LG OLED evo Objet, Posé

LG OLED Objet Collection POSE (Versatile)

2091430078

 

Η νέα lifestyle τηλεόραση της LG OLED Objet, Posé (LX1) η οποία παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Σχεδίου στο Μιλάνο, δεν είναι μια απλή τηλεόραση αλλά ο εναλλακτικός τρόπος για να αναδείξετε το στιλ σας.

Με κομψό και λεπτό σχεδιασμό συνδυάζεται τέλεια με τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου ενώ η πολυχρηστική πίσω πλευρά επιτρέπει να διαμορφώσετε το ράφι πολυμέσων για να αναδείξετε τα αγαπημένα σας βιβλία, περιοδικά και καρτ ποστάλ[1].

Διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες και απαλές, λεπτές γραμμές με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια ήσυχη, ουδέτερη εμφάνιση που επεκτείνεται στο τηλεχειριστήριο με ένα λεπτεπίλεπτο σχέδιο κατάλληλο για κάθε εσωτερικό χώρο. Το χαλαρωτικό και απαλό μπεζ χρώμα και το άνετο υφασμάτινο φινίρισμα της τηλεόρασης είναι απαλό στην όψη και στην αφή και εναρμονίζεται πλήρως με το χώρο, προσθέτοντας μια κομψή γοητεία.

2091430078

Η τηλεόραση φαίνεται εκπληκτική από κάθε γωνία, δίνοντας τη δυνατότητα να απολαύσετε την εικόνα από μπροστά προς τα πίσω και από αριστερά προς τα δεξιά[2]. Προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας OLED evo που παραμένει απόλυτα σταθερή όταν την βλέπει κανείς σχεδόν από οποιοδήποτε θέση. Μπορεί να αλλάξει σε λειτουργία Gallery και να μεταμορφωθεί σε κορνίζα, δίνοντας τη δυνατότητα προβολής έργων τέχνης ή φωτογραφίες στον αυτοφωτιζόμενο ψηφιακό καμβά της LG και της επιλογής μέσα από ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών κομματιών για τη διακόσμηση του χώρου.

Το Brightness Booster παρέχει έως και 20% περισσότερη φωτεινότητα[3], καθηλώνοντάς με τα ζωηρά χρώματα και τη μεγάλη λεπτομέρεια. Διαθέτει επεξεργαστή α9 Gen5 ΑΙ 4K ο οποίος χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο βαθιάς εκμάθησης και μειώνει τον θόρυβο, αποκαθιστά το περιεχόμενο και βελτιστοποιεί την εικόνα και τον ήχο για μια κινηματογραφική τηλεοπτική εμπειρία.

Επιπλέον, η LG OLED evo Objet, Posé, διατηρεί το χώρο τακτοποιημένο και καθαρό με το αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης καλωδίων, που ελαχιστοποιεί την ακαταστασία ενώ παράλληλα προάγει έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο ανά πάσα στιγμή. Τώρα πια τα καλώδια και τα αξεσουάρ βρίσκονται κρυμμένα πίσω από το διαφανές κάλυμμα Clean Cover για απρόσκοπτη προβολή[4]. Με δύο αποσπώμενες υποδοχές τα καλώδια μπορούν να κρυφτούν κατά μήκος των ποδιών της τηλεόρασης, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την τακτοποίηση του εσωτερικού χώρου.

Η Posé που μοιάζει με έπιπλο υψηλής ποιότητας, χάρη στον αισθητικά ευχάριστο σχεδιασμό της ταιριάζει σε κάθε χώρο και κλέβει τις εντυπώσεις.

 

[1]Μπορεί να προκληθεί αποχρωματισμός των αντικειμένων εάν αποθηκευτούν στις οπές εξαερισμού για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Υγρά και βαριά αντικείμενα δεν μπορούν να αποθηκευτούν στις οπές εξαερισμού. Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε το κάλυμμα Clean Cover, καθώς το ύφασμα μπορεί να λερωθεί.

[2]Το τράβηγμα της τηλεόρασης από το πλάι ή οποιαδήποτε πρόσκρουση στη βάση της τηλεόρασης μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

[3] Η σύγκριση βασίστηκε σε μετρήσεις πλήρους λευκού (Full White) των τηλεοράσεων LG OLED, που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια εσωτερικών δοκιμών της LG, εκτός από τη σειρά OLED evo. Οι βελτιώσεις του Brightness Booster δεν ισχύουν στα μοντέλα Posé 48 και 42 ιντσών.

[4] Να είστε προσεκτικοί όταν ανοίγετε και κλείνετε το κάλυμμα Clean Cover. Σε πιθανή πτώση του, το κάλυμμα Clean Cover ενδέχεται να προκαλέσει τραυματισμό. Χρησιμοποιήστε το σύστημα οργάνωσης καλωδίων και αξεσουάρ, το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία, για να τοποθετήσετε τον δρομολογητή, καθώς ο δρομολογητής δεν μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από τις οπές εξαερισμού.

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »