Νέος LG HU85LS

LG HU85LS

 

Η LG Electronics παρουσίασε τον νέο της short throw προβολέα τον HU85LS 4K HDR.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η LG παρουσιάζει κάτι ανάλογο. Η εξωτερική εμφάνιση και η σχεδιαστική του άποψη του HU85LS έχει μια συγγένεια με τους  Sony VPL-VZ1000 και LSPX-W1S.

Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που απαιτεί οπωσδήποτε ένα ανυψωμένο έπιπλο ή μία βάση. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι (WxHxD) 680 x 128 x 347 mm. Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε στο βάθος τον 35 mm και άλλα 10 mm για τα καλώδια.

Είναι τεχνολογίας DLP με κάνει χρήση της τεχνολογίας XPR που μετατοπίζει pixels σε δύο άξονες. Είναι δηλαδή ένας 4K προβολέας όπως όλοι οι DLP προβολείς της αγοράς, στην κατηγορία των Home Cinema. Περισσότερα για αυτήν μπορείτε να διαβάσετε εδω. Μπορεί να υποστηρίξει σήματα 4K / 60p με διευρυμένη δυναμική περιοχή (HDR10 και HLG). Το Dolby Vision δεν υποστηρίζεται.

Ο προβολέας αυτός ξεχωρίζει κυρίως από την πηγή φωτός του. Ο HU85LS διαθέτει τρία laser, δύο μπλε και ένα κόκκινο. Ένα φίλτρο πράσινου χρώματος είναι τοποθετημένο μπροστά από ένα από τα μπλε λέιζερ. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε  RGB, χωρίς χρωματικό τροχό. Με αυτήν την διάταξη αποκλείεται η εμφάνιση rainbow effect. Η νέα σχεδιασμένη πηγή φωτός έχει και άλλα πλεονεκτήματα. Η μέγιστη φωτεινότητα αυξάνεται σε 2.700 ANSI και η αντίθεση (δυναμική) αυξάνεται στα 2.000.000: 1. Η εταιρεία υπόσχεται διάρκεια ζωής του προβολέα μέχρι και 20.000 ώρες λειτουργίας δίχως πτώση της ποιότητας της προβαλλόμενης εικόνας

Άλλα στοιχεία είναι η δυνατότητα χρήσης TruMotion για περιεχόμενο Full-HD και 4K έως 60Hz και αυτόματη διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης.
Από απόσταση μόλις 10 εκατοστών ο HU85LS δημιουργεί μια εικόνα 100 ιντσών, ενώ από μόλις 18εκ.  μπορεί να μας δώσει μέχρι και 120 ίντσες.

Η LG εξοπλίζει τον προβολέα αυτό με λειτουργικό webOS. Εφαρμογές, όπως το Netflix, το Youtube, το Prime Video κ.λπ., έχουν ήδη προεγκατασταθεί. Για να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές αυτές, πρέπει να συνδέσετε τον προβολέα 4K μέσω σύνδεσης WiFi ή Ethernet στο Internet. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχουν επιπλέον δύο θύρες HDMI 2.0b, δύο θύρες USB 3.0 και μια θύρα USB-C. Ο ήχος μπορεί επίσης να εξάγεται σε σύστημα Home Cinema μέσω της οπτικής ψηφιακής έξοδο S / PDIF. Εξωτερικές συσκευές όπως ακουστικά ή ηχητικές λωρίδες μπορούν να συνδεθούν στο HU85LS μέσω Bluetooth.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα του HU85LS.

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »
ISF Calibration
large_isf_logo

Διαθέτετε αυτόν ( ή οποιοδήποτε άλλον ) προβολέα ; Θέλετε να πάρετε το καλύτερο από την συσκευή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Close