Laser Projector: The Premiere
Laser Projector: The Premiere

 

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα σειρά έξυπνων laser προβολέων της, The Premiere, που προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία μεγάλης οθόνης στην άνεση του σπιτιού. Κυκλοφορεί σε μοντέλα 120 και 130 ιντσών, που εξοικονομούν χώρο στο σπίτι, ενώ μπορούν να κάνουν προβολές οπουδήποτε – το μόνο που απαιτείται είναι ένας τοίχος. Με έναν απλό μινιμαλιστικό σχεδιασμό που εναρμονίζεται σε κάθε χώρο διαβίωσης, οι προβολείς της σειράς Τhe Premiere διαθέτουν ολοκληρωμένο ηχητικό σύστημα με ανεξάρτητες μονάδες χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων, αποδίδουν ήχο surround βάσει της τοπολογίας Acoustic Beam και χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία τριπλού λέιζερ για κορυφαία ποιότητα εικόνας 4K. Ο προβολέας Premiere LSP9T είναι ο πρώτος πιστοποιημένος προβολέας HDR10+ στον κόσμο, προσφέροντας επαναστατικό χρώμα και αντίθεση που προσδίδει τα απαραίτητα δυναμικά για πιο ακριβείς λεπτομέρειες στην εικόνα κατά τη μετάβαση από φωτεινές σε σκοτεινές σκηνές. Φέτος, θα είναι διαθέσιμος σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία και Σκανδιναβικές Χώρες.

 

Ο προβολέας LSP9T έχει ως φωτεινή πηγη τρία laser, φωτεινότητα του  2800 lumens και καλύπτει 147% του DCI-P3 και 107% του BT2020.  Είναι HDR10+ και έχει Filmmaker Mode.  Για 100 ίντσες χρειάζεται μόλις  απόσταση 11 εκατοστών από την οθόνη αφού είναι ultra-short throw. Διαθέτει bixby, tap view και άλλες δικτυακές ευκολίες. Από πλευράς ήχου έχουμε 4.2 κανάλια με μέγιστη ισχύ 40W.

Ο προβολέας LSP7T έχει ως φωτεινή πηγή  μονό laser σε συνδιασμό με χρωματικό τροχό, φωτεινότητα 2200 ANSI Lumes και για 100 in και σε απόσταση 30 εκ. απόσταση από την οθόνη. Είναι HDR10+ και έχει Filmmaker Mode, ενώ ο ήχος είναι 2.2 καναλιών με μεγιστη ισχύ 30W.

Οι νέοι προβολείς της Samsung προτείνουν οθόνη Celling Light Reflect ή CLR όπως λέγεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγάλος θα κοστίζει 6.499 ευρώ ο μεγάλος και ο μικρός 3.499 ευρώ.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply