Η Hisense, παρουσίασε το τελευταίο προϊόν της εταιρείας  τον  Hisense Vidda C1. Ο Vidda C1 θεωρείται πρωτοποριακό προϊόν στην κατηγορία του οτι είναι ο πρώτος στον κόσμο multicolor προβολέας ανάλυσης 4K.

O Hisense Vidda C1 σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, θα έχει φωτεινότητα  έως και 1350 Ansi Lumens με  την κάλυψη της χρωματικής πλέτας να φτάνει το 202% του  χρωματικού προτύπου BT.709. Οι τιμές ακρίβειας χρώματος είναι σχετικά συγκλονιστικές στο △ E≈0,9, με βάθος χρώματος 10-bit.

Ο προβολέας μπορεί να υποστηρίξει ρυθμούς ανανέωσης έως και 240 Hz, να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία βελτίωσης του ρυθμού ανανέωσης κίνησης MEMC. Υποστηρίζει HDR 10+ .

Ο  Hisense Vidda C1 τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή MediaTek MT9669 SoC με 4 GB RAM + 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Σε συνδυασμό με τους ενσωματωμένους αισθητήρες CMOS και ToF, ο προβολέας οθόνης μπορεί να συλλέξει δεδομένα από το περιβάλλον σας και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για αυτόματη βαθμονόμηση για παράδειγμα, ο προβολέας μπορεί να πραγματοποιήσει αυτόματη βαθμονόμηση για εστίαση, ευθυγράμμιση κλίσης, μέγεθος οθόνης και ακόμη και προσανατολισμό ανάλογα με την περιβάλλουσα κατάσταση.

Με ονομαστικό input lag μόλις 12 ms και υποστήριξη για ρυθμούς ανανέωσης έως και 240 Hz, το παιχνίδι σε οθόνη 150 ιντσών δεν ήταν ποτέ τόσο φορητό στο παρελθόν.

Τελευταία είναι τα ηχεία. Ο προβολέας οθόνης Hisense Vidda C1 είναι εξοπλισμένος με  2 ηχεία 10W. Τα ηχεία υποστηρίζουν ήχο Dolby Atmos και dts Hi-Res για όσους προτιμούν μια πιο πλούσια και καθηλωτική εμπειρία ήχου.

Ο Hisense Vidda C1 θα κυκλοφορήσει επίσημα από τις 15 Ιουνίου και μετά και είναι διαθέσιμος στα 1.100 USD περίπου.

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply