Η LG προετοιμάζει για τις γιορτές τους κάτοχους τηλεοράσεων LG smart TV με τρίμηνη δωρεάν δοκιμή της Apple TV+

 Οι κάτοχοι LG Smart TV σε περισσότερες από ογδόντα χώρες θα αποκτήσουν τρίμηνη δωρεάν πρόσβαση στην Apple TV+, με παροχή δημοφιλούς, βραβευμένου περιεχομένου για να απολαύσουν τις γιορτές[1]. Ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα, η προσφορά είναι διαθέσιμη για νέους συνδρομητές Apple TV+ και ισχύει για όλα τα συμβατά μοντέλα LG Smart TV 4K και 8K από το 2018 έως το 2022 που λειτουργούν με webOS 4.0 έως webOS 2022. Για να εξαργυρώσουν την προσφορά, οι χρήστες πρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή Apple TV+ μέσω μιας συμβατής LG Smart TV και να ακολουθήσουν τις οδηγίες εξαργύρωσης[2].

Με το Apple TV+, οι κάτοχοι LG Smart TV μπορούν να απολαμβάνουν premium Apple Original δραματικές και κωμικές σειρές, ταινίες μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, καθώς και παιδική και οικογενειακή ψυχαγωγία, όπως το φετινό βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας “CODA”, το βραβευμένο με ρεκόρ Emmy “Ted Lasso”, την εορταστική μουσική κωμωδία “Spirited” και επιτυχημένες σειρές όπως “Bad Sisters”, “Slow Horses” και πολλές άλλες, καθώς και ζωντανά αθλητικά, ξεκινώντας με το “Friday Night Baseball” και τους αγώνες του Major League Soccer που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2023. Μετά το λανσάρισμά του το 2019, το Apple TV+ έγινε η αμιγώς πρώτη πρωτότυπη υπηρεσία streaming που ξεκίνησε σε όλο τον κόσμο. Έχει παρουσιάσει σε πρεμιέρα πολλές πρωτότυπες επιτυχίες και έλαβε πολλές βραβευμένες διακρίσεις, ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία streaming στο ντεμπούτο της. Μέχρι σήμερα, οι πρωτότυπες ταινίες, ντοκιμαντέρ και σειρές της Apple έχουν τιμηθεί με 280 βραβεύσεις και πάνω από 1.200 υποψηφιότητες για βραβεία.

Οι έξυπνες τηλεοράσεις LG αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής στην εικόνα και στον ήχο για εκπληκτικές εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας. Οι κορυφαίες τηλεοράσεις της εταιρείας χρησιμοποιούν Dolby Vision IQ και Dolby Atmos, ενισχύοντας την καθηλωτική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, ειδικά κατά το streaming Apple TV+ παραγωγών που ενσωματώνουν τεχνολογία Dolby.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην εμπειρία θέασης που παρέχουν οι έξυπνες τηλεοράσεις LG που υποστηρίζουν webOS 4.0 ή νεότερη έκδοση, οι θεατές μπορούν να χρησιμοποιούν το LG Magic Remote για να δείχνουν, να κάνουν κλικ και να μετακινούνται στο περιβάλλον της εφαρμογής καθώς και να χρησιμοποιούν το ενσωματωμένο μικρόφωνό του για να αναζητούν, να ανακαλύπτουν και να αρχίζουν να παρακολουθούν το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που παρουσιάζεται στο Apple TV+ μέσω απλών φωνητικών εντολών[3]. Επιπλέον, το webOS 22 υποστηρίζει προσωπικά προφίλ για να προσφέρει σε κάθε άτομο τη δική του εξατομικευμένη εμπειρία θέασης.

[1] Η ημερομηνία έναρξης μπορεί να διαφέρει ανά περιοχή. Η προσφορά λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2023. Η προσφορά ισχύει για χώρες όπου είναι διαθέσιμο το Apple TV+. Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε το www.lg.com

[2] Η προσφορά είναι διαθέσιμη για τηλεοράσεις LG 4K και 8K από το 2018 έως το 2022. Η προσφορά λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2023. Ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές στο Apple TV+ στην περιοχή σας, ηλικίας 13+. Περιορισμός της προσφοράς  ανά τηλεόραση και Apple ID. Το σχέδιο ανανεώνεται αυτόματα στην τιμή της περιοχής σας ανά μήνα μέχρι να ακυρωθεί. Απαιτείται λογαριασμός iTunes/Apple Media Services. Ισχύουν οι όροι και η Πολιτική απορρήτου της Apple, δείτε τους ισχύοντες όρους στη διεύθυνση https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/us/terms.html. Απαιτούνται συμβατά προϊόντα και υπηρεσίες. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές που παρέχουν πρόσβαση στην ίδια υπηρεσία. Το Apple TV+ είναι σήμα εξυπηρέτησης της Apple Inc. Η Apple δεν είναι συμμετέχων ή χορηγός αυτής της προσφοράς.

[3] Η φωνητική εντολή είναι διαθέσιμη σε είκοσι δύο γλώσσες.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply