SONY LARGE micro LED displays

Η Sony, παρουσίασε δυο νέα μοντέλα  με την τελευταία καινοτομία στην premium σειρά  , την σειρά  C (ZRD-C12a / C15A) με υψηλή αντίθεση και σειρά B (ZRD-B12A / B15A) με υψηλή φωτεινότητα.

Και οι δύο νέες οθόνες διατίθενται σε δύο μεγέθη βήματος pixel (P1.26mm και P1.58mm) για να ταιριάζουν σε διαφορετικές ανάγκες εγκατάστασης και να επεκτείνουν τη σειρά των της Sony για διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών εκθεσιακών χώρων, λόμπι, βιομηχανικών σχεδίων και παραγωγών. Συνδυάζουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, ευελιξία και επεκτασιμότητα κατά την εγκατάσταση, με χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, και αξιοποιούν την τεχνογνωσία της Sony στην παροχή δυναμικών οπτικών εμπειριών που δείχνουν πιστά και με ακρίβεια το περιεχόμενο όπως ο ήθελε δημιουργός.

Οι νέες οθόνες είναι εξοπλισμένες με τον επεξεργαστή εικόνας υψηλής απόδοσης “X1 for Crystal LED”. Ενσωματώνει πλήρως την τεχνολογία ελέγχου LED που αναπτύχθηκε για το πρωτοποριακό της Sony και την τεχνολογία επεξεργασίας σήματος που συναντάμε στη σειρά BRAVIA TV της Sony.

 

 

Και τα δύο μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτα, με μεγάλη διάρκεια χρήσης και εύκολα στην εγκατάσταση. Κάθε οθόνη αποτελείται από αρθρωτά μέρη, χωρίς ραφή και σασί χωρίς στεφάνη και μπορούν να κλιμακωθούν για να φιλοξενήσουν μια σειρά μεγεθών, διατάξεων και αναλύσεων. Λόγω του μικρού βάρους της οθόνης και του απλουστευμένου σχεδιασμού, μπορεί να εγκατασταθεί σε διάφορες διαμορφώσεις, όπως επιτοίχια ή σε καμπύλη διάταξη.

Οι οθόνες παρέχουν βελτιωμένη εικόνα, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλή ανάλυση “Reality Creation”, ομαλές και χωρίς τεχνάσματα εικόνες χωρίς θόλωση κίνησης (“Motionflow”) και επιδεικνύουν εντυπωσιακή διαβάθμισης του γκρι και των χρωμάτων (“22bit Super Bit Mapping”). Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν επίσης ευρεία γωνία θέασης και ευρεία γκάμα χρωμάτων, καθώς και διάφορα σήματα εισόδου, όπως HDR, HFR (120fps) και 3D.

Η σειρά C παρέχει υψηλή αντίθεση 1.000.000: 1. Αυτή η σειρά διαθέτει μια μαύρη επίστρωση βελτιστοποιημένη για μια σειρά εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης σε εταιρικούς εκθεσιακούς χώρους, λόμπι και κέντρα εμπειρίας πελατών, βιομηχανικά σχέδια, μεταξύ άλλων.

Η σειρά B προσφέρει υψηλή φωτεινότητα (1.800 cd / m 2 ) ιδανική για φωτεινά περιβάλλοντα, ενώ εξακολουθεί να προβάλλει εκπληκτικά ρεαλιστικές εικόνες με μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Αυτή η σειρά διαθέτει αντιανακλαστική επίστρωση σε ματ φινίρισμα που είναι ιδιαίτερα ιδανικό για δημιουργούς, σχεδιαστές και εφαρμογές παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων εικονικών sets και σκηνικών στούντιο. Η σειρά B αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment για να αντανακλά τις ανάγκες του δημιουργού.

Με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και βολική, φιλική προς το χρήστη προσβασιμότητα μπροστά, οι νέες οθόνες μειώνουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης, μετά την αγορά. Επιπλέον, οι σειρές Crystal LED C και B είναι και οι δύο χωρίς ανεμιστήρα, εξασφαλίζοντας αθόρυβη λειτουργία και διαθέτουν τροφοδοσία AC 100-240V, παρέχοντας στους πελάτες βελτιωμένη χρηστικότητα.

C-series και B-series θα είναι διαθέσιμες το καλοκαίρι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις νέες οθόνες ή τη σειρά μεγάλων λύσεων οθόνης της Sony, επισκεφθείτε τη διεύθυνση pro.sony .

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ο πρόσφατα αναπτυγμένος μοναδικός επεξεργαστής υψηλής ποιότητας υψηλής ποιότητας της εικόνας “X1 for Crystal LED” για την παροχή βέλτιστης έκφρασης εικόνας με τη δημιουργία πραγματικότητας, Motionflow και 22 bit Super Bit Mapping
  • Ευρεία γωνία θέασης και μεγάλη γκάμα χρωμάτων
  • Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα σημάτων εισόδου, όπως HDR, HFR (120fps) και 3D
  • Σειρά C: Υψηλή αντίθεση 1.000.000: 1, μέση-υψηλή φωτεινότητα 800 cd / m 2
  • Σειρά B: Υψηλή φωτεινότητα 1.800 cd / m 2 1 και μεγάλη γκάμα χρωμάτων
  • Αρθρωτή διαμόρφωση και ελαφρύς σχεδιασμός χωρίς στεφάνη για ενίσχυση ευέλικτης εγκατάστασης

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply