Η LG παρουσιάζει το νέο SOUNDBAR SQC1

Η LG παρουσιάζει το νέο soundbar SQC1 που υπόσχεται να αναβαθμίσει την οικιακή ψυχαγωγία με τα προηγμένα χαρακτηριστικά του. Μικρό[1] και εύχρηστο, το LG soundbar εντυπωσιάζει με τη συμπαγή σχεδίαση, την απλότητα και την κομψότητά του. Έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τέλεια σε οποιοδήποτε περιβάλλον, καθώς και με την τηλεόραση, αποδίδοντας εντυπωσιακά δυνατό ήχο για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν μια θεαματική εμπειρία ήχου.

Το soundbar έχει απόδοση 2.1 καναλιών και ισχύ έως 160W και προσφέρει ήχο κορυφαίου επιπέδου. Επιπλέον, το νέο εύχρηστο soundbar της εταιρείας διαθέτει ασύρματο subwoofer το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα στον χώρο για δυνατό ήχο με εξαιρετικό μπάσο. Η ασύρματη σύνδεση επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν τον χώρο ελεύθερο από πολύπλοκες καλωδιώσεις .

Το νέο soundbar διαθέτει Bluetooth® για εύκολη σύνδεση και ψυχαγωγία στη στιγμή. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν streaming ασύρματα από το smartphone τους ή άλλη συμβατή συσκευή και να απολαύσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης. Η σύνδεση με το soundbar μπορεί να πραγματοποιείται επίσης με USB, οπτική, φορητή και Bluetooth® σύνδεση.

Επίσης, οι χρήστες μπορούν να χειρίζονται την τηλεόρασή τους από απόσταση μέσω του τηλεχειριστηρίου που συνοδεύει το LG soundbar, ωστόσο υπάρχει πάντα η δυνατότητα χρησιμοποίησης άλλου[2], ακόμα και αυτού της τηλεόρασης.

Το soundbar SQC1 υποστηρίζει την αναπαραγωγή αρχείων MP3 και WMA, ενώ διαθέτει οθόνη LED Indicator με υψηλή φωτεινότητα και μοναδική ποιότητα κατασκευής.

[1] Μέγεθος (Π x Υ x Β) mm – Κύριο – με πόδι 660 x 56 x 99

[2] *Συμβατότητα με τηλεχειριστήρια συσκευών LG, Sony, Philips, Sharp, Panasonic, Vizio, Toshiba και Samsung.

 

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »