Η Premium Audio Company (PAC), η οποία βρίσκεται πλέον πίσω από τους ενισχυτές της Onkyo, Pioneer και Integra, ανακοίνωσε σήμερα ένα  firmware update το οποίο βελτιώνει την λειτουργικότητα και  την συνδεσμολογία για ένα μεγάλο μέρος των ενισχυτών AV αυτών των εταιρειών.

Με αυτό το update οι AV receivers αποκτούν πρόσθετες πληροφορίες στην οθόνη που προορίζονται να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία του χρήστη και να βελτιώσουν το παιχνίδι.. Πληροφορίες Tone mapping βάσει thw πηγής εισόδου HDMI προστέθηκαν στην οθόνη πληροφοριών (βίντεο) του AVR και οι προδιαγραφές “gaming awareness” προστέθηκαν στην οθόνη επί της οθόνης, ώστε οι παίκτες να μπορούν να δουν σχόλια σχετικά με τη λειτουργία Auto Low Latency Mode (ALLM) και τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) για να βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις είναι σωστές. Η ενημέρωση περιλαμβάνει μικρές βελτιώσεις στη συνολική σταθερότητα του συστήματος και στη συνδεσιμότητα Bluetooth επίσης.

Τα μοντέλα που θα δεχτούν αυτό το udate είναι :

  • Onkyo TX-RZ70, TX-RZ50, TX-NR7100, TX-NR6100, TX-NR5100, and TX-NR6050
  • Integra DRX 8.4, DRX-5.4, DRX-3.4, and DRX-2.4
  • Pioneer Elite VSX-LX805, VSX-LX505, VSX-LX305, VSX-LX105, and VSX-LX935.

Η ενημέρωση υλικολογισμικού περιλαμβάνει επίσης τη νέα βελτιστοποιημένη λειτουργία Klipsch, η οποία περιλαμβάνει τις ακριβείς τιμές crossover που χρησιμοποιούνται για μια μεγάλη γκάμα ηχείων Klipsch, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων της αναγνωρισμένης σειράς Reference Premiere. Η Klipsch ανήκει στην PAC. Η επιλογή της λειτουργίας από το μενού του AVR λέγεται ότι εξαλείφει τις εικασίες και τις αυθαίρετες ρυθμίσεις που έχουν εκχωρηθεί από αυτοματοποιημένα συστήματα βαθμονόμησης δωματίου. Τα AVR που λαμβάνουν τη βελτιστοποιημένη λειτουργία Klipsch περιλαμβάνουν τα Onkyo TX-RZ70, TX-RZ50, TX-NR7100, TX-NR6100, TX-NR5100 και TX-NR6050, επιπλέον των Integra DRX-8.4, DRX, DRX-5.4, και DRX-2.4.

 

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply