Ένα χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί τους προβολείς της JVC είναι το υπολογισμικο «Frame Adapt HDR». Όταν παρουσιάστηκε έφερε τα πάνω κάτω στο θέμα της προβολής περιεχομένου HDR που είναι και η αχίλλειος πτέρνα των προβολέων.

Η JVC πρόσφατα ανακοίνωσε ότι οι προβολείς της θα ενημερωθούν με νεα αναβαθμισμένη έκδοση αυτό του υπολογισμικου με την ονομασία «Frame Adapt HDR Generation 2».

Το ενημερωμένο υλικολογισμικό παρουσιάστηκε στην εκθεση της Cedia και απέσπασε  μέσα από συναρπαστικά κλιπ από τα “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” και “Passengers” διθυραμβικά σχολια. Οι λεπτομέρειες σε πιο φωτεινές περιοχές όπως το Doctor’s Strange Rope ήταν πιο ορατές από ποτέ.

Το υλικολογισμικό Frame Adapt HDR Generation 2 αντιμετωπίζει μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στο περιεχόμενο HDR: τη διατήρηση της λεπτομέρειας τόσο στα πιο σκοτεινά όσο και στα φωτεινότερα στοιχεία μιας εικόνας. Οι ισορροπημένες εικόνες που παράγονται από το ενημερωμένο υλικολογισμικό ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές,

Η αναβάθμιση αυτή θα είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο και θα περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα και αυτά με λάμπα όπως ο NP5 αλλά και τα νέα μοντέλα της με λέιζερ. Τα τελευταία θα έχουν περισσότερες ρυθμίσεις για το λέιζερ.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply