ΟΝΚΥΟ TX-RZ3400

ΟΝΚΥΟ TX-RZ3400

 

H Onkyo παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της με IMAX Enhanced, πιστοποίηση THX και πολλές άλλες καινοτομίες τον AV TX-RZ3400 με 11.2 κανάλια.

Ο TX-RZ3400 της Onkyo προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε έναν κορυφαίο τρισδιάστατο ήχο κινηματογράφου. Τα 11 κανάλια έχουν μέγιστη ισχύ 260 watts (6 ohms, 1 kHz, 10% THD) και επιτρέπουν «ρυθμίσεις ηχείων» έως και 7.2.4 κανάλια. Τα  format ήχου όπως το Dolby Atmos και το DTS: X μπορούν να αναπαραχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα παλαιότερα format μπορούν να αναβαθμιστούν μέσω του “Dolby Surround” ή του “DTS Neural: X” με πληροφορίες σχετικά με το ύψος για την αναπαραγωγή του 3D ήχου. Επιπλέον, το Dolby Atmos Height Virtualizer προσφέρει επίσης έναν εντυπωσιακό 3D ήχο σε κλασικές ρυθμίσεις surround. Εάν περιορίζεστε σε διάταξη 5.2.2, μπορείτε να στέλνετε αναλογικά ή ψηφιακά σήματα ήχου μέσω μιας εφαρμογής στη Ζώνη 2 ή τη Ζώνη 3. Το  κανάλι επιστροφής ήχου (EARC) υποστηρίζεται επίσης σε έξοδο HDMI.

Φυσικά, ο TX-RZ3400 είναι σχεδιασμένος για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου. Το γεγονός ότι το μοντέλο ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των IMAX και THX δεν έρχεται τυχαία. Η μαγική λέξη στην περίπτωση αυτή ονομάζεται “δυναμική ενίσχυση ήχου”. Ειδικά προσαρμοσμένα και επιλεγμένα εξαρτήματα όπως ένας κύριος μετασχηματιστής, μεγάλοι πυκνωτές αποτελούν τη βάση για μια βέλτιστη εμπειρία ήχου.

ΟΝΚΥΟ TX-RZ3400

Μπορεί να διαχειριστεί  περιεχόμενο 4K / 60p με υποδειγματοληψία χρώματος 4:4:4 και color space BT.2020. Παράλληλα, μπορούν να επεξεργαστούν σήματα  HDR HDR10, HLG και Dolby Vision.

Είναι εξοπλισμένος με Wi-Fi υψηλής ταχύτητας (802.11ac) με 2 × 2 MIMO 5GHz / 2.4 GHz και ένα γρήγορο quad-core SoC και υποστηρίζει υπηρεσίες streaming όπως Spotify, Deezer, Tidal και Amazon Music. Μέσω Chromecast, Apple AirPlay 2 ή Bluetooth στέλνετε μουσική απευθείας στο Onkyo TX-RZ3400. Η λειτουργία πολλαπλών δωματίων ολοκληρώνεται με το Play-Fi DTS και το FlareConnect 7. Το μοντέλο είναι επίσης συμβατό με Roon.

Χρησιμοποιεί ένα στερεοφωνικό DAC AKM AK4490 768 kHz / 32-bit για τα μπροστινά κανάλια (δύο επιπρόσθετες μονάδες DAC 384kHz / 32-bit φροντίζουν τα κανάλια ζώνης και surround).

Ο νέος  TX-RZ3400 θα είναι διαθέσιμος από το Νοέμβριο του 2019 σε μαύρο και ασημί χρώμα με λιανική τιμή 2.799 ευρώ (RRP).

Τεχνικές λεπτομέρειες:

  • 260 W x 11-channel THX® Certified Ultra™ DAA system
  • Supports 7.2.4-ch Dolby Atmos® and DTS:X® playback
  • Works with Alexa and the Google Assistant
  • IMAX® Enhanced for IMAX® digitally remastered content
  • 7 HDMI® inputs (1 front) and 3 outputs (all HDCP 2.3 compliant)
  • AccuEQ ADVANCE PLUS multipoint room-acoustic calibration
  • Cinema Dedicated Mode and Cinema Dedicated Net Off Mode
  • Discrete Audio Path Mode shuts down HDMI output  when receiving audio signals from BD player with dual HDMI outputs
  • Quad-core SoC supporting 802.11ac (2×2 MIMO) Wi-Fi®
  • New self-illuminating backlit remote control

 

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »