Από την Conceptum λάβαμε το κάτωθι Δελτίο Τύπου:

 

Με σημαντική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Conceptum Open House 2019

Με σημαντική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o Open House 2019 που διοργάνωσε η Conceptum ΑΕ το Σάββατο 8 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Εκατοντάδες συνεργάτες της εταιρίας (μεταπωλητές, καταστήματα λιανικής και εγκαταστάτες) είχαν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την μεγάλη γκάμα προϊόντων της Conceptum

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν :

  • VIEWSONIC video projectors με την υποστήριξη της επίσημης αντιπροσωπείας της εταιρείας μας.
  • Ο νέος 4k UHD Led projector ViewSonic X10-4K με short throw φακό ενσωματωμένο Αndroid TV
  • O νέος BenQ GV1 ultra-portable LED projector
  • Η πλήρης γκάμα προϊόντων της BenQ (projectors, monitors, gaming, e-Reading Lighting) της οποίας η Conceptum είναι πλέον επίσημος διανομέας.
  • Η εγγύηση ΖeroPixel στα BENQ Μonitors αποκλειστικά από την CONCEPTUM
  • Τα νέα Μanta Scooters και Ηoverboards
  • H νέα Conceptum Vision TV 32’’ και ο νέος Conceptum Electronics RD-819 Full HD projector παραγωγής της εταιρίας μας

Kατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες γνωρίστηκαν από κοντά με τα στελέχη της εταιρίας, παρακολούθησαν χρήσιμα workshops και έκαναν χρήσιμες συζητήσεις για την ενδυνάμωση της συνεργασίας τους με την Conceptum.

H εκδήλωση έκλεισε με πολλά θετικά σχόλια από τους συνεργάτες της Conceptum και με την ευχή να επαναληφθεί και του χρόνου.

Η Conceptum Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Με στερεά οικονομικό υπόβαθρο και εκτεταμένες υποδομές διανομής η Conceptum Α.Ε. έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό εξειδικευμένο διανομέα των προϊόντων και λύσεων υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η Conceptum A.E. είναι επίσημος συνεργάτης σημαντικών κατασκευαστών όπως οι BENQ, VIEWSONIC, PHILIPS, DOOGEE, BRATECK, MANTA, SRICAM, SANGEAN, PROMATE, KEN MOBILE, GENERAL MOBILE, BIOSTAR, AFOX, SANDBERG, MR CABLE, SMIT VISUAL, IQ BOARD, MOLYBOARD, XYZ Printing. Επιπλέον η εταιρία προωθεί μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με τα δικό της brand Conceptum στις σειρές Εlectronics, Vision, Home και Fans.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το b2b.conceptum.net

Share.

Perfect Image

Leave A Reply