BENQ W1070
BENQ W1070

 

Τι τρέχει τελικά με τον BENQ W1070 και την τιμή του στην Ελλάδα:

Πραγματικά μιλάμε για παραλογισμό.

Ενώ η τιμή στο εξωτερικό είναι  κοντά στα 780 ευρώ  μόλις πληροφορήθηκα ότι η Ελληνική αντιπροσωπεία θα τον “βγάλει”  κοντά στα  920 ευρώ και αυτό για ένα μήνα μόνο.

Μετα η τιμή του θα περάσει τα 1000 ευρώ.

Είδομεν!!!!

 

Share.

Perfect Image

6 Σχόλια

  1. Για τον λόγο αυτό θα τον αγοράσουμε από το εξωτερικό. Ούτως ή αλλιώς δεν φαντάζομαι η εδώ αντιπροσωπία να έχει καλύτερη πολιτική στο θέμα της εγγύησης από αυτή των πωλήσεων.
    Η αντιπροσωπία προφανώς δεν ενδιαφέρεται για τις πωλήσεις της benq στην Ελλάδα, καλό θα ήταν βέβαια να το μάθει και η ίδια η benq κάποια στιγμή, εξ΄άλλου πελάτες της benq είμαστε και όχι της εκάστοτε – περαστικής ή μη – αντιπροσωπίας.
    Ειλικρινά λυπούμεθα που δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε και αυτή την χρονιά τα όποια τεκμήρια πολυτελείας στην αντιπροσωπία.

  2. Και ο τρόπος σκέψης τους είναι κάποιο επτασφράγιστο μυστικό ή μήπως απλώς δεν συνάδει με την πολιτική της ίδιας της BENQ…η οποία φαντάζομαι ούτε καν γνωρίζει – επί του παρόντως τουλάχιστον – τις τακτικές πώλησεων καθε αυτές ?

    • Δεν το γνωρίζω αυτό.
      Τον τελευταίο καιρό η BENQ δηλώνει απούσα από την Ελληνική αγορά.

  3. μακαριοτατε , καλο θα ειναι να ξερεις τι λες,η εταιρια και ξερει ποσο πουλαει και σε ποιους, οπως επισης η πλειοψηφια των πελατων της ειναι απο προιοντα
    οποτε, δεν σκιαζεται αν δεν πουλησει κανα απλο προβολακι, οταν μονο σε σχολεια τιναζει την μπανκα,τοσο απλα.
    Oσο αφορα το κοστος του πηγαινε – ελα γερμανια (ας πουμε) ρεφαρει πολλες διαφορες τιμης…και οχι μονο

Leave A Reply