EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019

Sony VPL-VW760ES

Η Sony προσθέτει μια κορυφαία ναυαρχίδα με λέιζερ φωτισμό και native ανάλυση 4K HDR στη σειρά των home cinema προβολέων που διαθέτει. Χρησιμοποιώντας πάνελ SXRD που έχουν «ρυθμιστεί» από το τμήμα ψηφιακού κινηματογράφου της εταιρίας, ο VPL-VW760ES προβάλει εκλεπτυσμένες, σούπερ ευκρινείς μεγάλες εικόνες, ενώ είναι συμβατός με HDR10 και HLG περιεχόμενο, παρουσιάζοντας φωτεινότητα 2000 Lumen. Χάρη στο λέιζερ η χρωματική του γκάμα είναι ευρεία, η αναβάθμιση μέσω της τεχνολογίας Reality Creation σημάτων Full HD υπέροχη, ενώ η 3D αναπαραγωγή του εντυπωσιακή. Όλα αυτά δημιουργούν ένα home cinema πακέτο, από τα καλύτερα στην αγορά σήμερα. Τέλος, η κυρτή σχεδίαση του σασί, ο φακός με ζουμ 2,06x και το εκτεταμένος εύρος σκόπευσης της οθόνης καθιστούν την εγκατάσταση του πανεύκολη. Με απλά λόγια, αυτός ο 4K προβολέας είναι best-in-class.

 

EISA BEST BUY PROJECTOR 2018-2019

BenQ W1700

Ο W1700 της BenQ φέρνει την UHD HDR ποιότητα στην προβολή μεγάλης εικόνας στο σπίτι και μάλιστα σε μια τιμή που προηγουμένως μόνο Full HD προβολέα αγοράζαμε. Το οπτικό σύστημα της BenQ αξιοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία Micromirror DLP ανάλυσης Full HD, στην οποία τα pixel μετατοπίζονται σε τέσσερις θέσεις ανά καρέ, δημιουργώντας έτσι μια UHD εμπειρία με ευκρινείς, φωτεινές και υπέροχες εικόνες. Τα χρώματα είναι εντυπωσιακά και ακριβή κατευθείαν από το κουτί του, ενώ υπάρχει και δυνατότητα 3D αναπαραγωγής για ακόμη πιο κινηματογραφικές προβολές. Το κόμπακτ μέγεθος του W1700 τον καθιστούν εύκολο στην εγκατάσταση, ενώ τα μενού του είναι γεμάτα με εργαλεία και δυνατότητες ρύθμισης. Αν θέλετε να αναβαθμιστείτε τις προβολές σας σε UHD, ο λόγος ποιότητας και τιμής του W1700 είναι ακαταμάχητος.

 

EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019

Samsung 65Q9FN

 

Το πρώτο στοιχείο που παρατηρεί κανείς στην κορυφαία QLED τηλεόραση της Samsung είναι ο πανέμορφος σχεδιασμός της και το εμπνευσμένο σύστημα διασυνδέσεων που παρέχει. Αυτή η 65 ιντσών UHD οθόνη έχει απαλλαγεί από όλα τα καλώδια, εκτός από μία ενιαία, κομψή και διάφανη σύνδεση με το One Connect, ένα μαύρο κουτί που στεγάζει όλα τα ηλεκτρονικά και τις εισόδους της τηλεόρασης. Μέσω της λειτουργίας Ambient Mode της Samsung, η τηλεόραση μπορεί να προβάλει έργα τέχνης, widgets ή τις δικές σας φωτογραφίες, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Χάρη στην τεχνολογία Smart Things η τηλεόραση, μπορεί επίσης, να αποτελέσει το κέντρο ενός έξυπνου σπιτιού. Η ποιότητα της εικόνας γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, καθώς η χρήση της τεχνολογίας FALD (Full Array Local Dimming) και η επεξεργασία εικόνας από την Q-Engine της Samsung, έχει ως αποτέλεσμα τάχιστα εκπληκτικές επιδόσεις. Οποιοδήποτε περιεχόμενο SDR αλλά HDR (με συστήματα HDR10, HDR10+ και HLG), παρουσιάζεται εντυπωσιακό, με διευρυμένη γκάμα χρωμάτων, υψηλή φωτεινότητα και βαθύ μαύρο.

 

EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019

LG OLED65E8

Με την 65 ιντσών E8, η LG έχει φέρει στην αγορά μια ανώτερη και εξαιρετικά ευέλικτη UHD HDR τηλεόραση, όπου η εκπληκτική ποιότητα εικόνας της είναι μόνο ένα μέρος των δυνατοτήτων της. Για παράδειγμα, η έξυπνη πλατφόρμα της με εφαρμογές και online περιεχόμενο μέσω του εξαιρετικού λειτουργικού συστήματος WebOS ενισχύεται τώρα περαιτέρω από την ThinQ Α.Ι. τεχνητή νοημοσύνη. Το ενσωματωμένο σύστημα αποκωδικοποίησης/αναπαραγωγής Dolby Atmos φέρνει επιπλέον μια ξεχωριστή ηχητική εμπειρία, ενώ η σχεδίαση picture-on-glass κάνει αυτή την τηλεόραση να κυριαρχεί σε οποιοδήποτε σαλόνι. Για την άριστη απόδοση της εικόνας, υπάρχει η νέα, φωτεινότερη οθόνη OLED καθώς και ο επεξεργαστής Alpha 9. Τα δύο αυτά στοιχεία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν εικόνες πλούσιες σε κοντράστ και χρώματα. Η τηλεόραση υποστηρίζει ακόμη Dolby Vision υλικό από δίσκους και streaming, ενώ το περιεχόμενο HDR10 φροντίζεται μέσω της πραγματικά εντυπωσιακής επεξεργασίας εικόνας της LG. Μια άξια για βραβείο τηλεόραση στην κατηγορία των premium OLED TV.

 

EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019

Sharp Aquos LV-70X500E

Το 8Κ δεν είναι το μέλλον, είναι ήδη εδώ. Διαθέτοντας ένα πάνελ ανάλυσης 7.680×4.320 pixels (16 φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση Full HD), αυτή η LCD οθόνη των 70 ιντσών της Sharp προσφέρει τέτοιο επίπεδο ευκρίνειας που πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε. Υπάρχουν οκτώ είσοδοι HDMI, τέσσερις από αυτές χρησιμοποιούνται παράλληλα για να οδηγήσουμε την οθόνη με σήμα βίντεο 8Κ, ενώ έχουμε και δύο θύρες USB που «παίζουν» 8Κ φωτογραφίες. Όμως, δεν χρειάζεται να περιμένετε να έρθει 8Κ περιεχόμενο ώστε να απολαύσετε την LV-70X500E, η συσκευή διαθέτει ισχυρή τεχνολογία αναβάθμισης (upscaling) σε 8Κ. Είναι μια οθόνη, ένα μόνιτορ, με Full Array τοπικό έλεγχο του φωτός για υψηλό κοντράστ, ευκρίνεια και συμβατότητα με περιεχόμενο UHD HDR. Αυτή η εκπληκτική πρόταση της Sharp αναγγέλλει την αυγή μιας νέας εποχής.

 

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019

LG 65SK9500

Η Τεχνητή Νοημοσύνη εισβάλει στις έξυπνες τηλεοράσεις και η SK9500 της LG είναι η απόδειξη. Η τηλεόραση είναι επικεφαλής της σειράς Super UHD 2018 της LG, παρουσιάζοντας εξαιρετική Ultra HD εικόνα (με υποστήριξη Dolby Vision) πράγμα που οφείλεται στο IPS Nano-Cell με Full Array LED Dimming Pro πάνελ της. Η ραχοκοκαλιά της τηλεόραση είναι ένα ισχυρό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία «AI ThinQ» που ενσωματώνει το Google Assistant. Η τηλεόραση είναι συμβατή με τις υπάρχουσες συσκευές Google Assistant και Amazon Alexa, ώστε να ρυθμίζουμε τα κανάλια, τις εισόδους και την επιλογή τοου περιεχομένου μέσω φωνητικών εντολών. Η τηλεόραση έχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος webOS, που με το Magic Remote, κάνουν την πλοήγηση στον τεράστιο αριθμό των εφαρμογών και των online υπηρεσιών σκέτη απόλαυση. Είναι μια A.I. τηλεόραση με πλήθος δυνατοτήτων, συνδέσεων και με διαισθητικό τρόπο χρήσης που γίνεται ένα με τον θεατή της.

 

EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019

Philips 55OLED803

Αυτή η Philips συνδυάζει το τελευταίο μοντέλο οθόνης OLED 2018 με το βελτιωμένο επεξεργαστή εικόνας P5, για να αποδώσει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα σ’ αυτό το μοντέλο των 55 ιντσών, διατηρώντας χαμηλά την τιμή του. Αυτή η UHD OLED τηλεόραση σας επιτρέπει να βλέπετε τυπικό περιεχόμενο τύπου SDR σε ποιότητα σχεδόν HDR, μέσω της τελευταίας καινοτομίας της Philips που ονομάζεται «Perfect Natural Reality». Εν τω μεταξύ, τα πλούσια  φυσικά χρώματα, τα αληθή μαύρα και η εξαιρετική ευκρίνεια κίνησης – καθώς και η υποστήριξη του πιο πρόσφατου πρότυπου HDR10+ – την καθιστούν επίσης μια εξαιρετική επιλογή για HDR περιεχόμενο. Επιπλέον, η μοναδική τεχνολογία Ambilight της Philips δημιουργεί μια εντυπωσιακή οπτική προσθήκη στην εμπειρία θέασης, ενώ το ισχυρό σύστημα ήχου 50W και η Android TV πλατφόρμα της με Google Assistant συνθέτουν ένα εξαιρετικό πακέτο.

 

EISA HOME THEATRE TV 2018-2019

Philips 65OLED903

Οι λάτρεις του home cinema απαιτούν μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία, που να συνδυάζει εντυπωσιακή εικόνα με καθαρό ήχο, κάτι που η OLED ναυαρχίδα των 65 ιντσών της Philips μπορεί να προσφέρει. Η νέα, αποκλειστική συνεργασία της Philips με την Bowers & Wilkins που γνωρίζει από Hi-Fi, έχει ως αποτέλεσμα το ενσωματωμένο ηχοσύστημα της τηλεόρασης -που φέρει μεγάφωνα χαμηλομεσαίων και υψηλών σε απομονωμένους θαλάμους (καμπίνες)- να δημιουργεί ένα υπέροχο ηχητικό πεδίο πλούσιο σε λεπτομέρειες και βάθος. Ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας P5 της Philips, με την νέα δυνατότητα «Perfect Natural Reality», εξασφαλίζει εξαιρετικές HDR εικόνες ανάλυσης UHD (ακόμη και από πηγές SDR) με βαθύ επίπεδο μαύρου, ανάδειξη των αχνών λεπτομερειών, εξαιρετικό κοντράστ και μια ευρεία γκάμα χρωμάτων. Συνολικά, η 65OLED903 έχει κορυφαία απόδοση που ολοκληρώνεται με τον ατμοσφαιρικό Ambilight φωτισμό, αντλώντας ότι το καλύτερο από τα Ultra HD Blu-ray δισκάκια μας και τις streaming πηγές.

 

EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019

TCL 55DC760

Αυτή η μεσαίας κατηγορίας 55 ιντσών UHD τηλεόραση της TCL έχει ελκυστική εμφάνιση, νέο λειτουργικό σύστημα (Android 8.0) και πλήθος χαρακτηριστικών. Είναι έτοιμη για αναπαραγωγή HDR, ενώ η ηχομπάρα δύο δρόμων της JBL που φέρει, προσφέρει την απαραίτητη ηχητική «ώθηση» σε ότι βλέπουμε στην οθόνη. Η εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων της τηλεόρασης βοηθά ιδιαίτερα τα προγράμματα με αθλητικό, κινηματογραφικό ή ακόμη και με gaming περιεχόμενο, ενώ η ευρεία γωνία θέασης διατηρεί υψηλά την απόδοση της εικόνας ακόμη και όταν παρακολουθούμε εκτός άξονα. Τα μενού παρέχουν επιλογές και ρυθμίσεις για να προσαρμόσουμε την εικόνα της στα γούστα μας, ενώ ως Android TV που είναι ενσωματώνει Chromecast και Google Assistant για φωνητικές εντολές και πρόσβαση σε εφαρμογές και online περιεχόμενο. Η 55DC760 είναι μια τηλεόραση με εξαιρετική σχέση τιμής προς απόδοση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την μεγάλη λίστα των πρόσθετων δυνατοτήτων, τον κομψό σχεδιασμό και τις επιλογές συνδέσεων που έχει.

 

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019

Panasonic DP-UB9000 series

 

Η Panasonic προσθέτει στην περίφημη ιστορία των Blu-ray player της το DP-UB9000, ένα υπερσύγχρονομηχάνημα υψηλών προδιαγραφών, συμβατό με Blu-ray Ultra HD (συμπεριλαμβανομένων των Dolby Vision και HDR10 +), DVD, CD και hi-res audio – συμπεριλαμβανομένου του DSD. Η προσαρμοσμένη επεξεργασία, τα εξαρτήματα υψηλών προδιαγραφών και οι προχωρημένες ρυθμίσεις στη διάθεση των χρηστών σημαίνουν ότι αναδεικνύεται και η τελευταία λεπτομέρεια στην απόδοση των ταινιών και της μουσικής. Το εργαλείο HDR Optimiser της Panasonic βελτιώνει την απόδοση του περιεχομένου UHD HDR10, ενώ ένας DAC 768kHz/32bit παρέχει μια ανώτερη στερεοφωνική εμπειρία ήχου. Και έπειτα υπάρχει ο πολυτελής σχεδιασμός και η κατασκευή του DP-UB9000. Το σάντουιτς δύο στρωμμάτων για τη βάση και το καπάκι, το σασί αλουμινίου και ο νέος, άκαμπτος μηχανισμός ανάγνωσης εξασφαλίζουν ότι αυτός ο εξπέρ των Blu-ray είναι έτοιμος για δράση.

 

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019

Sony UBP-X700

Από τη δεύτερη γενιά των Blu-ray player Ultra HD (4K) της Sony, το UBP-X700 προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να εισέλθετε στον νέο κόσμο UHD HDR χωρίς να αφήνετε το παρελθόν πίσω, παίζοντας επίσης DVD, Blu-ray και ακόμη και SACD. Εάν απαιτείται, η δεύτερη έξοδος ΗDMI μπορεί να στείλει μόνο ήχο, ενώ η κύρια έξοδος μεταφέρει το σήμα βίντεο (συμπεριλαμβανομένου του HDR10 και του Dolby Vision) απευθείας σε μια τηλεόραση. Προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα με τις δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης, με δυνατότητα πρόσβασης σε διαδικτυακές υπηρεσίες βίντεο και ήχου, όπως το Netflix και το YouTube, καθώς και αναπαραγωγή DLNA υψηλής ανάλυσης. Κάθε τηλεοπτική συσκευή 4K θα πρέπει να διαθέτει μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Ultra HD ως πηγή βίντεο υψηλής ποιότητας και η συμφέρουσα τιμολόγηση του X700 το καθιστά πολύ δελεαστικό, δεδομένης της υψηλής του απόδοσης.

Περισσότερα:

EISA AWARDS 2018-2019 Photography

EISA AWARDS 2018-2019 Hi-Fi

EISA AWARDS 2018-2019 Home Theatre Audio

EISA AWARDS 2018-2019 In-Car Electronics

EISA AWARDS 2018-2019 Mobile Devices

 

 

 

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply