EISA Award Logo 2016-2017 Tested by the Experts outline with whi

 

Home Theatre Display & Video Awards List

EUROPEAN HOME THEATRE PROJECTOR 2016-2017

 

BenQ W2000

BENQ W2000
BENQ W2000

Ο W2000 της BenQ αποδεικνύει ότι μπορούν να επιτευχθούν άριστες κινηματογραφικές εικόνες σε προσιτή τιμή. Είναι ένας Full HD DLP προβολέας που προσφέρει ευκρινείς εικόνες γεμάτες με λεπτομέρεια. Μπορεί να δημιουργήσει εικόνες 100 ιντσών από μόλις 2,5 μέτρα μακριά από την οθόνη. Έχει υψηλή φωτεινότητα και εκτεταμένο λόγο αντίθεσης που τον καθιστούν κατάλληλο για χρήση τόσο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο όσο και ένα καλά φωτισμένο περιβάλλον. Έχει χρωματική παλέτα Rec.709, επαγγελματική υποστήριξη ρυθμίσεων κάτι που εγγυάται ζωντανά, ζωηρά και με φυσικούς τόνους δέρματος χρώματα. Κάτι τέτοιο το παίρναμε μέχρι σήμερα μόνο από προβολείς διπλάσιας τιμής. Ο W2000 είναι έτοιμος για όλα, τόσο για εικόνες 2D όσο και 3D. Αν χρειάζεστε μια ευέλικτη λύση εγκατάστασης τότε υπάρχει ένα προαιρετικό κιτ με ασύρματη μετάδοση σήματος για προβολές χωρίς καλώδια. Ο W2000 είναι μια άριστη επιλογή για όσους αγαπούν τη μεγάλη εικόνα.

 

EUROPEAN HOME THEATRE TV 2016-2017

Panasonic TX-65DX900E

PANASONIC TX-65DX900E
PANASONIC TX-65DX900E

Η Ultra HD εποχή δεν φέρνει μόνο τέσσερις φορές τον αριθμό των pixel της Full HD, αλλά φέρνει και βελτιωμένα χρώματα και αυξημένα δυναμικά στην εικόνα με το HDR. Η ναυαρχίδα της Panasonic TX-65DX900E παρουσιάζει αυτές τις νέες δυνατότητες με πραγματική μαεστρία. Με πηγές HDR, το οπίσθιο σύστημα ελέγχου του φωτός της τηλεόρασης παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα και βαθύ μαύρο. Το πάνελ είναι ικανό για ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και η 65 ιντσών οθόνης της προσφέρει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία. Ζωντάνια, άλλοτε εκθαμβωτική, μερικές φορές σκοτεινή, μα πάντα κοντά στην πραγματικότητα. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτή η μεγάλη LCD τηλεόραση είναι εκπληκτική για Full HD ή περιεχόμενο standard definition, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εικόνας χωρίς τεχνουργήματα. Η τηλεόραση είναι ιδανική για ταινίες και σινεμά, ειδικά εάν συμπληρωθεί με ένα καλό ηχητικό home cinema σύστημα.

 

EUROPEAN SMART TV 2016-2017

LG UH770V

LG UH770V
LG UH770V

Στη καρδιά αυτής της Ultra HD τηλεόρασης, που διατίθενται σε μεγέθη από 49 ιντσών έως 65 ιντσών, κτυπά η τρίτη γενιά του λειτουργικού συστήματος  webOS της LG, με νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του Magic Mobile για σύνδεση της με smartphone μέσω της εφαρμογής LG TV Plus και το νέας σχεδίασης τηλεχειριστήριο. Τώρα η εμπειρία του χρήστη είναι καλύτερη από ποτέ. Το πολύχρωμο και αναλυτικό μενού της βοηθάει το χρήστη να ρυθμίσει και να λειτουργήσει την τηλεόραση με άνεση, διαισθητικότητα μα πάνω από όλα με υψηλό συντελεστή διασκέδασης. Επιπλέον, η δυνατότητα Sound Tuning εξασφαλίζει ώστε η απόδοση του συστήματος στερεοφωνικών ηχείων ισχύος 20W της τηλεόρασης να προσαρμόζεται στο χώρο του θεατή. Η τηλεόραση υποστηρίζει και για τις δύο μορφές του HDR: HDR 10 και Dolby Vision. Η UH770V είναι μια πανέξυπνη τηλεόραση με  απολαυστική εικόνα

 

EUROPEAN BEST BUY TV 2016-2017

Philips 65PUS7601

PHILIPS 65PUS7601
PHILIPS 65PUS7601

Υπάρχει ένας τεράστιος τεχνολογικός πλούτος στην Philips ώστε η αρκετά οικονομική 65PUS7601 -για τη κατηγορίας της- να εξασφαλίζει υψηλή απόδοση στις 65 ίντσες της. Το εξελιγμένο σύστημα άμεσου οπίσθιου φωτισμού LED που χρησιμοποιεί 128 περιοχές ελέγου παρέχει πυκνό, βαθύ μαύρο και πλούσιες διαβαθμίσεις του γκρι όπως απαιτούν οι Ultra HD εικόνες. Ρυθμιζόμενη στην επιλογή Perfect Natural Motion η απόδοση απογειώνεται, το πάνελ της είναι 10bit και υποστηρίζει πηγές HDR. Το αποτέλεσμα δεν πείθει μόνο για την παρακολούθηση ταινιών, αλλά κάνει απολαυστικό και το κανονικό πρόγραμμα τηλεόρασης. Προσθέστε στην τηλεόραση ακόμη ότι έχει ένα τριών πλευρών σύστημα Ambilight, την Android ΤV πλατφόρμα, ένα προηγμένο τηλεχειριστήριο και ένα εξαιρετικό ηχητικό σύστημα και τότε σίγουρα θα σχηματίζεται την πλήρη εικόνα της.

 

EUROPEAN HIGH END TV 2016-2017

LG SIGNATURE OLED65G6

LG SIGNATURE OLED65G6
LG SIGNATURE OLED65G6

Αν θέλουμε απόδοση αναφοράς δεν έχουμε να πάμε πουθενά αλλού. Η 65 ιντσών OLED τηλεόραση της LG είναι κορυφαία. Χρησιμοποιεί την αυτόφωτη τεχνολογία ΟLED της LG με την υποστήριξη του άριστου συστήματος HDR Dolby Vision που όταν παίζει από Ultra HD Blu-ray και 4K streaming πηγές αποθεώνει την εικόνα. Η Signature OLED65G6 είναι πραγματικά state-of-the-art. Η ποιότητα εικόνας είναι υποδειγματική, με έναν τεράστιο λόγο αντίθεσης, απαράμιλλο επίπεδο μαύρου, φυσικά φωτεινά χρώματα και μεταξένιας ροής ομαλή κίνηση. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της OLED είναι ότι, για το πάχος πάνελ της τηλεόρασης που είναι μόλις 2,57 χιλιοστά, δείχνει πανέμορφη ακόμη και όταν είναι απενεργοποιημένη. Αν και είναι εξαιρετικά λεπτή σε πάχος, ενσωματώνει ένα ισχυρό σύστημα ήχου, που μπορεί να αποσπαστεί όταν πρόκειται να την τοποθετήσουμε σε τοίχο. Είναι ένας άξιος νικητής του high-end βραβείου τηλεόρασης της EISA.

 

EUROPEAN  TV 2016-2017

Samsung UE55KS9000

SAMSUNG UE55KS9000
SAMSUNG UE55KS9000

Αυτή η 55 ιντσών τηλεόραση συνδυάζει εκπληκτική σχεδίαση με ανώτερες επιδόσεις. Έχει πιστοποιηθεί από την Ultra HD Συμμαχία αφού ικανοποιεί στις τεχνολογικές απαιτήσεις του συστήματος HDR (High Dynamic Range). Η UE55KS9000 της Samsung χρησιμοποιεί πάνελ Quantum Dot των 10bit και edge-LED φωτισμό για πλούσια, διακριτικά και ξεκάθαρα χρώματα, εκθαμβωτικά λευκά αιχμής και ισχυρού επιπέδου μαύρο. Είναι ένας ιδανικός σύντροφος για HDR, 4K και HD πηγές. Εξίσου εντυπωσιακό είναι το υπερλεπτό πλαίσιο αλλά και η κυρτότητα της σχεδίασης. Έχει εξαιρετική ευχρηστία μέσω του λειτουργικού συστήματος Tizen και του εξωτερικού συστήματος συνδέσεων One Connect Mini σε μορφή συσκευής. Μια κορυφαία τηλεόραση από κάθε άποψη.

 

EUROPEAN ULTRA HD PLAYER 2016-2017

Panasonic DMP-UB900

PANASONIC DMP-UB900
PANASONIC DMP-UB900

Το πρώτο παγκοσμίως Ultra HD Blu-ray player φέρνει άμεση αναβάθμιση στην εμπειρία ήχου και εικόνας. Οι εικόνες 4Κ HDR είναι εξαιρετικά καλύτερες από το Full HD Blu-ray, με αυξημένη λεπτομέρεια, πλούσιες χρωματικές διαβαθμίσεις και εξαιρετικά δυναμικά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά που έχει κρυμμένα το Panasonic DMP-UB900 στο μανίκι του. Το απαράμιλλο upscaling των δίσκων 1080p, η πολύ γρήγορη φόρτωση δίσκου και μια καλή δικτυακή DLNA υποστήριξη το κάνουν τον ελβετικό σουγιά των Blu-ray player, που μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε αποστολή αναπαραγωγής του διαθέσουμε. Ο ήχος ποιότητας εξασφαλίζεται από τα υψηλού επιπέδου εξαρτήματα και την πιστοποίηση THX για πηγές εικόνας και ήχου 4Κ. Η δυνατότητα Ultra HD είναι το θέμα εδώ, συνδυάστε αυτό το player με μια τηλεόραση HDR 4K και το χαμόγελο σας θα φθάσει μέχρι τα αυτιά.

 

EUROPEAN CAMCORDER 2015-2016

Olympus TG-Tracker

OLYMPUS TG-TRACKER
OLYMPUS TG-TRACKER

Το TG-Tracker συνδυάζει την παράδοση των μηχανών της δημοφιλούς σειράς Tough της Olympus με την ευχρηστία των μηχανών action, για να προσφέρει ένα νέο είδος εργαλείου για τους φωτογράφους δράσης. Προσφέρει λήψη βίντεο 4Κ με οπτική γωνία 204ο, καθώς και φωτογραφίες 8 ΜΡ. Το TG-Tracker είναι ειδικό στην αναγνώριση διαδρομής, θέσης, πίεσης αέρα, θερμοκρασίας και επιτάχυνσης στις πιο δύσκολες διαδρομές. Αντέχει σε κραδασμούς, έχει στεγανοποίηση ενάντια σε σκόνη και νερό, λειτουργεί σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, καταγράφει ποιοτικό στερεοφωνικό ήχο και μπορεί να επικοινωνήσει μέσω Wi-Fi ή HDMI. Και σύμφωνα με τις κορυφαίες τεχνολογίες της Olympus, ζυγίζει μόνο 180g.

Περισσότερα εδώ.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply