Η Denon ανακοίνωσε την προσθήκη δύο οικονομικών μοντέλων στη σειρά S AV ενισχυτών.

Τον AVR-S770H 7,2 καναλιών (649 $) και τον AVR-S670H 5,2 καναλιών (549 $) που πρόκειται να βγει στην αγορά στα μέσα Αυγούστου ενώ είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία. Αυτοί οι ενισχυτές προορίζονται για συστήματα οικιακού κινηματογράφου μικρού έως μεσαίου μεγέθους και προσφέρουν μια εντυπωσιακή γκάμα χαρακτηριστικών για την τιμή τους.

Ο S770H είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστή ήχου surround Dolby Atmos και DTS:X και είναι έτοιμος να τροφοδοτήσει ένα σύστημα 7.2 ή μια εγκατάσταση 5.2.2 με δύο κανάλια ύψους     . Ο AVR-S670H έχει δύο λιγότερα κανάλια και παρέχει επεξεργασία surround με τη μορφή Dolby TrueHD, DTS HD Master και DTS Neo:6.

 

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν προδιαγραφή ισχύος δύο καναλιών 75 watt/κανάλι (8 ohms με παραμόρφωση 0,08%) και υποστηρίζουν 8K με 8K/60 και 4K/120 passthrough σε τρεις από τις έξι εισόδους HDMI τους, εκτός από την υποδοχή Dolby Vision, HDR10+, και HLG υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR).

Άλλα στάνταρ χαρακτηριστικά που συναντάμε στούς S770H και S670H περιλαμβάνουν Audyssey MultEQ, Bluetooth και ασύρματη ροή πολλαπλών χώρων μέσω της πλατφόρμας HEOS της Denon που βασίζεται σε Wi-Fi, η οποία υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο Alexa και παρέχει πρόσβαση σε Spotify, Pandora, Tidal και άλλες υπηρεσίες ροής. Ο S770H υποστηρίζει επίσης ροή μέσω της πλατφόρμας AirPlay 2 της Apple.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply