων και πλήρη βαθμονόμηση Dirac Active Room Treatment για κάθε ζώνη. Θα μπορούν να διαχειριστούν αυτά τα προφίλ ζώνης ήχου απευθείας από το τηλεχειριστήριο.
  • Προστέθηκε η διαχείριση πολλαπλών υπογούφερ και κατευθύνσεων, η οποία επιτρέπει συστοιχίες υπογούφερ με έλεγχο Dirac Live Bass Control και Active Room Treatment.

Η Storm audio θα κληθεί, σε ειδικά διαδικτυακά σεμινάρια στις 25 και 26 Απριλίου, για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχουν οι ιδιοκτήτες και οι εγκαταστάτες σχετικά με την κυκλοφορία αυτού του νέου υπολογισμικού.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply