ΝΕΑ PANASONIC 65CZ950 IFA 2015

PANASONIC 65CZ950

PANASONIC 65CZ950

 

Η πρώτη OLED τηλεόραση της Panasonic έρχεται με μια κυρτή οθόνη Ultra HD 65’.

Η σχεδίαση της είναι υψηλής αισθητικής . Ο συνδυασμός αλουμινίου και Alcantara που χρησιμοποιείται για την κάλυψη της πίσω όψης, αν μη τι άλλο δίνει μια νότα κομψότητας.

PANASONIC 65CZ950

PANASONIC 65CZ950

Η νέα CZ950 ανήκει στη σειρά Pro 4K της εταιρείας και αποτελείται από τα καλύτερα προϊόντα της Panasonic. Ο επεξεργαστής είναι μια βελτιωμένη έκδοση του «4K Studio Master», ενώ θα βρείτε «Accurate Colour Drive» και 3D LUT management με ρύθμιση έως και 8000 σημεία ώστε το χρωματικό αποτέλεσμα μετά από μια ρύθμιση να είναι σύμφωνο με color space REC.709.

Ο ορισμός που χρησιμοποιείται από την Panasonic για να καθορίσει το μαύρο CZ950 είναι το απόλυτο μαύρο, μια δήλωση που δείχνει όχι μόνο το εξαιρετικά βαθύ μαύρο που μπορεί να αναπαραγάγει, αλλά και την ικανότητα να αναπαραχθούν με ακρίβεια όλες οι αποχρώσεις της κλίμακας του γκρι, ακόμα και στις πολύ σκοτεινές περιοχές της εικόνας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Panasonic ζητά την βοήθεια των ανθρώπων της βιομηχανίας του Χόλυγουντ . Και σε αυτό το νέο μοντέλο ζήτησε την βοήθεια του γνωστού Mike Sowa, γνωστό από την ταινία Oblivion.
 

 

 

Διαθέτει πιστοποίηση κατά THX και είναι η πρώτη OLED Ultra HD με αυτήν την πιστοποίηση.

Η νέα OLED είναι επίσης συμβατό με HDR . Ανεπίσημες πηγές αναφέρουν μέγιστη φωτεινότητα 450 nits και πλέον καλύπτει το 90% του χρωματικού προτύπου κατά DCI Ρ3.

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »
ISF Calibration
large_isf_logo

Διαθέτετε αυτόν ( ή οποιοδήποτε άλλον ) προβολέα ; Θέλετε να πάρετε το καλύτερο από την συσκευή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Close