Η Anquan AV ανέλαβε τις πωλήσεις των πασίγνωστων προβολέων Sim2 στη Ελλάδα. Το τρέχον χαρτοφυλάκιο προϊόντων της επωνυμίας Sim2 είναι συναρπαστικό και πλήρως σχεδιασμένο για 4K HDR καταστάσεις.

Σειρά Crystal

Η πλειοψηφία των προβολέων χρησιμοποιεί πηγή φωτός λέιζερ και διαθέτει υψηλή απόδοση φωτός και εξαιρετική οπτική ευκρίνεια. Όπως για παράδειγμα ο Crystal4sH που έχει 3600 lumens και παρέχει κορυφαία εικόνα. Το μέγεθος του είναι πολύ βολικό, ιδανικός για σαλόνια και μεσαίου μεγέθους συστήματα home cinema.

Σειρά Nero

Εδώ υπάρχει ο Nero4s που είναι κατάλληλος για μεγάλους οικιακούς κινηματογράφους για εικόνα άνω των 3 μέτρων και πραγματικές επιδόσεις HDR. Με φωτεινότητα 6000 lumens και εξαιρετικά υψηλής ποιότητας φακό, ο προβολέας δημιουργεί κορυφαίες εικόνες. Είναι επίσης ο πιο αθόρυβος προβολέας με τέτοια απόδοση φωτός. Αντιπροσωπεύει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Sim2, ένας πραγματικός εξαιρετικός προβολέας.

Σειρά xTV

Στον τομέα των προβολέων UST (Ultra Short Throw), η Sim2 έχει επίσης πολύ συναρπαστικά και μοναδικά μοντέλα. Ο xTV διατίθεται ως επιτραπέζια έκδοση, αλλά και ως μια «αόρατη λύση», είτε για τοποθέτηση επάνω σε έπιπλο είτε για τοποθέτηση σε ψευδοροφή. Κυκλοφορεί με μαύρο ή λευκό κρυστάλλινο γυαλί. Έχει φωτεινότητα 2.900 lumens και δημιουργεί μεγέθη εικόνας από 85 έως 120 ιντσών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους του χώρους.

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply