Η Samsung Electronics αναγνωρίζεται ως κορυφαία εταιρεία στην παγκόσμια αγορά soundbar, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς FutureSource Consulting. Σε έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, η Samsung βρέθηκε στην κορυφή της αγοράς soundbar για ένατη συνεχόμενη χρονιά, κατακτώντας το 20,2% στο μερίδιο αγοράς και το 18,4% του όγκου πωλήσεων της βιομηχανίας για το 2022.

Τα soundbars της Samsung, που περιλαμβάνουν την premium σειρά Q, είναι συσκευές υψηλής ποιότητας κατασκευής που προσφέρουν ισχυρή και καθηλωτική ποιότητα ήχου, βελτιωμένη συμβατότητα με τηλεοράσεις και κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό. Οι λειτουργίες που ενσωματώνουν, όπως το SpaceFit Sound, έχουν επαινεθεί από πελάτες και κριτικούς για τη βελτιστοποίηση των ήχων ώστε να ταιριάζουν στις ακουστικές ιδιότητες κάθε χώρου για εξατομικευμένες ηχητικές εμπειρίες.

Τα soundbars της Samsung, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ειδικών και κριτικών του κλάδου. Μάλιστα, διακρίνονται από διεθνή μέσα, όπως το AVForums, που επιλέγουν το μοντέλο HW-Q990B ως νικητή του βραβείου «Best in Class» για το 2022 και το Newsweek που σχολίασε ότι το μοντέλο HW-S800B «παράγει εντυπωσιακό ήχο που γεμίζει το δωμάτιο» ενώ διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό.

Φέτος, η Samsung αναβαθμίζει τη σειρά soundbar της στο επόμενο επίπεδο με συναρπαστικούς κινηματογραφικούς ήχους και κορυφαίες λειτουργίες audio, κερδίζοντας την προτίμηση των καταναλωτών και όσων λατρεύουν το home cinema.

Το μοντέλο HW-Q990C της Samsung, είναι ένα κορυφαίο soundbar της σειράς Q 11.1.4 καναλιών και ήχο Dolby Atmos. Έρχεται με την πιο πρόσφατη έκδοση του Q-Symphony (3.0), η οποία αναλύει και επεξεργάζεται τα ηχητικά κανάλια, προσφέροντας τέλεια συγχρονισμένο ήχο αφού χρησιμοποιεί κάθε ηχείο τόσο στην τηλεόραση όσο και στο soundbar. Το μοντέλο διαθέτει, επίσης, τη λειτουργία SpaceFit Sound Pro, η οποία βαθμονομεί τους ήχους ώστε να ταιριάζουν με τις ακουστικές ιδιότητες κάθε χώρου και το Game Mode Pro, το οποίο βελτιστοποιεί τους ήχους σύμφωνα με το είδος παιχνιδιού για περισσότερο ρεαλισμό.

«Η Samsung έχει δεσμευτεί να παρέχει στους πελάτες της κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι που ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες τους», δήλωσε ο Cheolgi Kim, EVP του Visual Display Business της Samsung Electronics. «Τα soundbars της Samsung ταιριάζουν απόλυτα με τις τηλεοράσεις Samsung, αποτελώντας παράδειγμα κορυφαίου κινηματογραφικού ήχου με έξυπνες λειτουργίες ήχου και βελτιωμένη συνδεσιμότητα».

Σύμφωνα με την εταιρεία Futuresource, η παγκόσμια αγορά soundbar, η οποία παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη περίπου 5,7% τα τελευταία τρία χρόνια, κατέγραψε 23,16 εκατομμύρια μονάδες σε πωλήσεις το 2022 και αναμένεται να φτάσει τα 26 εκατομμύρια πωλήσεις έως το 2025.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply