EISA 2021-2022

 

EISA-Award-Sony-VPL-VW590ES
EISA-Award-Sony-VPL-VW590ES

 

Κατέχοντας τη καλύτερη θέση στην τρέχουσα γκάμα προβολέων οικιακού κινηματογράφου της Sony, ο VPL-VW590ES επωφελείται από την δυναμική ίριδα του φακού του, διατηρώντας παράλληλα χαμηλά την τιμή του ως συσκευή με λάμπα πηγή φωτός. Το κλειδί για την premium απόδοση της συσκευής είναι η χρήση native 4K οπτικών, χωρίς την ανάγκη χρήση μεθόδων τεχνικής αύξησης της ανάλυσης, αφού χρησιμοποιεί τρία πάνελ SXRD ανάλυσης 4096×2160, ικανά να προσφέρουν λευκό και χρώμα στη μέγιστη διαθέσιμη φωτεινότητα των 1800 Lumens. Ο νέος επεξεργαστής της Sony «X1 For Projector» μεταφέρει τεχνολογία από τις τηλεοράσεις Bravia στον προβολέα. Έτσι έχουμε βελτίωση καρέ-καρέ του HDR, 4K Motionflow και Super Resolution αναβάθμιση στην εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλες εικόνες, πραγματικά κινηματογραφικής ποιότητας, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και βαθιά αντίθεση.

 

EISA-Award-Samsung-The-Premiere-LSP9T
Samsung-Premiere-LSP9T

Μέσα στο πανέμορφο περίβλημα του προβολέα LSP9T, η Samsung συνδυάζει μια υπερσύγχρονη τεχνολογία απεικόνισης με ένα απολαυστικά συναρπαστικό ηχοσύστημα 4.2 καναλιών, έναν δέκτη τηλεοπτικών καναλιών και μια εξελιγμένη έξυπνη πλατφόρμα. Ταινίες, κανάλια, ροές και gaming είναι όλα έτοιμα και διαθέσιμα για εμπειρία μεγάλης εικόνας και μάλιστα κορυφαίας ποιότητας. Η πηγή φωτός είναι τρεις λέιζερ που δημιουργούν έναν χρωματικό χώρο πολύ μεγαλύτερο από το DCI-P3, αποδίδοντας έτσι την καλύτερη χρωματική φινέτσα στην κατηγορία από πηγές 4K HDR (συμπεριλαμβανομένου του HDR10+), ενώ η διαχείριση της κίνησης και η ευκρίνεια της εικόνας βρίσκονται σε άλλο επίπεδο. Έχοντας υψηλές επιδόσεις ο LSP9T, είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πώς ένας βιντεοπροβολέας υπέρ-κοντινής σκόπευσης (UST) μπορεί να αντικαταστήσει αποτελεσματικά κάθε τηλεόραση όσο μεγάλη κι αν είναι αυτή.

 

 

EISA-Award-BenQ-V7000iV7050i-ALRS01
BenQ-V7000i

Συνδυάζοντας τις τρομερές δυνατότητες ενός παραδοσιακού βιντεοπροβολέα με τη φιλική προς το χρήστη εγκατάσταση και λειτουργία μιας τηλεόρασης, ο BenQ V7000i (σε λευκό) ή ο V7050i (σε μαύρο) προσφέρει εύκολα, υψηλής ποιότητας συγκινήσεις οικιακού κινηματογράφου σε μεγάλη οθόνη. Η εγκατάσταση του προβολέα είναι πανεύκολη, χάρη στο ενσωματωμένο test pattern εστίασης, το αποστασιόμετρο και τη διόρθωση keystone, ενώ υπάρχει και dongle Android TV για κατέβασμα εφαρμογών, φωνητικό έλεγχο και πολλά άλλα. Η ποιότητα κατασκευής και ο σχεδιασμός του BenQ αποπνέει πολυτέλεια, η απόδοση ήχου από τα εμπρόσθια στερεοφωνικά ηχεία είναι σαφής και ευκρινής, ενώ η αναπαραγωγή 4K HDR επωφελείται από τα φυσικά χρώματα, την καθαρότητα και το υψηλό κοντράστ των εικόνων, ειδικά όταν χρησιμοποιείται με την προαιρετική 100Q ALR (Ambient Light Rejection) οθόνη της BenQ. Πρόκειται για μια ανωτέρου επιπέδου λύση μεγάλης εικόνας τύπου all-in-one.

 

EISA-Award-XGIMI-Horizon-Pro
XGIMI-Horizon-Pro

O πρωτοποριακός προβολέας HORIZON Pro της XGIMI είναι κόμπκατ, εύκολα μεταφέρσιμος, έχει ανάλυση 4K HDR και ενσωματωμένη πλατφόρμα Android TV. Προσφέρει εμπειρία χρήσης τύπου plug-and-play και δυνατότητα εγκατάστασης σχεδόν οπουδήποτε. Η αυτόματη εστίαση και η διόρθωση keystone συνδυάζονται με τεχνολογία έξυπνης «αποφυγής εμποδίων» για να προσαρμόσει την εικόνα έτσι ώστε να ταιριάζει σε οποιαδήποτε επιφάνεια τοίχου, ενώ έχει και αυτόματη ρύθμιση όταν χρησιμοποιούμε κανονική οθόνη. Οι εικόνες δημιουργούνται από πηγή φωτός LED φωτεινότητας 2200 Lumens. Αυτές είναι ευκρινείς, φωτεινές και γεμάτες χρώμα. Η γενναιόδωρη συνδεσιμότητα του προβολέα περιλαμβάνει Wi-Fi και Bluetooth για πηγές ροής (streaming), HDMI για αναπαραγωγή Blu-ray και ψηφιακή έξοδο ήχου για την σύνδεση εξωτερικού ηχοσύστηματος, αν και η απόδοση των ενσωματωμένων ηχείων του HORIZON Pro, που είναι επιμελημένα από την Harman/Kardon, αξίζει επαίνους.

 

EISA-Award-LG-75QNED99
LG-75QNED99

Αξίζει δικαιωματικά το τίτλο ναυαρχίδα στη σειρά των LCD τηλεοράσεων της LG, η 75QNED99 που δίνει έμφαση στα πλεονεκτήματα της υπερσύγχρονης τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού mini LED, του τοπικού φωτισμού πολλαπλών ζωνών και της ανάλυσης 8K. Όλα σε κορυφαίο επίπεδο. Το 75 ιντσών Quantum Dot NanoCell πάνελ της τηλεόρασης παρουσιάζει εντυπωσιακή φωτεινότητα, μεγάλη αντίθεση και ζωντανά χρώματα, ενώ ο νέος οπίσθιος φωτισμός της LG προσφέρει φωτεινότητα ακριβείας και εξαιρετικής ευκρίνειας εικόνα ανάλυσης 8Κ σε HDR περιεχόμενο. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή που φέρνει την αίσθηση του κινηματογράφου στο σπίτι, μια all-round ταλαντούχα τηλεόραση, κατάλληλη και για gaming σε μεγάλη οθόνη (με υποστήριξη 4K/120Hz) αλλά και για streaming από την υψηλού επιπέδου έξυπνη πλατφόρμα WebOS 6.0 της LG.

 

EISA-Award-LG-OLED65G1
LG-OLED65G1

Με την 65 ιντσών G1, η LG συνδυάζει τον σχεδιασμό Gallery Series, που επιτρέπει σε αυτήν την εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση να «κολλήσει» στον τοίχο, με το νέο πιο φωτεινό-από-ποτέ Evo OLED πάνελ. Συνδυάζει τα παραδοσιακά πλεονεκτήματα μαύρου της τεχνολογίας OLED για να προσφέρει μια 4K HDR εικόνα με εντυπωσιακή αντίθεση, ζωντάνια και μεγάλη χρωματική γκάμα. Το κλειδί για την ικανότητά της αυτή είναι επίσης η τελευταία γενιά του επεξεργαστή Alpha9 της LG που χρησιμοποιεί, ο οποίος βελτιώνει περαιτέρω την ποιότητα της εικόνας μέσω της τεχνολογίας AI Picture Pro, εφαρμόζοντας επίσης μείωση του θορύβου και άψογη διαχείριση της κίνησης. Μεγάλα αυτού, στην κορυφαία αυτή τηλεόραση, είναι η υποστήριξη των συστημάτων Dolby Vision IQ και Dolby Atmos για τον ήχο, οι 4 θύρες HDMI (με δυνατότητα 4K/120Ηz) και το πλήθος των έξυπνων λειτουργιών της. Η OLED65G1 είναι μια συναρπαστική τηλεόραση!

 

EISA-Award-Philips-55OLED806
Philips-55OLED806

Αν και είναι μια προσιτή 4K HDR τηλεόραση, η 55OLED806 της Philips διαθέτει τεχνολογίες που υπήρχαν πριν μόνο στα πιο ακριβά μοντέλα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων την τεσσάρων πλευρών έξυπνου φωτισμού Ambilight και της τεχνολογίας καταπολέμησης του burn-in. Όλα αυτά συνδυάζονται με την δυνατότητα αναπαραγωγής HDR10+ και Dolby Vision, Η πλατφόρμα της είναι η Android 10.0, φορτωμένη με εφαρμογές, ενώ έχει προηγμένες προδιαγραφές HDMI. Δίχως άλλο είναι μια γοητευτική τηλεόραση OLED. Σχεδιασμένη για gamers, για εθισμένους στο streaming και για λάτρεις ταινιών (οι τελευταίοι επωφελούνται από την αυτόματη επιλογή Filmmaker Mode ή Home Cinema Mode), αυτή η μεσαίας κατηγορίας τηλεόραση προσφέρει εξαιρετική απόδοση εικόνας, ενώ ταυτόχρονα είναι όμορφη για κάθε σαλόνι χάρις στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) και τα δύο υψηλής αισθητικής πόδια στήριξης που διαθέτει.

 

EISA-Award-TCL-65C825
TCL-65C825

Αντικαθιστώντας έναν συμβατικό LCD οπίσθιο φωτισμό με μια διάταξη που αποτελείται από χιλιάδες mini LED χωρισμένα σε πολλές ζώνες τοπικού ελέγχου του φωτός, η ναυαρχίδα 65C825 4K TV της TCL έχει τέτοια ποιότητας εικόνας που δεν θα το πιστεύετε όταν δείτε την τιμή της. Τα επίπεδα μαύρου και οι λεπτομέρειες σκιάς είναι κορυφαία, όπως και η ακρίβεια της αναπαραγωγής HDR, υπάρχει Dolby Vision IQ και HDR10+, ενώ το HDR10 είναι ρυθμισμένο με Dynamic Tone Mapping. Πέρα από την κινηματογραφική της δυνατότητα, αυτή η mini LED τηλεόραση τσεκάρει όλα τα κουτάκια της λίστας μας, με ηχοσύστημα που είναι σχεδιασμένο από την Onkyo για να αποδίδει ήχο υψηλού επιπέδου, με την έξυπνη πλατφόρμα Android και με την συμβατότητα με τις παιχνιδοκονσόλες επόμενης γενιάς. Προσεγμένη από κάθε άποψη και γωνία, η 65C825 είναι μια τηλεόραση, σκέτος θρίαμβος.

 

EISA-Award-Philips-65OLED936
Philips-65OLED936

Η 65OLED936 είναι μια τηλεόραση αντάξια του τίτλου της, ναυαρχίδα. Προσφέρει υποδειγματικές εικόνες και εξαιρετικό ήχο, χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο επεξεργαστή εικόνας της Philips. Ο τελευταίος λειτουργεί από κοινού με το πιο εξελιγμένο OLED πάνελ και με μια σουίτα από καλά ρυθμισμένες λειτουργίες εικόνας για να παρουσιάσει μια πρώτης τάξης εικόνα, έχοντας μάλιστα δυνατότητα επαγγελματικού επιπέδου βαθμονόμησης (καλιμπράρισμα). Ωστόσο, είναι ο ήχος που κάνει την διαφορά σ’ αυτήν την τηλεόραση των 65 ιντσών. Το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων είναι κατασκευασμένο από τους ειδικούς της Bowers & Wilkins, διαθέτει αναβαθμισμένα μεγάφωνα για την δημιουργία 3.1.2 καναλιών. Με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε μια εμπειρία Dolby Atmos με σπάνια αίσθηση χώρου, λεπτομερειών και καθαρότητας, καθώς και ένα γεμάτο και στιβαρό μπάσο. Πάνω από μια τηλεόραση, η 65OLED936 της Philips, είναι ένα πλήρες πακέτο οικιακού κινηματογράφου.

 

EISA-Award-LG-OLED48C1
LG-OLED48C1

Καθώς οι παιχνιδοκονσόλες και οι υπολογιστές εξελίσσονται, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες HDR και υψηλής ταχύτητας καρέ, οι gamers αναζητούν τηλεοράσεις που να ικανοποιούν τις ακραίες απαιτήσεις τους. Η γοητεία της OLED48C1 της LG είναι ότι εμπεριέχει όλες τις δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο επόμενης γενιάς σε μια οθόνη 48 ιντσών που είναι ιδανική τόσο για το καθιστικό όσο και για κάθε χώρο gaming. Εκτός από την υποστήριξη 4K/120Hz (συμπεριλαμβανομένου του Dolby Vision HDR) και στις τέσσερις εισόδους HDMI, αυτή η έξυπνη OLED τηλεόραση υποστηρίζει μεταβλητούς ρυθμούς ανανέωσης (Variable Refresh Rate) για παιχνίδι χωρίς δάκρυα, καθώς και αυτόματη λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης (Auto Low Latency Mode). Η ρύθμιση Game Optimizer της LG παρέχει προεπιλογές για συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού για περαιτέρω προσαρμογή της απόδοσης εικόνας, ενώ ο υψηλός χρόνος απόκρισης σημαίνει ότι θα είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τη δράση.

 

EISA-Award-TCL-55C728
TCL-55C728

Η 55 ιντσών 55C728 της TCL είναι μια προσιτή τηλεόραση 4K. Πρόκειται για μια συσκευή με στιλάτο, λεπτού πάχους bezel (πλαίσιο), με μια διακριτικά όμορφη βάση και με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν συνδεσιμότητα HDMI 2.1, Android TV (αναβαθμίσιμο αργότερα φέτος σε Google TV), Dolby Vision IQ και Dolby Atmos. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι η ποιότητα εικόνας αξίζει πολύ περισσότερο από την τιμή της τηλεόρασης. Χρησιμοποιεί πάνελ QLED με άμεσο φωτισμό της TCL, προσφέρει μια λεπτομερή και ευρεία απόδοση των χρωμάτων με εκφραστική αντίθεση, ζωντανεύοντας το περιεχόμενο των ταινιών, των καναλιών και των games. Το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων, που έχει σχεδιαστεί από την Onkyo, είναι ένα ακόμη δυνατό χαρακτηριστικό της συσκευής. Όσοι αναζητούν μια ευέλικτη, φιλική προς το σαλόνι τηλεόραση που δεν κοστίζει πολλά θα πρέπει να κοιτάξουν εδώ.

 

EISA-Award-Hisense-65U8GQ
HiSense-55U8GQ

Η τηλεόραση 65U8GQ της Hisense είναι μοντέρνας σχεδίασης, υπέροχης υπόστασης, δηλαδή μια επιμελημένη συσκευή. Είναι τεχνολογίας ULED με τοπικό έλεγχο του φωτός έχοντας Quantum Dot πάνελ, αυτή η 65 ιντσών τηλεόραση βασίζεται στο υπέροχο, εύχρηστο και έξυπνο λειτουργικό σύστημα VIDAA U5, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε στα χέρια μας μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών για κατέβασμα καθώς και αυτόματες προτάσεις περιεχομένου, ενώ υποστηρίζει τους φωνητικούς βοηθούς Alexa και Google Assistant. Οι gamers έχουν υποστήριξη VRR και ALLM από την 65U8GQ στις HDMI εισόδους της, ενώ οι φίλοι των ταινιών μπορούν να απολαύσουν κινηματογραφική αναπαραγωγή 4K HDR υψηλού επιπέδου τόσο σε Dolby Vision όσο και σε HDR10+. Είναι μια εντυπωσιακή τηλεόραση με πολλές δυνατότητες που δεν κοστίζει και πολλά.

 

EISA-Award-Reavon-UBR-X200
Reavon-UBR-X200

Reavon’s UBR-X200 brings a universal approach to home theatre entertainment with playback of Ultra HD Blu-ray, DVD, CD, SACD and DVD-Audio discs, plus high-resolution music files from a USB drive or networked device. Externally, the player exudes a premium feel thanks to the build quality and styling of its full-width, steel-plated chassis, while inside an eight-channel Burr-Brown DAC and MediaTek SoC (System On a Chip) work to provide a suite of features including balanced stereo audio over XLR, and Dolby Vision HDR from 4K platters. Onscreen menus provide full control over setup and customisation, while the backlit remote is ideal for use in a dedicated movie room. It’s an excellent choice for physical media fans.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply