Από την Ultimate Audio αποκλειστικό αντιπρόσωπο της SVS για την Ελλάδα  λάβαμε  το κάτωθι δελτίο τύπου :


Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η SVS κατέκτησε μια ακόμη διπλή πρωτιά στα βραβεία EISA όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κερδίζει δύο βραβεία και το ανεπανάληπτο ρεκόρ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το βραβείο του καλύτερου subwoofer της χρονιάς!

Τα SVS 3000 Micro και SB-1000 Pro κατέκτησαν αντίστοιχα τα βραβεία EISA Compact Subwoofer και Best Buy Home Cinema Subwoofer 2021-2022.

H διπλή αυτή επιτυχία καθώς και οι συνεχόμενες διακρίσεις των πιο αναγνωρισμένων και σημαντικών βραβείων στο χώρο του ήχου και της εικόνας, αποδεικνύουν ότι η SVS είναι εκτός από την νούμερο ένα εταιρία κατασκευής subwoofer παγκοσμίως, το συνώνυμο της λέξης Subwoofer!

 

Συνώνυμη με την έννοια του subwoofer

 Γιατί κάνει πραγματικότητα για πρώτη φορά τον μεγαλειώδη και immersive ήχο που αρέσει σε όλους στον καθημερινό σας  χώρο, εγγυημένα.

Γιατί τα εξελιγμένα DSP και το συνοδευτικό app δίνει τη δυνατότητα της ιδανικής ενσωμάτωσης ακόμα και σε σύστημα δύο καναλιών, χωρίς τη βοήθεια εξωτερικής επεξεργασίας.

Για την εξαιρετική ακρίβεια απόκρισης συχνότητας, με όλες τις συχνότητες που παίζει το sub να είναι εκεί και στις σωστές αναλογίες.

Για την ταχύτητα και την απόκριση των μεταβατικών, ικανά να ξεκινούν και να σταματούν ακαριαία αποδίδοντας την πραγματική διάσταση των εφέ όπως μια πόρτα που κλείνει με δύναμη και ακούγεται σαν πόρτα που κλείνει με δύναμη και όχι… ένα συνονθύλευμα αντηχήσεων. Το ίδιο και στη μουσική όπου το ακουστικό μπάσο αποδίδεται ταχύτατα και χωρίς «ουρές» προσδίδοντας αληθοφάνεια στην όλη εμπειρία.

Για την πρακτικά αόρατη ενσωμάτωση με μεγάλα ηχεία Full-Range, εκεί που γίνεται πραγματικότητα η αναπαραγωγή της χαμηλότερης οκτάβας ακόμα και σε απλά και καθημερινά ηχεία δαπέδου.

Γιατί τα subwoofer της SVS είναι η τέλεια προσθήκη για οποιοδήποτε σύστημα και μάρκα ηχείων προσφέροντας, σε αντίθεση με τα subwoofer από εταιρίες ηχείων τα οποία κατά κανόνα είναι μέτρια, ασυμβίβαστη εμπειρία σε απίστευτες τιμές για την απόδοσή τους.

 

Για την ανεπανάληπτη πενταετή εγγύηση χωρίς συμβιβασμούς και την υποστήριξη από ομάδα ειδικών με μεγάλη εμπειρία και διαδρομή στο χώρο του ήχου και της εικόνας.

 

Ελάτε να τα ακούσετε!

Διαλέξτε το βραβευμένο SVS της αρεσκείας σας και ελάτε να το ακούσετε στην Ultimate Audio, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, αποκτώντας από πρώτο χέρι την ολοκληρωμένη εμπειρία του immersive ήχου όπως δεν τον έχετε ζήσει ποτέ!

Σας περιμένουμε!


 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply