Η Samsung παρουσίασε σήμερα στην Αμερικάνικη αγορά την νέα 4K Q80C QLED στις 98 ιντσες και μάλιστα ανακοίνωσε σήμερα μια πίστωση 500 $ εάν επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εταιρείας για να κάνετε κράτηση για την τηλεόραση των 8.000 $.
Η Q80C αναμένεται να ξεκινήσει να αποστέλλεται στις αρχές Ιουλίου.

Με οθόνη λεπτής στεφάνης, η Q80C διαθέτει οπίσθιο φωτισμό Direct Full Array βασισμένο σε LED της Samsung για ενίσχυση της αντίθεσης της εικόνας «ακόμη και σε ηλιόλουστα δωμάτια» και τεχνολογία Quantum HDR+, η οποία αναλύει τις εικόνες σκηνή προς σκηνή σε ενίσχυση της φωτεινότητας και της αντίθεσης. Διαθέτει την πλατφόρμα TV Plus της Samsung για βίντεο κατ’ απαίτηση και πρόσβαση σε εκατοντάδες δωρεάν κανάλια που υποστηρίζονται από διαφημίσεις και χρησιμοποιεί τον νευρωνικό κβαντικό επεξεργαστή της Samsung με τεχνητή νοημοσύνη (AI-powered Neural Quantum Processor) για να αναβαθμίσει όλο το περιεχόμενο σε ανάλυση 4K ανεξάρτητα από την πηγή.

Η φωτεινότητα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά η Samsung λέει ότι η Q80C καλύπτει το 100% του χρωματικού χώρου DCI-P3 για να επιτύχει πιο ζωντανό χρώμα. Η τηλεόραση διαθέτει το Gaming Hub της Samsung για εύκολη πρόσβαση σε περισσότερα από 3.000 παιχνίδια και υποστηρίζει 4K έως 120 Hz για παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις.

Σε μια νέα εξέλιξη, το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται στο Q80C διαθέτει ηλιακό πάνελ για φόρτιση.

Για περισσότερα σχετικά με το Q80C, επισκεφθείτε την Samsung.

 

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply