VIVITEK DH833
VIVITEK DH833

 

Η Vivitek παρουσίασε την νέα σειρά D830 που περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τον DH833, DX831 (4500 ANSI lumens) και τον DW832 με 5.000 ANSI lumens και ανάλυση 1080p, XGA ή WXGA, αντίστοιχα.

Η νέα σειρά D830 της Vivitek είναι εφοδιασμένη με  αναλογική και ψηφιακή συνδεσιμότητα (HDMI και MHL) ενώ ανακοινώνει λόγο αντίθεσης 15.000: 1. Η νέα αυτή σειρά απευθύνεται σε εγκαταστάσεις SMB (small business) και εκπαίδευσης.
Οι νέοι προβολείς Vivitek χρησιμοποιούν μια λάμπα UHP με διάρκεια ζωής έως και 4000 ώρες ενώ και οι τρεις είναι εφοδιασμένοι με την λειτουργία Dynamic Eco Plus η οποία απενεργοποιεί τον προβολέα  όταν δεν δέχεται σήμα στην είσοδό του. Είναι συμβατά με  Crestron RoomView, Extron, AMX SSDP.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του συνόλου της σειράς είναι το ότι μπορεί να συνεργαστεί με το Vivitek NovoPRO.

Οι τιμές και των τριών προβολέων  θα κυμαίνονται  κάτω από $1.000. Το NovoPro με  τέσσερις  εισόδους (input Launchers) θα είναι περίπου $1.000.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply