Η LG ανακοίνωσε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά OLED TV 2021 που θα περιλαμβάνει τις τηλεοράσεις G1 «OLED evo». Η LG θα έχει και στην γκάμα της νέο μέγεθος 83 ιντσών και επεξεργαστή Alpha 9 Gen4.

Πριν από την επίσημη  παρουσίαση της CES 2021, η LG αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τις τηλεοράσεις OLED του 2021.

Η σειρά OLED TV 2021 θα είναι εφοδιασμένη από ένα νέο panel «OLED evo», το οποίο περιγράφεται ως ένα αναβαθμισμένο OLED panel επόμενης γενιάς. Θα ονομάζεται LG G1 και είναι ο διάδοχος του LG GX του περασμένου έτους.

“Το OLED evo εκπέμπει φως με πιο ακριβή έλεγχο μήκους κύματος, μια φωτεινότερη και καθαρότερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με τις υπάρχουσες οθόνες LG OLED”, αναφέρει το EKN.kr. –

 

83 ιντσών OLED, Alpha 9 Gen4

Μετά την επέκταση της γκάμας με ένα νέο μέγεθος 48 ιντσών πέρυσι, η LG θα λανσάρει ένα μεγαλύτερο μοντέλο OLED 83 ιντσών φέτος. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η LG ανακοινώνει τη μεγαλύτερη τηλεόραση OLED 83 ιντσών.

Η LG είπε στα κορεατικά μέσα ενημέρωσης ότι επτά από τις τηλεοράσεις OLED του 2021 θα είναι μεγαλύτερες από 70 ίντσες. Θα υπάρχουν νέες τηλεοράσεις OLED 8K με το όνομα Z1 που θα αντικαταστήσουν την σειρά ZX του περασμένου έτους.

Οι τηλεοράσεις θα είναι εξοπλισμένες από ένα επεξεργαστή βίντεο Alpha 9 4ης γενιάς που βασίζεται σε τεχνολογία AI, που αναλύει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δεδομένα εικόνας και 17 εκατομμύρια δεδομένα ήχου και έχει αναβαθμίσει σημαντικά τις δυνατότητες επεξεργασίας γραφικών και δεδομένων σε σύγκριση με τους προηγούμενους επεξεργαστές.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply