SONY ZH8 8K HDR Full Array LED

 

Η Sony ανακοινώνει ότι η σειρά τηλεοράσεων ZH8 8K HDR Full Array LED είναι πλέον διαθέσιμη στα καταστήματα. Συνδυάζοντας κάποιες από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της Sony, όσον αφορά την ποιότητα εικόνας και την απόδοση ήχου, μαζί με τη βελτιωμένη εμπειρία χρήστη, η ZH8 αποτελεί μια ιδανική πρόταση για τους λάτρεις του κινηματογράφου και του gaming.

Χρησιμοποιώντας τον καλύτερο επεξεργαστή εικόνας της Sony «X1™ Ultimate», επιτυγχάνεται καθαρή και ακριβής ποιότητα εικόνας για μια εξαιρετικά ρεαλιστική εμπειρία προβολής. Ακόμα και οι εικόνες που έχουν γυριστεί σε 4K και 2Κ αναβαθμίζονται σε ανάλυση που προσεγγίζει το 8K από το 8K X-Reality™ PRO, χρησιμοποιώντας μια μοναδική 8Κ βάση δεδομένων. Η ανάλυση κάθε θέματος βελτιστοποιείται στη συνέχεια με την τεχνολογία «Object-based Super Resolution», αναπαράγοντας σχεδόν απόλυτα ρεαλιστικές εικόνες.

Η σειρά τηλεοράσεων ZH8 ενσωματώνουν την premium τεχνολογία της Sony «Full Array Local Dimming and Boosting». Αυτή η 8Κ τηλεόραση πραγματικά καταφέρνει να ισορροπεί με ακρίβεια την αποτύπωση του φωτισμού σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, διασφαλίζοντας ότι οι σκηνές είναι γεμάτες με εκπληκτική αντίθεση. Με ζώνες LED που ανάβουν ανεξάρτητα, η τεχνολογία Full Array LED αποδίδει πιο ρεαλιστική αντίθεση, κάνοντας τα φωτεινά σημεία ακόμα πιο φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία, αντίστοιχα, πιο σκοτεινά. Η αντίθεση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο χάρη στο «8K X-tended Dynamic Range™ PRO», το οποίο ρυθμίζει τη φωτεινότητα χαρίζοντας πιο έντονη λάμψη στις φωτεινές λεπτομέρειες και πιο βαθιά, πλούσια μαύρα στις σκιές.

Η σειρά τηλεοράσεων ZH8 8K HDR Full Array LED ενσωματώνει την τεχνολογία «Acoustic Multi-Audio™» της Sony, που περιλαμβάνει ένα δονούμενο tweeter στο πλαίσιο– ένα ηχείο που επιτρέπει στον ήχο να ακολουθεί τη δράση, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Οι ανεξάρτητοι ενισχυτές ελέγχονται ξεχωριστά, για να διαχειρίζονται με ακρίβεια την τοποθέτηση του ήχου αυτού του ηχείου στις περιοχές υψηλών τόνων, βελτιώνοντας την πίεση και τη σταθερότητα του ήχου, για περισσότερο ρεαλισμό. Συνδυάζοντας το μίνιμαλ design One Slate και το λεπτό πλαίσιο, η ZH8 σας επιτρέπει να βυθιστείτε απόλυτα στην ψυχαγωγία, χωρίς περισπασμούς.

Στις gaming κονσόλες επόμενης γενιάς, η σειρά τηλεοράσεων ΖΗ8 θα υποστηρίζει 8K 60fps καθώς και 4K 120fps frame rate και γρήγορο χρόνο ανταπόκρισης μέσω εισόδων HDMI, ώστε να παρέχεται η μέγιστη απόδοσή για μια μοναδική gaming εμπειρία.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων ΖΗ8 συνεχίζουν να προσφέρουν πιστά την πρόθεση του δημιουργού με τη λειτουργία «Netflix Calibrated Mode». Αυτή η λειτουργία έχει αναπτυχθεί ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix, ενώ η αναπαραγωγή εικόνας στην τηλεόραση γίνεται με την ίδια ποιότητα εικόνας όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη λειτουργία «Netflix Calibrated Mode», το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα. Επιπλέον, η σειρά ΖΗ8 υποστηρίζει «IMAX® Enhanced™», έτοιμη να ανταποκριθεί σε υψηλής ποιότητας χρώμα, αντίθεση, ευκρίνεια και ήχο, επιτρέποντας να απολαύσει κανείς μια εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι, η οποία εκμεταλλεύεται πλήρως το βελτιωμένο περιεχόμενο IMAX.

Η σειρά τηλεοράσεων της Sony ΖΗ8 8Κ HDR Full Array LED ενσωματώνει την τεχνολογία «Ambient Optimization», μια νέα τεχνολογία που βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας και του ήχου για κάθε περιβάλλον. Προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της εικόνας σύμφωνα με τις συνθήκες του χώρου, ενισχύοντας τη φωτεινότητα σε φωτεινούς χώρους και μειώνοντάς τη σε σκοτεινούς, ώστε να απολαμβάνετε πάντα την ιδανική προβολή. Εντοπίζει ακόμα και αντικείμενα στο χώρο, όπως κουρτίνες και έπιπλα που μπορεί να απορροφούν ή να αντανακλούν τον ήχο, βελτιώνοντας την ακουστική, ώστε ο ήχος να μην αλλοιώνεται.

Η σειρά τηλεοράσεων ΖΗ8 παρέχει Android TV™ με Google Assistant, Google Play Store και ενσωματωμένο Chromecast, το οποίο προσφέρει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο, υπηρεσίες και συσκευές, μέσω της εκτενούς πλατφόρμας του. Τα πρωτότυπα user interface μενού και η λειτουργία φωνητικού ελέγχου της Sony ενισχύονται επίσης για μια πιο εύκολη καθημερινή χρήση. Οι χρήστες του Apple® AirPlay® 2 μπορούν να μεταδώσουν ταινίες, μουσική, παιχνίδια και φωτογραφίες στην τηλεόρασή τους απευθείας από το iPhone®, iPad® ή Mac® τους.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply