Sony LPSX-P1
Sony LPSX-P1

 

Ο Sony LSPX-P1 ανήκει στην νέα σειρά Life Space UX. Ο προβολέας έχει να πηγή φωτός «laser» και είναι τεχνολογίας SXRD. Ο LSPX-P1 είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για χρήση σε σταθμούς εργασίας και κυρίως κινητής τηλεφωνίας.

Η φορητότητα είναι το μεγαλύτερο προσόν του με μέγεθος 81 x 131 x 131 χιλιοστά και βάρος 930 γραμμάρια. Ο προβολέας αυτός είναι ικανός να προβάλει εικόνα με διαγώνιο θέασης μεγέθους μεταξύ 22΄και 80’. Η ανάλυση του panel είναι 1366 x 768 pixels, και φωτεινότητα 100 lumens. Είναι εφοδιασμένος με δύο ηχεία ισχύος 2W, ενώ όλες οι συνδέσεις είναι ασύρματες.

Μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε μέσω Wi-Fi, Bluetooth, ή Miracast χρησιμοποιώντας τον πομπό που παρέχονται. Η ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει έως και δύο ώρες χρήσης.

Ο LSPX-P1 έρχεται με 4GB μνήμης, χρήσιμη για την αποθήκευση. Το ενσωμαωμένο media player μπορεί να παίξει JPEG, GIF, PNG, BMP, MPEG-2, H.264, MPEG-4 και H.263. Μια εφαρμογή για το Android και iOS σας επιτρέπει να αναλάβει τον έλεγχο όλων των λειτουργιών.

Ο προβολέας θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία από τις 13 Φεβρουαρίου, με τιμή περίπου € 730. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει προγραμματιστεί η διάθεση του το καλοκαίρι, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για την διάθεση του στην Ευρώπη.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply