Στην έναρξη της ISE 2019, η Epson παρουσιάζει το νέο της laser βιντεοπροβολέα με 30.000 lumens, τον (EB-L30000U), νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία του το 2020. Αυτός ο πρωτοποριακός laser βιντεοπροβολέας εγκατάστασης απευθύνεται σε εταιρείες ενοικιάσεων και εκδηλώσεων, χώρους φιλοξενίας και αξιοθέατα.

Η Epson θα παρουσιάσει, επίσης, τη νέα σειρά των «fit-and-forget» laser βιντεοπροβολέων εγκατάστασης με συμπαγή σχεδιασμό, που περιλαμβάνει τους EB-L1075U, EB-L1070U και EB-L1050U. Αυτοί είναι οι πιο οικονομικοί και ευέλικτοι βιντεοπροβολείς εγκατάστασης της εταιρείας, που συνοδεύονται από δυνατότητες βελτίωσης 4Κ και υποστηρίζουν εναλλάξιμους φακούς. Σχεδιασμένοι για χρήση σε μεγάλους χώρους, από αξιοθέατα έως αμφιθέατρα, μουσεία και αίθουσες συσκέψεων, παράγουν φωτεινές (μέχρι και 7.000 lumens), λεπτομερείς, ζωντανές και δυναμικές εικόνες. Ο μίνιμαλ, διακριτικός σχεδιασμός τους και ο ακόμη πιο αθόρυβος ανεμιστήρας τους εξασφαλίζουν ότι ταιριάζουν άψογα σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών χώρων.

Επίσης, στην ISE παρουσιάζεται ο EB-U50, ένας κομψός και ανθεκτικός βιντεοπροβολέας σήμανσης, ο οποίος διαθέτει χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO). Σχεδιασμένος να «αιχμαλωτίζει» το κοινό φωτίζοντας και προβάλλοντας σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ο EB-U50 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι φιλικός προς το χώρο και διακριτικός. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιντεοπροβολέας ή προβολέας φωτός και είναι ιδανικός για βιτρίνες καταστημάτων, καταστήματα λιανικής πώλησης, εκπαιδευτικούς χώρους, για προβολή δυναμικού ή βιωματικού περιεχομένου, ψηφιακή τέχνη, εμπορική σήμανση, διακόσμηση ή εταιρικές παρουσιάσεις.

Το EpsonVortex είναι το φετινό φαντασμαγορικό θέαμα στο περίπτερο της εταιρείας: μια περιήγηση 360 μοιρών, που δημιουργεί πρωτόγνωρη εμπειρία για τον επισκέπτη. Δεν σε μεταφέρει απλώς στο επίκεντρο της εμπειρίας, αλλά γίνεσαι κυριολεκτικά μέρος της εγκατάστασης. Κάθε περιήγηση μέσω του EpsonVortex είναι μοναδική. Η Epson έχει χρησιμοποιήσει 16 διπλούς laser βιντεοπροβολείς EB-L1755U με φακούς ELPLU03 και μια προσαρμοσμένη 4D μουσική υπόκρουση, χρησιμοποιώντας πολυκάναλο ήχο. Οι επισκέπτες γίνονται μέρος αυτής της μοναδικής εγκατάστασης, καθώς κατά την είσοδό τους στην πύλη γίνεται mapping βιντεοπροβολή απευθείας επάνω τους, μέσω ενός συστήματος laser που προβάλει γραφικά σε πραγματικό χρόνο, δημιουργώντας ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο θέαμα, το οποίο ανταποκρίνεται σε κάθε κίνηση του επισκέπτη.

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply