EISA VIDEO AWARDS 2016-2017

 

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2017-2018

Epson EH-TW9300W

Epson-EH-TW9300W
Epson-EH-TW9300W

 

Αυτός ο διάδοχος του βραβευμένου EH-TW9200 που κέρδισε EISA 2014-15 βασίζεται στην υψηλή ευκολία εγκατάστασης του εν λόγω μοντέλου, ενώ ταυτόχρονα υιοθετεί νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Η τεχνολογία 4K Enhancement pixel-shifting της Epson βελτιώνει την ποιότητα των εικόνων για μεγαλύτερη ευκρίνεια και ποιότητα. Υποστηρίζει περιεχόμενο από Blu-ray Ultra HD (με HDR) μέσω της εισόδου HDMI HDCP 2.2, ενώ η ποιότητα της εικόνας που προβάλλει έχει άριστες λεπτομέρειες και ζωντανή χρωματική απόδοση, με εντυπωσιακή φωτεινότητα και εξαιρετικά μαύρα επίπεδα. Δίχως άλλο χαρίζει μια εντυπωσιακή μεγάλη εικόνα. Υπάρχουν ηλεκτρονικό ζουμ 2.1x και εστίαση, μεγάλο εύρος μετατόπισης του φακού και ασύρματες συνδέσεις που καθιστούν τον EH-TW9300W έναν εύκολο προβολέα για εγκατάσταση σε ένα αποκλειστικό δωμάτιο home cinema ή απλά στο καλό μας σαλόνι.

 

EISA HOME THEATRE TV 2017-2018

Sony KD-65ZD9

Sony KD-65ZD9

Η κορυφαία 4K τηλεόραση της Sony προσφέρει μια εξαιρετική κινηματογραφική εμπειρία θέασης, με άριστη αναπαραγωγή χρωμάτων, υψηλό κοντράστ, καθώς και δυνατότητα αναπαραγωγής 3D αλλά και υποστήριξης όλων των δημοφιλών φορμά HDR (ακόμη και του Dolby Vision, που θα έρθει με αναβάθμιση). Το βασικό στοιχείο της εκπληκτικής εικόνας της -ακόμη και σε φωτεινό δωμάτιο- από πηγές Blu-ray και Ultra HD, οφείλεται στον πλήρη και άμεσο LED φωτισμό του πάνελ της και στην τεχνολογία τοπικού έλεγχου του φωτός της Sony (Backlight Master Drive). Η διαχείριση της κίνησης και το upscaling είναι αποτελεσματικά, οδηγούνται από τον ισχυρό επεξεργαστή της Sony με την ονομασία X1 Extreme. Η KD-65ZD9 είναι μια κορυφαία home cinema τηλεόραση με την υψηλή απόδοση που αναζητούμε σ’ αυτή την κατηγορία.

 

EISA OLED TV 2017-2018

LG OLED65E7

LG OLED65E7

Η τεχνολογία OLED της LG προσφέρει στους θεατές μια εικόνα με υψηλό κοντράστ, έχοντας απόλυτα μαύρα και λαμπερά λευκά καθώς και ζωντανά χρώματα που δεν μειώνονται ακόμη και όταν την βλέπουμε στο πλάι. Η OLED65E7 ενισχύει, ακόμη περισσότερο, την απόδοση της σε σημαντικές περιοχές σε σχέση με τα προηγούμενα OLED μοντέλα όπως είναι οι λεπτομέρειες κοντά στο μαύρο και η φωτεινότητα. Το αποτέλεσμα είναι μια τηλεόραση κατάλληλη για την προβολή εικόνων 4K HDR από Blu-ray ή streaming υπηρεσίες, ενώ το καθημερινό τηλεοπτικό περιεχόμενο μπορεί να γίνει καλύτερο μέσω της βελτίωσης HDR Effect που εφαρμόζει η τηλεόραση της LG. Η υποστήριξη των φορμά HDR είναι μεγάλη, όπως Dolby Vision, HDR 10 και HLG. Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός της τηλεόρασης, το σύστημα ηχείων με σύστημα Dolby Atmos και η έξυπνη πλατφόρμα της, συμβάλλουν ώστε η τηλεόραση αυτή να είναι ο νικητής μας στην κατηγορία premium OLED τηλεοράσεων.

 

EISA SMART TV 2017-2018

Samsung QE55Q7F

Samsung QE55Q7F

Η Samsung συνεχίζει να πιέζει τα όρια όταν πρόκειται για τον σχεδιασμό μιας τηλεόρασης αλλά και του τρόπου που αλληλεπιδρούν οι χρήστες μαζί της. Η QE55Q7F είναι έξυπνη με πολλούς τρόπους. Οι είσοδοι είναι τοποθετημένοι στο εξωτερικό κουτί One Connect, το οποίο συνδέεται με την λεπτή σε πάχος τηλεόραση με ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο, πράγμα που επιτρέπει σε μια νοικοκυρεμένη εγκατάσταση. Υπάρχει μια σειρά από κομψές βάσεις για να διαλέξουμε, ενώ η πίσω πλευρά της τηλεόρασης υπογραμμίζει τον ελκυστικό σχεδιασμό της. Το να χρησιμοποιείς αυτή την τηλεόραση είναι σκέτη απόλαυση. Ο φωνητικός έλεγχος μέσω του τηλεχειριστηρίου της Samsung είναι ακριβής και αξιόπιστος, ενώ η έξυπνη πλατφόρμα χρήσης καθιστούν εύκολη την πλοήγηση, την αναπαραγωγή media αρχείων και ενός τεράστιου αριθμού εφαρμογών. Η οθόνη της τηλεόρασης είναι 4K QLED  (βασισμένη στην τεχνολογία Quantum Dot) με ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων και υψηλή φωτεινότητα, κάτι που σημαίνει ότι η QE55Q7F είναι έξυπνη και στην ποιότητα της εικόνας…

 

EISA LCD TV 2017-2018

LG 55SJ850V

LG 55SJ850V

Η μεσαία κατηγορία LED LCD τηλεόρασης 55 ιντσών της LG, είναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς, ακόμη και για την εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα webOS 3.5, αλλά και για την αναπαραγωγή Dolby Vision, HDR 10 και HLG HDR. Έχει μια πλούσια σε χρώμα και φωτεινότητα εικόνα. Χρησιμοποιείται η νέα τεχνολογία πάνελ Nano Cell 4K της LG για τη βελτίωση των χρωμάτων, τα οποία διατηρούνται ατόφια (καθώς και η αντίθεση) ακόμη και όταν τα βλέπουμε εκτός άξονα, από τηλεοπτικές σειρές και αθλητικά έως ταινίες Ultra HD Blu-ray. Η τηλεόραση αυτή λάμπει. Ο ήχος, που είναι μια 2.2 καναλιών σχεδίαση της harman/kardon, είναι καθαρός και δυνατός. Ο σχεδιασμός της τηλεόρασης είναι έξυπνος και διακριτικός, ενώ οι επεκτάσεις της καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού. Η τηλεόραση είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην μεγάλη σειρά τηλεοράσεων Super UHD της LG.

 

 

EISA BEST BUY OLED TV 2017-2018

Philips 55POS9002

Philips 55POS9002

Είναι η δεύτερης γενιάς OLED τηλεόραση της Philips που εισάγει μια ολοκαίνουργια μηχανή εικόνας, την P5, για πιο αποτελεσματική επεξεργασία, ενώ εξακολουθεί να στοχεύει την προσιτή κατηγορία τιμής για OLED. Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας από αυτή την τηλεόραση των 55 ιντσών, ενθουσιάζει όχι μόνο για τα πλούσια χρώματα, τις λεπτομέρειες και τα βαθιά της μαύρα, αλλά και για την ευκρίνεια της κίνησης της. Οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στις εκτεταμένες ρυθμίσεις εικόνας της 55POS9002, επιτρέποντας να «φέρουν» την εικόνα της, ώστε να ταιριάζει με το προσωπικό τους γούστο. Η αίσθηση της ποιότητας, από οποιαδήποτε πηγή, ενισχύεται μέσω της αποκλειστικής τεχνολογίας φωτισμού Ambilight της Philips. Διαθέτοντας Android ΤV και λειτουργία gamming χαμηλής καθυστέρησης, αυτή είναι μια καλά εξοπλισμένη 4K HDR τηλεόραση και μπορεί άνετα να γίνει το σημείο συγκέντρωσης όλων των βλεμμάτων σ’ οποιασδήποτε σπίτι.

 

EISA BEST BUY TV 2017-2018

TCL U55C7006

TCL U55C7006

Η U55C7006 της TCL συνδυάζει πάνελ 55 ιντσών, ευρεία επεξεργασία χρώματος και συμβατότητα HDR σε προσιτή τιμή και αποδεικνύει ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος για καθημερινή παρακολούθηση τηλεόρασης. Το 4K upscaling εγγυάται ότι σήματα χαμηλότερης ανάλυσης (επίγειες εκπομπές, DVD ή Blu-ray) παρουσιάζονται με εξαιρετικές λεπτομέρειες στην οθόνη αυτής της UHD τηλεόρασης, ενώ οι πηγές HDR αποδίδονται με καλή αίσθηση ρεαλισμού, ενώ υπάρχει και συμβατότητα με το πρότυπο HLG HDR. Το μοντέλο αυτό κοιτάει από τώρα το μέλλον. Η ηχομπάρα που φέρει χαμηλά στην πρόσοψη, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον ειδικό στον ήχο JBL, συμπληρώνει με ισχυρό ήχο την εμπειρία θέασης. Οι έξυπνες λειτουργίες σε αυτή την φιλική προς την οικογένεια τηλεόραση της TCL, παρέχονται μέσω της πλατφόρμας Android TV της Google.

 

EISA BEST BUY ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

Panasonic DMP-UB300/UB400 Series

Panasonic DMP-UB300/UB400 Series

Η Panasonic έχει μειώσει το εισαγωγικό επίπεδο τιμής για την απόκτηση ενός Ultra HD Blu-ray player με την κυκλοφορία των DMP-UB300 και DMP-UB400. Τα player αυτά είναι κόμπακτ μορφής και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν παντού σε τηλεοράσεις ή προβολείς. Στο εσωτερικό τους υπάρχει ο επεξεργαστής 4K High Precision Chroma της Panasonic για την τελειοποίηση των εικόνων, ενώ οι ρυθμίσεις εικόνας επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν την απόδοση ανάλογα με την 4Κ τηλεόραση που διαθέτουν. Τα DMP-UB300 και UB400 είναι επίσης ικανά να χρησιμοποιηθούν και ως δικτυακά media player, υποστηρίζοντας την αναπαραγωγή μουσικής υψηλής ανάλυσης (όπως DSD και PCM 192KHz/24bit), καθώς και video-on-demand περιεχομένου μέσω εφαρμογών (apps). Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια προσιτή αναβάθμιση Ultra HD για την αγαπημένη τους 4Κ τηλεόραση.

 

EISA UNIVERSAL ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

OPPO UDP-203

OPPO UDP-203

Είναι το πρώτο player της OPPO, από το BDP-103D, που άξιζε την αναμονή. Το UDP-203 είναι ένα Ultra HD Blu-ray (με HDR) player που έχει universal επεκτάσεις, καθιστώντας ασυναγώνιστο όταν πρόκειται για την γκάμα των υποστηριζόμενων φορμά. Η ποιότητα της εικόνας (συμπεριλαμβανομένων τίτλων Dolby Vision) είναι υψηλή και συνδυάζεται με τον έλεγχο από το χρήστη του βάθος των bit, τη δειγματοληψία του χρώματος και τη μετατροπή από HDR σε SDR. Όταν πρόκειται για τον ήχο, το UDP-203 αναπαράγει SACD και DVD-Audio, παίζει αρχεία hi-res, έχει πολυκάναλες αναλογικές εξόδους και τσιπ DAC της AKM στα 32bit. Οι συλλογές μουσικής είναι σε ασφαλή χέρια, η συσκευή ακούγεται καθαρή, σαφής και ακριβής. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τα απλά στη χρήση μενού του συμπληρώνουν αυτό το σπουδαίο player.

 

Περισσότερα:

EISA AWARDS 2017-2018 Home Theatre Audio

EISA AWARDS 2017-2018 Hi-Fi

EISA AWARDS 2017-2018 In-Car Electronics

EISA AWARDS 2017-2018 Mobile Devices

EISA AWARDS 2017-2018 Photography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply