Νεοι EPSON 4Κ e-shift – HDR

 

NEW EPSON

NEW EPSON

Η Epson έχει ετοιμάσει δύο νέα μοντέλα τα οποία θα αντικαταστήσουν τον EH-TW9200 και EH-TW7200 ενώ θα είναι διαθέσιμοι αρχές Οκτωβρίου.

Τα δύο νέα αυτά μοντέλα θα έχουν ανάλυση 2K αλλά θα διαθέτουν δεύτερης γενιάς  4Κ e-shift (3.840 x 2.160) κάτι που συναντήσαμε στον laser προβολέα της εταιρίας τον LS10000.  Θα μπορεί να δεχτεί σήμα UHD/ 4K.
Και αυτοί οι προβολείς θα είναι εξοπλισμένοι με Super Resolution και  Detail Enhancement που αυξάνουν το sharpness της εικόνας.

Θα είναι συμβατοί με format HDR  με ονοσματική φωτεινότητα 2.500 Ansi Lumens για τον μεγάλο και 2.300 Ansi Lumens για τον μικρότερο της σειράς. Αυτή η ονομαστική φωτεινότητα είναι η μεγαλύτερη που έχει ανακοινωθεί μέχρις τιγμής από προβολείς αυτής της κατηγορίας.
Θα κάνουν χρήση δυναμικής ίριδας ενώ για το νούμερο που ανακοινώνουν είναι αρκετά υψηλό.

Epson-9300

Epson-9300

 

Epson-7300

Epson-7300

Άλλη μία βελτίωση είναι το νέο διχρωικό φίλτρο που δίνει την δυνατότητα να απεικονίσει το 100% της χρωματικής γκάμας DCI / Ρ3 στη λειτουργία τους Digital Cinema και ολόκληρο το φάσμα sRGB φάσμα (η οποία είναι πολύ κοντά στο BT.709) σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ο μεγάλος θα έχει πιστοποίηση  ISF.

NEW EPSON

NEW EPSON

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »
ISF Calibration
large_isf_logo

Διαθέτετε αυτόν ( ή οποιοδήποτε άλλον ) προβολέα ; Θέλετε να πάρετε το καλύτερο από την συσκευή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Close