Canon LX-MU500Z

 

Η Canon παρουσιάζει τον συμπαγή, οικονομικό και υψηλής ποιότητας προβολέα εγκαταστάσεων, τεχνολογίας λέιζερ, LXMU500Z

 Αθήνα, 13 Απριλίου 2018 – Η Canon παρουσιάζει τον LX-MU500Z, έναν πρωτοποριακό συμπαγή προβολέα με τεχνολογία λέιζερ, ιδανικό για ακαδημαϊκά ιδρύματα ή εταιρικά περιβάλλοντα. Ο LX-MU500Z, που διαθέτει 5.000 lumen, εγγενή ανάλυση WUXGA, τεχνολογία πάνελ με ψηφιακή επεξεργασία φωτισμού (DLP), ζωντανό χρώμα και δυναμικό λόγο αντίθεσης 50.000: 1, είναι ο τέλειος συνεργάτης για απεικόνιση υψηλής ποιότητας, δίνοντας νέα διάσταση στα μαθήματα στην τάξη και στις παρουσιάσεις σε αίθουσες συνεδριάσεων.

Υψηλή φωτεινότητα και εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Ο LX-MU500Z παρέχει φωτεινότητα 5.000 lumens που εγγυηάται την πιο φωτεινή εικόνα σε διάφορα περιβάλλοντα εγκατάστασης, από καλά φωτισμένες αίθουσες διδασκαλίας έως ανοιχτούς χώρους συνάντησης. Ο προβολέας περιλαμβάνει δίοδο μπλε λέιζερ και δίσκο κίτρινου φωσφόρου, για την απόδοση ζωντανών και ρεαλιστικών χρωμάτων και υψηλή φωτεινότητα. Οι φωτεινές και σκοτεινές περιοχές στην οθόνη εμφανίζονται με απίστευτη ακρίβεια, καθιστώντας

τον LX-MU500Z απαραίτητο για τους εκπαιδευτικούς που επιδιώκουν να προσελκύσουν οπτικά την προσοχή των μαθητών τους, αλλά και για τους επαγγελματίες που στοχεύουν σε μια εξαιρετική  εταιρική παρουσίαση ή σε μια συναρπαστική ομιλία σε ένα συνέδριο.

Με ανάλυση WUXGA (1920 x 1200), ο LX-MU500Z προσφέρει εντυπωσιακά ευκρινή εικόνα με ευανάγνωστο κείμενο, ομαλά γραφικά και βίντεο. Αυτή η εγγενής ανάλυση είναι εξαιρετικά επωφελής για την επίτευξη καθαρών και εντυπωσιακών παρουσιάσεων, καθώς και για εφαρμογές σε περιβάλλοντα ψηφιακής σήμανσης και ψυχαγωγίας. Η τεχνολογία DLP υψηλής ποιότητας βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις ήδη εντυπωσιακές εικόνες, αφαιρώντας το φαινόμενο «πλέγματος» που εμφανίζεται στους παραδοσιακούς προβολείς LCD. Επιτυγχάνοντας λόγο αντίθεσης 50.000: 1, ο LX-MU500Z επιτρέπει βαθιά, καθαρά χρώματα και αναπαραγωγή πραγματικά μαύρων περιοχών, οδηγώντας σε μια βελτιωμένη εμπειρία προβολής. Οι ζωντανές εικόνες που δημιουργούνται είναι εξαιρετικές και αναδεικύουν τις παρουσιάσεις οι οποίες αποτελούν «εργαλείο» στην προσέλκυση εν δυνάμει πελάτων, ενώ μπορούν να εντυπωσιάσουν σε μια διαφημιστική προβολή σε ένα κατάστημα.

Μοναδική ευελιξία

Ο LX-MU500Z είναι συμπαγής και ελαφρύς, καθιστώντας εύκολη την εγκατάσταση ή την μετακίνησή του, ακόμη και σε δύσκολους χώρους εγκατάστασης. Διαθέτοντας πηγή φωτός λέιζερ, ο LX-MU500Z δεν χρειάζεται να μετακινηθεί για να αντικατασταθούν τα αναλώσιμά του, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για το πολυάσχολο γραφείο ή την πολυσύχναστη σχολή. Λειτουργεί αθόρυβα με μέγιστη στάθμη θορύβου τα 35 dB, με αποτέλεσμα να μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και στα πιο ήσυχα περιβάλλοντα, για να προσφέρει εικόνα υψηλής ποιότητας χωρίς να προκαλεί ενόχληση.

Ο LX-MU500Z έχει τη δυνατότητα μεγάλης μετατόπισης του φακού +/- 50%, προβολής πορτρέτου και διόρθωσης τεσσάρων γωνιών (“keystone”), για ευκολία σε οποιοδήποτε προσανατολισμό 360 μοιρών. Αυτό σημαίνει ότι σε οποιαδήποτε γωνία και αν είναι εγκατεστημένος,  ακόμη και εκτός άξονα, οι εικόνες και η γεωμετρία μπορούν να διορθωθούν. Ο LX-MU500Z καλύπτει το HDBaseT, ένα πρότυπο για τη μετάδοση εικόνων HD, σημάτων ήχου και ελέγχου σε μεγάλες αποστάσεις και μπορεί να χρησιμοποιήσει καλώδιο CAT5e μήκους έως 100m. Αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν ότι ο LX-MU500Z μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε χώρο με απαιτήσεις προβολής μεγάλης εμβέλειας, όπως μεγάλες αίθουσες συνεδρίων ή αίθουσες διδασκαλίας. Διαθέτει ακόμα ενσωματωμένη θύρα LAN, το οποίο είναι ιδιαίτερα επωφελές για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με περιορισμένο προϋπολογισμό, καθώς επιτρέπει στους τεχνικούς να εντοπίζουν εύκολα τυχόν σφάλματα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα στη συντήρηση.

Με πέντε λειτουργίες εικόνας και δύο ρυθμιζόμενες καταστάσεις λειτουργίας, ο LX-MU500Z εγγυάται ότι, όλα τα προβαλλόμενα μέσα αναπαραγωγής θα αναπαραχθούν σύμφωνα με ένα ακριβές και όμορφο πρότυπο – κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για παρουσιάσεις τεχνικής ή ιατρικής διδασκαλίας, στις οποίες η λεπτομέρεια αποτελεί κρίσιμο στοιχείο. Ο LX-MU500Z έχει επίσης τη δυνατότητα λήψης διαφόρων τύπων τρισδιάστατου σήματος, επιτρέποντας την εμφάνιση καθαρού και καθηλωτικού περιεχομένου 3D. Αυτό προσθέτει μια νέα διάσταση σε δημιουργικές προβολές ή παρουσιάσεις σε αίθουσες διδασκαλίας.

Κόστος και αποδοτικότητα ισχύος

Ο LX-MU500Z χρησιμοποιεί μια μπλε δίοδο λέιζερ και έναν κίτρινο φωσφορίζοντα τροχό, που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 20.000 ώρες, διάρκεια σαφώς μεγαλύτερη από τις πηγές φωτός που βασίζονται σε λαμπτήρες. Εφοδιασμένος με ανταλλακτικά που δεν χρειάζονται αντικατάσταση, ο LX-MU500Z είναι εύκολος στη συντήρησή του και οικονομικός. Τα έξοδα για τον LX-MU500Z μειώνονται ακόμη περισσότερο χάρη στην άμεση λειτουργία on/off της πηγής και στη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας τόσο σε κανονική όσο και σε κατάσταση αναμονής. Ο LX-MU500Z υποστηρίζεται με την υπηρεσία της δωρεάν αντικατάστασης από την επόμενη κιόλας ημέρα, στην περίπτωση που θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, χάρη στη μακροπρόθεσμη εγγύηση[2] της Canon που διαρκεί πέντε χρόνια. Αυτό περιορίζει το χρόνο διακοπής λειτουργίας και μειώνει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

 

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Εγγενής ανάλυση WUXGA (1920 x 1200 pixels)
  • 5,000 lumens
  • Τεχνολογία DLP
  • Δίοδος μπλε λέιζερ με δίσκο κίτρινου φωσφόρου
  • Φωτεινή πηγή με διάρκεια ζωής 20.000 ώρες
  • Διόρθωση τεσσάρων γωνιών “keystone”
  • 5ετής εγγύηση Canon
  • Σε περίπτωση βλάβης, δωρεάν παροχή εξοπλισμού εξυπηρέτησης από την επόμενη ημέρα μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής

[1] Για χρήση με γυαλιά 3D (δεν παρέχονται μαζί με τον προβολέα)

[2] Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις που διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply