Νέοι SONY στην IFA2017

Sony VPL-VW760ES

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην έκθεση της IFA που γίνεται κάθε χρόνο στην  Γερμανία οι περισσότερες εταιρείες παρουσιάζουν τα νέα τους μοντέλα.

Η Sony λοιπόν θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα. Όλα τα μοντέλα φορούν καθαρά 4K panel γεγονός που τα διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα μοντέλα των ανταγωνιστών.:

Τον VPL-VW260  με φωτεινότητα 1.500 Ansi Lumens. Είναι νέο μοντέλο δεν θα είναι εφοδιασμένος με ίριδα θα υποστηρίζει όλα τα νέα format όπως HDR και Hybrid Log Gamma.

Τον VPL-VW360  με φωτεινότητα 1.500 Ansi Lumens. Είναι νέο μοντέλο θα είναι εφοδιασμένος με ίριδα θα υποστηρίζει όλα τα νέα format όπως HDR και Hybrid Log Gamma και έρχεται να αντικαταστήσει τον VPL-VW320. Θα κυκλοφορεί σε δύο χρωματισμούς λευκό και μαύρο.

Ο VPL-VW550 θα παραμείνει στην γκάμα των προϊόντων της εταιρείας.

Ο VPL- VW760  με φωτεινότητα 2.000 Ansi Lumens θα είναι και το μεγαλύτερο μοντέλο της εταιρείας που θα παρουσιάσει στην IFA αυτήν την χρονιά, θα χρησιμοποιεί σαν φωτεινή πηγή  Laser αντί για την κοινή UHD λάμπα, θα υποστηρίζει όλα τα νέα format όπως HDR και Hybrid Log Gamma και η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι ο μικρότερος Laser προβολέας που κυκλοφορεί με βάρος κοντά στα 6 κιλά και μέγεθος όσο αυτό του VPL-VW550.

Sony VPL-VW760ES

Όλοι οι προβολείς φορούν νέα βελτιωμένα panels.

Δεν μένει από το να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση τους.

 

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »
ISF Calibration
large_isf_logo

Διαθέτετε αυτόν ( ή οποιοδήποτε άλλον ) προβολέα ; Θέλετε να πάρετε το καλύτερο από την συσκευή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Close