Η Divitec επίσημος διανομέας της Hitachi Digital Media και της Lumi Legend Corporation.

 

DIVITEC logo

 

Η Divitec Α.Ε. ανακοινώνει την επίσημη σύναψη συνεργασίας με τις εταιρίες Hitachi Digital Media και της Lumi Legend Corporation.

Οσον αφορά την Hitachi η συνεργασία επικεντρώνεται στην διανομή των επαγγελματικών projectors και συγκεκριμένα τους Ultra Short Throw και τους installation projectors με εναλλασόμενους φακούς.  Πασίγνωστοι για την αξιοπιστία τους, οι Hitachi professional   projectors, ξεχωρίζουν για την αξεπέραστη ευελιξία τους, την εξαιρετική απόδοση τους, την ευκολία στην εγκατάσταση και την μεγάλη γκάμα εναλλασόμενων φακών, που τους κάνει ιδανικούς για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προβολής υψηλών απαιτήσεων.

HITACHI

HITACHI

Η Lumi Legend Corporation είναι ο κατασκευαστής των οθονών προβολής και βάσεων projector Brateck. Η Divitec διαθέτει στην Ελληνική αγορά ευρύτατη γκάμα οθονών προβολής σε μεγέθη από 2 έως 4 μέτρα, ενώ προσφέρει και πλήρη γκάμα βάσεων projector που καλύπτουν όλες τις ανάγκες εφαρμογής.

“Με αυτές τις δύο συνεργασίες και σε συνδυασμό με την διανομή των BenQ projectors, η Divitec εξελίσεται στον πλέον εξειδικευμένο διανομέα προιόντων video projection προσφέροντας την πληρέστερη γκάμα προιόντων στην Ελληνική αγορά” δήλωσε ο Κος Νικος Βεζυργιάννης  Business Development Consultant,  Video Projection & Interactive Education.

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »