JVC N5

 

Οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες για τον νέο προβολέα της JVC που θα αντικαταστήσει το τρέχον μοντέλο DLA-N5 διέρρευσαν στο διαδίκτυο . Ο άμεσος διάδοχος θα είναι έτοιμος προς διάθεση την άνοιξη του 2022 (Απρίλιος 2022).

Ο επερχόμενος προβολέας της JVC θα έχει το όνομα DLA-NP5 .

Υπάρχουν ακόμα λίγες ενδείξεις για τα χαρακτηριστικά και είναι κατανοητό, δεδομένης της μη επίσημης ανακοίνωσης του.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις που αναφέρθηκαν από ορισμένες πηγές, ο DLA-NP5 θα πρέπει να έχει τρία πάνελ ανάλυσης 0,69 “εγγενές 4K, 4096 x 2160 pixel , όπως όλα τα άλλα JVC και όπως ο N5.

Ο λόγος αντίθεσης, ωστόσο, θα ήταν υψηλότερος από τον Ν5 που υπάρχει σήμερα στην αγορά, χάρη σε ορισμένες βελτιστοποιήσεις που έγιναν από την JVC. Θα είναι  εξοπλισμένος με όλες τις προηγμένες λειτουργίες για τη δυναμική επεξεργασία metadata και για την επεξεργασία σημάτων HDR, δηλαδή Frame Adapt HDR και Theater Optimizer . Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι είναι μια βελτίωση του μοντέλου που κυκλοφόρησε το 2018.

Οι πιο σχετικές ειδήσεις, σύμφωνα με εκείνους που είχαν έγκαιρη πρόσβαση στο τεχνικό φύλλο δεδομένων, θα πρέπει να διαθέτει εισόδους HDMI 2.1, όπως αυτές που υπάρχουν στη σειρά Laser. Συγκεκριμένα, πρέπει να υποστηρίζονται σήματα με ανάλυση Ultra HD στα 120 Hz. Είναι επίσης πιθανή η υποστήριξη HDR10 +.

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες και ας περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση.

Η τιμή καταλόγου του NP5 θα πρέπει να είναι 6.499 ευρώ με δυνατότητα επιλογής μεταξύ μαύρου και λευκού φινιρίσματος

Share.

Perfect Image

Leave A Reply