Η πρώτη Android TV στον κόσμο.

LAVA

Με εξαιρετική αισθητική και Σκανδιναβικό σχεδιασμό, συναρμολογημένες στο χέρι στη Σουηδία, πιστοποιούν την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους. Χαρακτηριστικό δείγμα σχεδίασης και ποιότητας είναι το λευκό περίβλημα από υλικό HI-MACS, ένα μίγμα από πετρώδη και ακρυλικά υλικά.

Με λειτουργικό σύστημα Android™ και πλήρη σύνδεση στο internet σας ανοίγει ένα ολόκληρο κόσμο από εφαρμογές και τρόπους διασκέδασης. Η Scandinavia έρχεται εφοδιασμένη με τον καλύτερο web-browser, βασισμένο στο Webkit (τη βάση όλων των γνωστών web-browsers) και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να σερφάρετε στο internet όπως έχετε συνηθίσει, με μεγάλη ταχύτητα.

H Scandinavia έρχεται επίσης εφοδιασμένη με χρήσιμες εφαρμογές όπως YouTube, Google Maps, Weather, Time and Calendar! Όμως αυτό είναι μόνο η αρχή. Από το Lava Application Market και το SlideMe, μπορείτε να διαλέξετε από πολλές νέες εφαρμογές που γίνονται κάθε μέρα διαθέσιμες, ποιές θα εγκαταστήσετε στη δική σας τηλεόραση. Ακόμη μπείτε σε όποια διεύθυνση επιθυμείτε ή γράψτε εύκολα τα μηνύματά σας στο Facebook, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο το οποίο περιλάμβανει και πλήρες πληκτρολόγιο.

 

Τηλεοράσεις LED, 1920x1080p, με DVB-T αποκωδικοποιητή MPEG4,

Λειτουργικό Android, Media Player, Ελληνικό EPG, Εγγραφή μέσω USB.

Διατίθενται σε 3 διαστάσεις 42¨, 47¨και 55¨.

Για περισσότερες πληροφορίες www.peopleoflava.com

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »
ISF Calibration
large_isf_logo

Διαθέτετε αυτόν ( ή οποιοδήποτε άλλον ) προβολέα ; Θέλετε να πάρετε το καλύτερο από την συσκευή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Close