Για την περίοδο των εορτών, η  Onkyo αποκάλυψε ένα ενισχυτή για αυτούς που δεν θέλουν να δώσουν πολλά για απόκτηση AVR. O ολοκαίνουργιος TX-SR3100  παρέχει πολλές δυνατότητες ευελιξίας  με επίκεντρο τον χρήστη.

Διαθέτοντας 80 watt κλάσης A/B (οδήγηση 2 καναλιών, 8 ohm) και πέντε κανάλια εξόδου, ο SR3100 μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να εκτελεί μια παραδοσιακή διάταξη ηχείων 5.2 ή μια διάταξη ήχου 3.2.2. Ο δέκτης διαθέτει υποστήριξη τόσο για Dolby Atmos όσο και για  DTS:X, ενώ δεν προσφέρει Auro 3D και Auromatic upmixing engine. Χρησιμοποιεί λογισμικό AccuEQ Room Calibration για αυτοματοποίηση της ρύθμισης ηχείων και βασικούς υπολογισμούς βαθμονόμησης, μαζί με πολλούς διαφορετικούς βελτιστοποιητές ήχου για ενίσχυση του διαλόγου, καθαρισμό συμπιεσμένων μουσικών κομματιών και εικονικοποίηση εμπειρίας τύπου Dolby Atmos χωρίς την ανάγκη πραγματικού ύψους ηχεία καναλιού.

Με υποστήριξη HDMI 2.1a, ο SR3100 είναι συμβατός με ένα ευρύ φάσμα αναλύσεων βίντεο και ρυθμών ανανέωσης, συμπεριλαμβανομένων 8K 60Hz και 4K 120Hz, μαζί με υποστήριξη για μορφές Dynamic HDR, ALLM, VRR, QFT και SBTM (Source-Based Tone Mapping). Ο συνδυασμός ρυθμού ανανέωσης 60 Hz εξασφαλίζει ομαλή και ευκρινή προβολή δράσης υψηλής ταχύτητας. Ταυτόχρονα, το HDMI 2.1a με ετοιμότητα 8K θα πρέπει να εγγυάται ότι ο δέκτης θα παραμείνει χρησιμοποιήσιμος, τεχνολογικά, για τα επόμενα χρόνια.

Το πίσω μέρος του SR3100 παρέχει τέσσερις εισόδους HDMI και διάφορες αναλογικές και ψηφιακές εισόδους ήχου. Είναι ενδιαφέρον ότι φέρει επίσης δύο εξόδους υπογούφερ που εξαλείφουν την ανάγκη για διαχωριστή καλωδίων.

Ο Onkyo TX-SR3100 είναι διαθέσιμο για παραγγελία  σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής και στο www.onkyo.com  στα 399 $ ΗΠΑ.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply