EPSON LS650

 

Η Epson ανακοίνωσε ότι το φθινόπωρο θα παρουσιάσει ένα νέο ultra-short-throw (UST) προβολέα που θα χρησιμοποιεί Laser σαν πηγή φωτισμού.

Ο EpiqVision Ultra LS650 είναι ένας LCD με εγγενή ανάλυση 1080p, αλλά χρησιμοποιεί την τεχνολογία μετατόπισης εικονοστοιχείων 4K PRO-UHD της Epson για να επιτύχει 4K “χωρίς να θυσιάζει τη φωτεινότητα της εικόνας”, η οποία ανακοινώνεται στα 3.600 lumens. Ο προβολέας είναι εύκολο να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Epson Setting Assistant, σύμφωνα με την εταιρεία, και μπορεί να προβάλλει εικόνες έως και 120 ίντσες (διαγώνια) όταν τοποθετείται σε μικρή απόσταση από τον τοίχο.

Η τιμή και η διαθεσιμότητα αναμένεται να ανακοινωθούν τον Οκτώβριο.

Ο EpiqVision Ultra LS650 είναι ένας έξυπνος προβολέας που βασίζεται στην πλατφόρμα Android TV που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Prime, Hulu και Disney+, HBO και YouTube, Δεν υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο μέσω του Google Assistant.

Ο προβολέας ενσωματώνει συστήμα εικονικού ήχου surround 2.1 σχεδιασμένο από την Yamaha, ενώ παρέχει μια θύρα HDMI με δυνατότητα eARC για όσους θέλουν να μεταφορτώσουν τον ήχο σε δέκτη AV.

Η Epson προσφέρει μια προαιρετική οθόνη SilverFlex (ALR) σε μεγέθη 100 και 120 ιντσών που έχει σχεδιαστεί για να ανακατευθύνει έως και το 90% του φωτός του περιβάλλοντος μακριά από την οθόνη για να αυξήσει την αντίθεση και την ευκρίνεια της εικόνας.

Διατίθεται σε 2 χρωματισμούς (λευκό και μαύρο).

Share.

Perfect Image

Leave A Reply