Mια νέα σειρά από soundbar, ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου και ένα ηχείο λαιμού, τα οποία προσφέρουν πολλές επιλογές για να απολαμβάνετε καθηλωτικό κινηματογραφικό ήχο – όλα συνδυάζονται άψογα με τις νέες τηλεοράσεις BRAVIA.

Οι Bravia Theatre Bar 8 και Bravia Theatre Bar 9 σηματοδοτούν μια νέα οπτική αρχή για τις μπάρες ήχου υψηλής ποιότητας της Sony. Η Sony βασίζεται στις δυνάμεις των δημοφιλών προκατόχων της και τις παρουσιάζει  μαζί με μερικά νέα χαρακτηριστικά, σε ένα οπτικά πολύ πιο ελκυστικό πλαίσιο που χρησιμοποιεί λιγότερο πλαστικό και περισσότερο μέταλλο.
Η Bravia Theatre Bar 8  έχει τις ρίζες του στο δημοφιλές HT-A5000 και συνδυάζει σύστημα ήχου 5.1.2 με 11 ηχεία σε 30 τοις εκατό πιο συμπαγή σχεδίαση.
Η Bravia Theatre Bar 9 έχει παρόμοιες οπτικές βελτιώσεις. Ως άμεσος διάδοχος του HT-A7000, το σύστημα εντυπωσιάζει με 13 ηχεία σε ένα σύστημα 7.1.2 , το οποίο είναι 36 τοις εκατό πιο συμπαγές από τον προκάτοχό του. Οι απαιτήσεις που θέτει η Sony στην ποιότητα των soundbars της αντικατοπτρίζονται επιτέλους και στη σχεδίαση.

Δυστυχώς, δεν έχουμε ακόμη αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά. Μόλις υποβληθούν, φυσικά θα ενημερώσουμε. Ωστόσο, ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι ήδη γνωστά:

Εκτός από τα Dolby Atmos και DTS:X, και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν επίσης τη μορφή ήχου IMAX Enhanced. Ωστόσο, το τελευταίο θα παραδοθεί μόνο μέσω ενημέρωσης υλικολογισμικού.
Η τεχνολογία χωρικής χαρτογράφησης ήχου 360 της Sony έχει σκοπό να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή χωρική ηχητική εμπειρία, χωρίς την ανάγκη φυσικών ηχείων σε οροφές ή τοίχους. Αυτή η τεχνολογία τοποθετεί εικονικά «ηχεία φάντασμα» σε τοποθεσίες όπου δεν βρίσκονται πραγματικά ηχεία, όπως πάνω ή δίπλα σε μια συσκευή. Το αποτέλεσμα είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου 360 μοιρών που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για κάθε χώρο ακροασης. Ενώ προηγουμένως ήταν απαραίτητος ο συνδυασμός ηχείου και πίσω ηχείων για την προσομοίωση τέτοιων ηχείων φάντασμα, τα νέα μοντέλα BRAVIA Theatre Bar 9 και BRAVIA Theatre Bar 8 είναι πλέον επαρκή.

Επιπλέον, τα προϊόντα BRAVIA Theatre είναι εξοπλισμένα με προηγμένη τεχνολογία Sound Field Optimization . Αυτή η τεχνολογία προσαρμόζει αυτόματα κάθε ηχείο στη συγκεκριμένη διάταξη δωματίου. Ο στόχος είναι να προσδιορίσετε την ιδανική τοποθεσία για το ηχοσύστημα, προκειμένου να επιτρέψετε μια κινηματογραφική ηχητική εμπειρία απευθείας στο δικό σας σαλόνι.

Η λειτουργία Acoustic Center Sync συγχρονίζει εξωτερικά συστήματα ήχου με τηλεοράσεις BRAVIA για να δημιουργήσει μια εμπειρία ήχου σαν κινηματογράφος. Αυτή η τεχνολογία διασφαλίζει ότι ο ήχος ταιριάζει ακριβώς με τα οπτικά συμβάντα στην οθόνη, παρόμοια με τα συστήματα κινηματογράφου όπου τα ηχεία πίσω από τη διάτρητη οθόνη στοχεύουν τον ήχο απευθείας στο κοινό. Συνδυάζοντας τηλεοράσεις BRAVIA με προϊόντα οικιακού ήχου BRAVIA Theatre, ο ήχος από τα ηχεία και την κατεύθυνση ήχου συνδυάζεται τέλεια, κάνοντάς το να φαίνεται σαν οι ήχοι να προέρχονται απευθείας από την οθόνη.

Το νέο Voice Zoom 3 της Sony , που χρησιμοποιείται με προϊόντα οικιακού ήχου BRAVIA Theatre και συμβατές τηλεοράσεις BRAVIA, βελτιώνει σημαντικά τη σαφήνεια του διαλόγου. Χρησιμοποιώντας αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, το σύστημα αναγνωρίζει τις ανθρώπινες φωνές και προσαρμόζει αυτόματα την ένταση τους για να ακούγονται καθαρά ακόμη και οι ήσυχοι διάλογοι. Το Voice Zoom 3 και οι συνδεδεμένες συσκευές οικιακού ήχου BRAVIA Theatre ελέγχονται άνετα και χωρίς διακοπές μέσω της εφαρμογής BRAVIA Connect, χωρίς η γραμμή μενού να διαταράσσει την απόλαυση της ταινίας στην οθόνη.

Όπως και με τα μοντέλα τηλεοράσεων, δεν έχουμε λάβει ακόμη πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τις ημερομηνίες για τη νέα σειρά ήχου του 2024.
Εκτός από τις κλασικές μπάρες ήχου, η Sony σας παρουσιασε το Bravia Theatre Quad, διάδοχο του ηχοσυστήματος HT-A9, καθώς και ένα νέο ηχείο Bravia Theatre U.

 

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply