Η Epson ανακοίνωσε τον νέο smart προβολέα τεχνολογίας laser τον EH-LS650B/W (Black, white) που θα είναι διαθέσιμος από τον Οκτώβριο του 2023 στην τιμή των 2.699 ευρώ.

Ο προβολέας είναι τεχνολογία 3LCD ανάλυσης UHD 4K με φακό κοντινής απόστασης προβολής (0,26 – 0,62).  Η πηγή φωτός είναι laser.

To ηχητικό σύστημα είναι επιμελημένο από την Yamaha, είναι 2.1 καναλιών. Τα ηχεία 2x5W και 1x10W για το subwoofer, τα οποία είναι ενσωματωμένα στον προβολέα κάτω από διάτρητο μεταλλικό κάλυμμα και μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως ανεξάρτητα ηχεία.

Το ενσωματωμένο Android TV επιτρέπει την πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες, σειρές και παιχνίδια μέσω του Google Play, του YouTube και άλλων γνωστών διαδικτυακών υπηρεσιών. Υπάρχει και Chromecast.

Είναι κατάλληλος και για gaming αφού έχει χρόνο καθυστέρησης εισόδου λιγότερο από 20 ms. Η φωτεινότητα αναφέρεται ως 3.600 Lumen. Έχει δύο θύρες HDMI με eARC/ARC.

Χάρη στη λειτουργία plug-and-play, μπορεί να ρυθμιστεί πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Epson Setup Assistant. Οποιαδήποτε διόρθωση keystone που είναι απαραίτητη πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου.

Κατάλληλος για εικόνες από 60 ίντσες έως 120 ίντσες.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply