JVC X500

Ήταν κοινό μυστικό ότι η JVC άλλαξε χέρια επί Ελληνικού εδάφους. Δεν σας είχαμε ανακοινώσει διότι περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση

Από την LEC Hellas Α.Ε λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

Η εταιρία LEC Hellas Α.Ε ανακοινώνει  την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διανομής  των Projectors  JVC  D-ILA.

Οι projectors JVC χάρη στην τεχνολογία D-ila  αποδίδουν εξαιρετικά υψηλό φυσικό κόντραστ, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα το παροιμιώδες βαθύ μαύρο, φωτεινό λευκό και υψηλής πιστότητας φυσική αναπαραγωγή  χρωμάτων .  Είναι σχεδιασμένοι και χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση εικόνας σε post productions screening rooms του Hollywood, κινηματογραφικά στούντιο, directors screening rooms και αίθουσες μοντάζ.

Η απαράμιλα στρωτή και καθαρή αριστουργηματική εικόνα δημιουργεί τέτοια κινηματογραφική αίσθηση που ανταγωνίζεται το film. Οι projectors D-ila είναι σχεδιασμένοι για το πλέον εκλεκτικό σινεφίλ κοινό διαθέτοντας 3 High-End μοντελά (X500R, X700R, X900R).

Στόχος της LEC Hellas είναι να διατηρήσει την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και τους πελάτες της, τόσο όσον αφορά στο προϊόν αυτό καθαυτό,όσο και στο τομέα της τεχνικής υποστήριξης, καθώς διαθέτει εξειδικευμένο JVC D-ila Service Center.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών εγκαινιάστηκε  στην έκθεση ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW 2014, σε ένα screen room με τον D-ila X500R σε οθόνη 106’ κερδίζοντας πραγματικά τις εντυπώσεις του εξειδικευμένου και μη κοινού.

 

LEC Hellas Α.Ε

Σαλαμίνος 31, Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα

www.projectorcenter.gr

Τηλ. 210-2589040

Share.

Perfect Image

Leave A Reply