Η Bowers & Wilkins ανακοίνωσε μια νέα έκδοση των noise-canceling ασύρματων ακουστικών, Px7 S2, που παρουσίασε πέρυσι .

Το νέο Px7 S2e, το «e» για εξελιγμένο (evolved), έχει «επασχεδιαστεί» για βελτιωμένη ποιότητα ήχου και διαθέτει ένα αναβαθμισμένο DSP (Digital Signal Processing) για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση με όλους τους τύπους μουσικής  συμπεριλαμβανομένου 24-bit high-resolution.

Όπως και ο προκάτοχός του, τα ακουστικά Px7 S2e ενσωματώνουν τον κωδικοποιητή aptX Adaptive Bluetooth, ο οποίος βελτιώνει αυτόματα την ασύρματη μετάδοση για να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα ήχου και διαθέτει οδηγούς 40 mm (1,6 ιντσών) με προσεκτική γωνία μέσα σε κάθε ακουστικό για να εξασφαλίσει μια «πιο φυσική και καθηλωτική ηχητική σκηνή.”

Η ακύρωση θορύβου αντιμετωπίζεται από μια σειρά έξι συντονισμένων μικροφώνων: δύο μετρούν την έξοδο κάθε προγράμματος οδήγησης, δύο μετρούν στον εξωτερικό θόρυβο του περιβάλλοντος και δύο παρέχουν βελτιωμένη καταστολή θορύβου για να εξασφαλίσουν καθαρή ποιότητα φωνής κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Τα ακουστικά περιλαμβάνουν επίσης λειτουργία «transparency mode» για ενίσχυση της επίγνωσης των εξωτερικών ήχων.

Εκτός από τα φυσικά χειριστήρια σε κάθε ακουστικό, τα Px7 S2e μπορούν να ρυθμιστούν και να ελέγχονται μέσω της εφαρμογής μουσικής Bowers & Wilkins, η οποία υποστηρίζει απευθείας ροή μουσικής από το Tidal, το Qobuz και άλλες συμβατές πλατφόρμες, εκτός από την παροχή ρυθμιζόμενου ισοσταθμιστή και οθόνη στάθμης μπαταρίας.

Η ονομαστική διάρκεια ζωής της μπαταρίας παραμένει ίδια με τον προκάτοχό του έως και 30 ώρες με πλήρη φόρτιση με λειτουργία γρήγορης φόρτισης 15 λεπτών που λέγεται ότι παρέχει έως και 7 ώρες χρόνο ακρόασης. Τα ακουστικά υποστηρίζουν το Google Fast Pair και την υπηρεσία Find My Device της Google όταν είναι συνδεδεμένα σε συσκευή Android.

Τα ακουστικά Px7 S2e προσφέρονται σε μαύρο, μπλε, γκρι ή πράσινο του δάσους και διαθέτουν συνδέσεις USB-C και minijack 3,5 mm. Τα καλώδια περιλαμβάνονται μαζί με μια θήκη μεταφοράς. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το bowerswilkins.com .

Share.

Perfect Image

Leave A Reply